KAKO SE SPOPADATE Z BOLEZNIMI GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Kako se spopadate z bolečinami in z boleznimi glede na vaše astrološko znamenje?
Kako se spopadate z bolečinami in z boleznimi glede na vaše astrološko znamenje?

Kako se spopadate z bolečinami in z boleznimi glede na vaše astrološko znamenje?

Predviden čas branja: 4 minutes

Zdravje je v življenju ključnega pomena. Žal pa se v življenju srečujemo tudi z raznimi bolečinami in boleznimi. Nekatera znamenja se lahko pohvalijo z lastnostjo, da zelo dobro prenašajo bolečino in se spopadajo v primeru bolezni, druga znamenja pa so malo bolj občutljiva. Kam spadate, ko govorimo o spopadanju z boleznijo in bolečinami?

OVNICA

Ovnica je trdna, stabilna in močna, zato se na lažji način sooča z bolečinami in boleznimi. Je vitalna, rada se ukvarja s športom, zato se običajno izogne raznim zdravstvenim težavam. Ni občutljiva in nikoli ne jamra, tako da lahko trdimo, da ima izmed vseh najbolj visok prag bolečine.

BIKICA

Bikica je trmasta tudi takrat, ko se ji pojavijo kakšne zdravstvene težave. Rada gre preko meja svojih vzdržljivosti, tudi če jo nekaj strašansko boli. Večkrat ne prizna na glas da ima bolečine in se trudi, da bi jih ignorirala. Ko se ureže ali ko pade, ne pade v jok, ampak zrelo ter umirjeno odreagira.

DVOJČICA

Dvojčica z boleznimi nima večjih težav, saj se z njimi preveč ne obremenjuje. Ona se enostavno odloči, da bo bolezen in bolečine premagala z dobro voljo in optimistično naravnanostjo. Manjše bolečine je ne obremenijo, z jamranjem drugih nikoli ne obremenjuje.

Kako se spopadate z bolečinami in z boleznimi glede na vaše astrološko znamenje?

RAKICA

Rakica, ki vse kar se ji dogaja zaznava bolj kot ostale ženske, se težko sooča z bolečinami in boleznimi. Ko ima zdravstvene težave se še bolj zapre v svoj svet in se na svoj nežen način sooča z bolečino ter ostalimi tegobami. Rakica je občutljiva in se težko spopada z boleznimi.

LEVINJA

Levinja spada med najbolj vitalne ženske, ki se lahko pohvalijo z dobrim zdravjem. Ker bolezni in težav na tem področju ni vajena, jo takrat ko jo doletijo težave močno zvije. Ustraši se, da ji bo bolezen vzela njen dragoceni čas ter da jo bo upočasnila. To pa je tisto, kar lahko levinjo spravi v slabo voljo.

DEVICA

Za devico je zdravje na prvem mestu. Ko se ji pojavijo težave takoj odreagira in obišče zdravnika. Bolezen in bolečine jemlje resno in za dobro zdravje je pripravljena tudi potrpeti in se prilagoditi. Devica je tista, ki skrbi tudi za zdravje vseh, ki so ji blizu in jo obkrožajo.

TEHTNICA

Ko se tehtnici pojavijo bolečine, se njeno razpoloženje v trenutku poveže z nemirom. Težko prenaša resne bolezni, boji se soočenja z njimi. Če ima resne težave, bi najraje zbežala od njih, zato kdaj kakšno zadevo ne tem področju dolgo ignorira, dokler ukrepanje ni nujno.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka s prenašanjem bolečin nima težav. Njen prag je zelo visok, in redko kdaj jo kakšna ureznina ali nerodna težava povezana z zdravjem spravi v jok. Tudi če se pojavijo resne bolezni, se škorpijonka poglobi vase in začne iskati vzroke tudi na psihičnem področju, ne samo na fizičnem.

STRELKA

Strelka je prepričana da je vse v mislih in da je moč misli tista, ki vpliva na fizično zdravje. Prepričana je, da nobena bolezen ni tako grozna, da bi jo lahko položila v posteljo. Ker je nerodne narave, se večkrat sreča s kakšno manjšo nezgodo, vendar ko pade ne joče, ampak se hitro pobere in se nasmeji.

Kako se spopadate z bolečinami in z boleznimi glede na vaše astrološko znamenje?

KOZORGINJA

Kozoroginja skrb za zdravje dojema zelo resno. Ob slabem počutju najprej malce počaka, nato obišče zdravnika in skrbno sledi vsem navodilom, da bi čim prej premagala bolečine ali bolezen. Manjši prehladi zanjo niso nobena ovira, zaradi njih se ne bo odtrgala od dela.

VODNARKA

Vodnarka bolečine, dokler niso zelo nevzdržne običajno ignorira, saj nima časa, da bi se zaradi njih ustavljala. Obremenijo jo le težave povezane s psihičnim področjem, le tem zna posvetiti več pozornosti. Je pogumna, zato je manjše zadeve ne vržejo iz tira, ampak jo dolgoročno utrdijo.

RIBICA

Ribica je zelo obremenjena z zdravjem. Če je koga strah bolezni, je to ribica, ki se v trenutkih ko zboli počuti zelo slabo. Ustraši se vseh detajlov bolezni, prav tako dvomi v to, če bo bolezen lahko resnično premagala. Rada tudi govori o tem kaj jo muči, zato je večkrat označena, da igra vlogo žrtve.

Pripravljeno za Elle.si