Preverite v katerem znamenju so rojeni tisti, ki so v postelji najbolj sproščeni

Nekatera znamenja resnično obožujejo vznemirljive in strastne spolne odnose. Medtem ko se določeni posamezniki v družbi zdijo umirjeni in zadržani, takoj ko vstopijo v spalnico postanejo druga oseba in presenetijo z neverjetno domišljijo, izvirnostjo in željo po tem, da se še bolj povežejo.

STRELEC

Strelec zaradi svoje pustolovske narave in neprestanega iskanja navdušenja vsekakor ni skromen v postelji. Obožuje akcijo v spalnici, rad premika meje in poskuša nove stvari s svojo ljubljeno osebo.

Kljub temu, da strelca v postelji hitro navdušite, si vedno želi še več. Ljubimec ali ljubimka na dolge proge, ki jima zaradi ognjene strasti nikoli ne zmanjka idej za čim boljši spolni odnos. Znajo očarati, v najboljšem smislu pa tudi ustreči, tako v življenju, kot tudi v postelji.

Preverite v katerem znamenju so rojeni tisti, ki so v postelji najbolj sproščeni

BIK

Biki so znani kot umirjeni tradicionalisti, vendar se bik in bikica za vrati spalnice prelevita v pravega tigra in tigrico. Pozitiven odnos do vsega fascinantnega in sentimentalnega ima pomembno vlogo pri njihovih ljubezenskih izkušnjah, praviloma pa bodo vedno najprej poskrbeli, da zadovoljijo ljubljeno osebo, tudi če sami ne bodo zadovoljeni.

Vključujejo zanimive elemente in znajo biti divji tudi ob svečkah in romantični svetlobi. Čeprav delujejo zadržani, tisti, ki jih dobro poznajo, dobro vedo, da so v postelji vse prej kot to.

Preberite tudi REAKCIJA NA STRES IN VPLIV NA SPOLNOST

TEHTNICA

Kljub temu, da se tehtnica med druženjem običajno nagiba k prijateljski vlogi, se za vrati spalnice odvija čisto drugačna zgodba. Tehtnica je hkrati skromna in igriva, predigra pa se lahko zanjo začne že zgodaj zjutraj in se lahko konča, ko utrujena po odličnem odnosu z vami objeta zaspi.

Stvari lahko postanejo nekoliko nespodobne, ko tehtnice odkrijejo, da obožujete bolj začinjen spolni odnos. Obožujejo vse vroče pripomočke in skrivnostne vloge, v katerih so lahko drugačni, spontani in predvsem še bolj privlačni.

Preverite v katerem znamenju so rojeni tisti, ki so v postelji najbolj sproščeni

KOZOROG

Kozorogova prirojena predana in nadvse uspešna narava bo zagotovila, da bodo tudi za vrati spalnice dosegli to, da bo ljubljena oseba resnično zadovoljena. Trudili se bodo kolikor je le mogoče, da bodo premagali izziv, ki so si ga sami postavili.

Kozorog se v spalnici prelevi v pozorno in nežno osebo, ki želi v odnos vključiti več nenavadnih prijemov in morda tudi kakšen pripomoček. Ne bodite presenečeni, če bo vaša hladna kozoroginja pred odnosom iz predala vzela lubikant in vibrator.

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU