TEDENSKI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA 2022

Tedenski horoskop od 19. do 25. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga
Tedenski horoskop od 19. do 25. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga

Tedenski horoskop od 19. do 25. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga

Predviden čas branja: 3 minutes

S Soncem, ki v sredo preide v znamenje kozoroga prihaja realističen, utemeljen pristop do življenja. Sedaj boste točno vedeli kako narediti in rešiti stvari. To je obdobje, v katerem iščemo novo upanje. Trdo se boste trudili za večje in boljše stvari. Veliko boste zaradi kozorogove povezave s Saturnom premišljevali o karmičnih lekcijah iz preteklega leta. Energija kozoroga nas spodbuja, da si postavimo nove cilje in naredimo prve korake k njihovemu doseganju. Če boste sprejeli svojo potrebo po obvladovanju in prevzemanju odgovornosti, si lahko vzamete čas, ki je potreben, da stvari opravite pravilno, hkrati pa dovolite drugim ljudem, da svoje obveznosti izpolnijo na svoj način.

Predanost in potrpežljivost skupaj z vašo željo po materialnem bogastvu in družbenem statusu bo recept za uspeh.

Neverjetno ambiciozni, se boste ves čas dotikali spoštovanja in avtoritete in ne boste zadovoljni, dokler ne boste prišli do želelnega cilja. To je odličen čas, ki vas usmerja k temu, da boste v svojem življenju naredili velike spremembe, ki vas bodo popeljale naprej. Obkrožite se z ljudmi, ki pozitivno vplivajo na vaše odločitve in vas ne obsojajo. Z Merkurjem v kozorogu boste delovali kot realisti in organizatorji in ironijo boste znali zaznati tudi v najbolj neugodni situaciji.

Tedenski horoskop od 19. do 25. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga

Ne boste počivali, dokler ne boste začutili, da ste ujeli svoj smisel in cilj.

Vse, kar boste v tem obdobju, ko se Venera nahaja v kozorogu ustvarili, bo trdno zgrajeno in stabilno. Vaš pristop do odnosov ter do kariernih premikov bo zelo resen in premišljen, povezan z zanesljivimi ljudmi. Odzivi ne bodo tako drastični kot v preteklem obdobju, ampak resni ter obarvani z manjšo noto hladne energije.

Zavestno se boste kakšni zadevi odrekli, če bo dišala po nestabilnosti. Pogrešali boste tudi spontanost in nenadne reakcije. Namesto da se pritožujete zaradi premalo dogajanja na področju čustev, se raje v tem obdobju poslovno obarvanih energij usmerite v napredek na področju dela ali izobraževanja. Lažje boste sprejemali tudi vse česar do sedaj morda niste želeli slišati ali razumeti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v zračnih znamenjih.

Kateri planetarni premik nastopi v tem tednu?

V sredo se Sonce pomakne v znamenje kozoroga, nastopi koledarska zima.

