PREHAJAMO V OBDOBJE VZTRAJNEGA KOZOROGA

Sonce prehaja v znamenje kozoroga, prihaja več odločnosti in motivacije
Sonce prehaja v znamenje kozoroga, prihaja več odločnosti in motivacije

Sonce prehaja v znamenje kozoroga, prihaja več odločnosti in motivacije

Predviden čas branja: 4 minutes

V sredo ob 21.48 uri prehaja Sonce v znamenje kozoroga, stopamo v obdobje zime. Iz svobodnega in nekoliko razpršenega delovanja ter razmišljanja prehajamo v bolj odgovorno in hkrati premišljeno obdobje. Motivirali nas bodo občutki odgovornosti, ambicij in spoštovanje zakona in reda. Standardi, strukture in spoštovanje pravil stopajo v ospredje. Zanimalo vas bo, kaj je izvedljivo in kaj ne, najbolj zadovoljni boste v ustaljenem delovanju in znanih mejah. Delo v smeri dolgoročnega cilja bo vključevalo ukrepanje v smeri obvladovanja materialnih virov. Ukvarjali se boste z vsem, kar je mogoče videti, slišati, vohati, otipati ali okusiti. Praktičnost vam bo omogočila, da se osredotočite na dejanske dosežke.

Zaznavali boste odgovornost, da kar najbolje izkoristite to, kar imate, to kar vas obdaja, naj bo to denar, izobraževanje ali priložnost za zabavo.

Prihaja več lekcij o potrpežljivosti in vzdržljivosti, saj vse skupaj ne bo več tako zelo enostavno kot v preteklem obdobju. Dobili boste zagon, potreben za dosego vrha gore, prebuja se tudi predanost, ki omogoča premagovanje vseh ovir na poti. Osredotočanje na pragmatične ter dosegljive rezultate vam bo omogočilo da vztrajate do konca.

Sonce prehaja v znamenje kozoroga, prihaja več odločnosti in motivacije

Zelo dobro se boste znašli v situacijah, kjer lahko sprejemate odločitve in sledite ugodnim smernicam.

V kolikor boste zaupali v lastno sposobnost, da boste dosegli, kar nameravate, se lahko po končanem delu tudi brezskrbno sprostite. Do sebe boste tokrat neizprosni, saj boste pričakovali, da dosežete zastavljen standard. Spremljale vas bodo jasne predstave o tem, kaj pričakujete od sebe in drugih. Skladno s tem boste lažje uredili tudi področje denarja, ki bo v tem obdobju še kako pomembno. Brez številnih ovir ali omejitev lahko zelo enostavno razumete in interpretirate informacije, brez da bi vas bilo strah, da boste nekaj pomembnega spregledali.

Kozorog je povezan tudi s tradicijo, zato bo vse kar se bo dogajalo nosilo s sabo določen pomen.

V medsebojnih odnosih boste zadržani, dostojanstveni in ponosni, saj se boste zavedali vtisa, ki ga puščate pri drugih. Na vsakem koraku boste pripravljeni pomagati vsakomur, ki vas bo prosil, saj boste zanesljivi in pošteni. Vznemiri pa vas lahko, v kolikor vas bo nekdo želel obremeniti s svojimi čustvenimi intrigami, saj se ne boste želeli poglabljati. Skušajte se kljub hladnim vibracijam, ki vas bodo zadrževale odpreti in se poskušati izraziti, namesto da bi samo analizirali in kalkulirali.

Sonce prehaja v znamenje kozoroga, prihaja več odločnosti in motivacije

Zaradi sposobnosti prepoznavanja vzorcev boste na področju kariere in denarja usmerjeni v prihodnost saj bo vaša želja ustvariti poti do dolgoročnih rešitev. Energija vas bo usmerjala, da pozorno pretehtate prednosti in slabosti konflikta, preden se prepustite drami.

V ljubezni boste delovali bolj resno in odgovorno.

Držali se boste obljub in skušali vse skupaj obrniti v bolj praktično smer. Vročih strasti in nenadnih presenečenj v tem obdobju ne pričakujte. Če ste zmedeni ali se sprašujete, ali vas ima nekdo rad ali ne, boste končno dobili odgovor. Naj vas vsebina ne preseneti, saj je energija kozoroga tista, ki nikoli ne prireja ali olepšuje prave resnice.

Resnemu kozorogu vlada Saturn, planet težkih lekcij in modrosti, zato se vam lahko zgodi, da boste življenje zaznavali kot težko bitko, v kateri lahko končno nagrado dosežete le s trpljenjem in žrtvovanjem. Ko boste nerazpoloženi ali žalostni, poiščite zavetje družine, ki bo v tem obdobju steber sreče. Mešanje posla z užitkom bo skoraj edini način, da boste ohranili aktivno družabno življenje.

Pripravljeno za Sensa.si