Dnevni horoskop za torek 11. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 11. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 11. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 11. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Drugačna življenjska perspektiva bo zaradi konjunkcije med Luno in Jupitrom zelo dobro vplivala na delovanje na vseh področjih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali, saj v to ne boste vpletali pretiranih pričakovanj in čustvene energije.

Horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 01:55 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Giorgio Armani: Astro profil

Njegovo Sonce v drugi dekadi Raka ga usmerja v romantično razmišljanje in nežne podvige. Pri pripadnicah ženskega spola je zelo zaželen, saj izžareva karizmatično privlačnost. Luna v znamenju Raka ga označuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma.

Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Jupiter v znamenju Tehtnice mu daje moč, da je v poslovnih podvigih izredno uspešen in prodoren. Ima srečno roko v zvezi z denarjem.

Pride trenutek, ko je molk izdaja!

Martin Luther King

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Frederick Buechner, ameriški pisatelj
  • Mojmir Sepe, slovenski skladatelj
  • Gorazd Škof, slovenski rokometaš

Na današnji dan na Havajih opazujejo popolni Sončev mrk. Leta 1810 je bil ustanovljen botanični vrt v Ljubljani. Po ocenah OZN število prebivalcev Zemlje preseže 5 milijard. Martin Luther King mlajši posmrtno prejme medaljo svobode. Kitajski arheologi odkrijejo grobnico s 6.000 glinenimi kipi bojevnikov iz leta 221 pr. n. št. Prvi televizijski prenos čez Atlantik. Leta 1982 je Italija tretjič postala svetovni prvak v nogometu. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in John Quincy Adams, ameriški predsednik. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Simon Newcomb, kanadsko ameriški astronom.

Kako bo energija današnjega dne vplivala na vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste bolj intenzivno zaznavali resnost in varčnost, pojavi se lahko tudi nekaj ljubosumja.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes občutek, da je vaše izražanje blokirano?

V današnjem dnevu boste imeli občutek, da je izražanje blokirano rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zbrali boste vso energijo, da okrepite prijateljski odnos in poslovno sodelovanje, ki je bilo nedorečeno. Odprti za sveže ideje lahko širši publiki pokažete, česa ste v resnici zmožni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svet čustev je lahko bogat, kar bo pomembno spoznanje, ki ga boste gojili ter tekom dne tudi osvojili. Ne pozabite biti tudi bolj razigrani, saj boste s tem povečali svojo privlačnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če se znajdete v težavah, nikar takoj ne vklopite panike, ampak najprej vdihnite in si predstavljate, da bi bilo lahko vse skupaj še slabše. Rešitve boste iskali drugače kot običajno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembno bo, da se zavedate, da se lahko tudi vam zgodi, da pri osredotočanju misli na nekaj zanemarite stvari, ki so bolj praktične narave. Težnja dokončati začeto bo na prvem mestu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Negativne vibracije, ki jih boste začutili, poskusite bolj spretno nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami, ki vas bodo prizadele. Nikar pa se ne spuščajte v besedne dvoboje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V domačem okolju bo kljub temu, da se bo luna nahajala v biku napeto, morda zato, ker nenehno poudarjate eno in isto, namesto da bi se direktno pogovorili o spornih temah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Popazite na svoj način komunikacije, saj se boste večkrat znašli v situaciji, ko vas nekdo ne bo razumel na pravi način. Vztrajnost bo na področju kariere in denarja pravi ključ do uspeha.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami so prijetne priložnosti, zato nikar ne sedite križem rok, saj se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo se bo s pripombami lotil nečesa kar vam že nekaj časa ni najbolj jasno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Znašli se boste v neljubi poziciji, saj ste prevzeli nase odločitev, ki ni najbolj enostavna. Žal se ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo situacijo in nikar preveč ne zavlačujte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne spreminjajte odločitev, ki so trenutno niso pomembne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša možnost napredka. Odnos, ki vas obremenjuje, se bo končno premaknil naprej.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub nestrpnosti, morate počakati na novo priložnost, kar bo lažje, če se boste z luno v biku notranje umirili. Na področju ljubezni bo počutje obarvano s pozitivnimi energijami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nemirno se boste izvijali iz obljub, ki ste jih na zasebnem področju dali pred kratkim. Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje možnosti.

Vas zanima: KAKO KONČATI RAZMERJE BREZ DRAME? ali KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V DEVICI?