Preberite tudi PREHAJAMO V OBDOBJE VZTRAJNEGA KOZOROGA in KAJ BI MORALI JESTI V HLADNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vztrajajte, kar bo z energijo kozoroga veliko lažje kot v preteklem obdobju. Stvari bodo hitro našle svoje mesto, zato naj vas ne skrbi, četudi sprva ne bo potekalo tako, kot ste si vi zamislili. Ohranite potrpežljivost ter se izogibajte informacijam sumljivega izvora. Nekdo, ki poslovno sodeluje z vami, vam ne bo priskočil na pomoč, čeprav vas ogovarja z nasmehom na ustih. Na čustvenem področju boste samski prišli do zaključka, da imate določeno osebo zelo radi in da želite z njo preživeti več svojega prostega časa. Tisti, ki ste v vezi, se boste znašli v večjih dvomih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste pometli s težavami, ki so se vas oklepale. Obeta se vam zanimiv teden, poln presenečenj in zanimivih dogodkov, ki vam bodo popestrili dogajanje. Okolica vam bo ponujala točno tisto, kar tisti trenutek potrebujete. V petek pričakujte nekaj manjših predsodkov, čeprav se trudite ustvariti odličen vtis. Na osebnem področju ne boste želeli takoj razkriti vseh adutov, kar lahko nekoga močno zmoti. Uspelo vam bo dokončati pomembno zadevo v domačem okolju, ponosni boste nase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vam prinaša srečo in spremlja vaju veliko pozitivne energije, čeprav si ne morete razložiti zakaj. Občutek, ki ga imate, vas vodi v napredek. Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Nekaj nervoze bo prisotne znotraj doma. Pomembno je, da to vznemirljivo energijo premagate. Raje jo izkoristite v pozitivni smeri in premislite o spremembah. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda nikar ne nasedajte na prazne obljube nekoga v vaši bližini.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume. V sredini tedna se vam lahko zgodi, da se boste počutili nemočne, saj bodo vsi drugi zagovarjali svoja mnenja in interese. V zadnjih dneh tedna se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe ali partnerstva. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas in o njih še malo razmislite. Vse skupaj vas bo malce obremenilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskusite pomagati nekomu, ki vas potrebuje. Svetujte drugim, saj sebi trenutno ne znate pomagati. Nimate dovolj moči, da bi to priznali. V petek, ko nastopi Mlaj prihaja več pozitivnih dogodkov, povečana bo tudi želja po ljubezenskih dogodivščinah. Prenehajte z najtežjimi opravki, če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Občutki ob srečanju ne potrebujejo besed, temveč konkretna dejanja. Počutje v objemu bo dišalo po večnosti in nedelja bo ljubezensko obarvan dan.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar se dogaja boste začeli zaznavati v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam obrestuje poskusiti. Pogumno nadaljujte svojo pot, umirite sprte strasti in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete in jih poskušate razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju njihovih težav. V nedeljo boste ponosni nase, da ste vse to prebrodili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko zadovoljstva bo tokrat povezanega z družino in odnosi. Sproščanje bo za vas le izziv, s katerim se boste srečali občasno. Vaše misli bodo fokusirane na pomembne zadeve, napredek bo konstanten. Pozitivne situacije se bodo nizale druga za drugo, treba jih bo le zagrabiti. Čeprav je vaša komunikacija že v osnovi odlična, jo boste sedaj še bolj izpilili in boste z njo sposobni premikati gore ter doseči skoraj vse, kar si boste zamislili. Če boste globoko v sebi zadovoljni in hvaležni, se vas stres in slaba volja ne bosta dotaknila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naključja, ki se bodo pojavljala, bodo nosila s sabo sporočila, ki jih bo potrebno analizirati in razumeti. Ponovno boste pridobili zaupanje in začutili v sebi prijetno toplino. Tokrat boste prišli na svoj račun tudi samski, ki boste z novim poznanstvom zelo zadovoljni. Uspeli boste tudi počistiti s preteklostjo, ki vas obremenjuje in vam sledi. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, ki vam jih tokrat ne bo primanjkovalo. Trend dobre energije se bo nadaljeval tudi skozi vikend.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ostali boste v igri za finančni podvig, zato bodite previdni glede vlaganja. Skrivnosti, ki vas begajo vas bodo prisilile, da boste od nekoga, v kogar dvomite že nekaj časa zahtevali konkretne odgovore. Težko bo, vendar učinkovito. Motivacija pri delu se bo v petek stopnjevala, dobivali boste veliko ponudb in klicev, vsi vas bodo hoteli samo zase. Pazljivi bodite pri komunikaciji, osredotočite se na učinkovitost in rezultati bodo temu primerni. V nedeljo bi se bilo smiselno poglobiti vase in bolje definirati kaj pravzaprav hočete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne bojte se, da bi vam zadeve spolzele iz rok. Na razpolago boste imeli kar nekaj virov, ki vam bodo služili kot dobre oporne točke. Naredite si plan, da se boste lahko brez večjih težav in primanjkljajev v ponedeljek izkopali iz negativnega stanja. Nekaj lepih priložnosti je pred vami sredi tedna, zato bodite potrpežljivi in mirni, če si želite uspeti. Prisluhnili boste bližnjemu in končno bosta prišla v pravo ulico. Strogo se boste držali začrtane smeri, pozornost ne bo niti za hip popustila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Notranje nezadovoljstvo in pomanjkanje energije vas lahko zajame v začetku tedna, vendar se boste že nekako ubranili. Najbolje je, da stvari pustite nekaj časa takšne kot so in se ne obremenjujete z raznimi razpravami. Sam čas bo prinesel razbremenitve. Sproščeni pogovori vam bodo vlili ponovno moč in energijo, da se končno spopadete z zadevami, ki ste jih puščali ozadju. Za svoje zdravje lahko največ naredite na ta način, da se vsak dan vsaj za nekaj minut posvetite svoji hrbtenici in visokemu pritisku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponedeljek vam prinaša nekaj manjših napetosti na psihičnem področju. Opazili boste, da vaše razpoloženje niha, poleg tega pa boste utrujeni od dolgih pogovorov. Potrebovali boste mir in tišino. Na čustvenem področju boste v drugi polovici dneva deležni večjih razjasnitev. Tako spretno boste vlekli svoje niti, da nihče ne bo opazil, kako izvrstno si ovijate okoli prsta vsakogar, ki ga hočete. Ne boste se ozirali na ovire, zobe boste pokazali vsakomur, ki vas bo hotel ustaviti. Prebijajte se naprej, kajti sreča se vam nasmiha.

Preberite tudi AMALIJA JE V TEŽAVAH, SAJ NJEN PSIČEK V BLOKU MOTI SOSEDE