KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V DEVICI?

Mars v znamenju device prinaša resnost in doslednost
Mars v znamenju device prinaša resnost in doslednost

Mars v znamenju device prinaša resnost in doslednost

Predviden čas branja 5 minut

Mars 10. julija zapušča znamenje leva, ter se seli v znamenje device, kjer se bo nahajal do 27. avgusta. Vpliv, ki se bo raztezal čez poletne dni vas bo usmerjal k natančnosti, praktičnosti ter doslednosti. Želeli boste delovati  organizirano ter sistematično, prav tako vam bo na kožo pisano analiziranje situacij, stvari ter ljudi. Ker Mars govori o tem, kaj vas navdihuje da ukrepate, je to odlično obdobje, v katerem bo marsikdo izmed vas zaznal bolj realen pristanek na trdna tla. Ker se energija znamenja device osredotoča predvsem na zdravje, skromnost in pozornost do podrobnosti njegova energija ne bo tako rušilna in močna, ampak bolj usmerjena v pomembne stvari in predvsem v napredek ter ozdravitev.

Ne bodite presenečeni, če boste tudi tisti, ki zavestno delujete površno in površinsko postali  bolj natančni in učinkoviti.

Ko gre za odnose, boste da se odprete potrebovali več časa, prav tako boste bolj previdni in celo malce sumničavi. Vpliv slovi po svoji skromnosti ter pronicljivosti, zato boste na področju čustev veliko bolj izbirčni. Potrebovali boste spodbudo, da izstopite iz cone udobja. Nekdo, ki vam lahko ponudi stabilnost in predanost ter deluje praktično in razumsko bo točno to, kar si želite ob sebi. Naučiti se prepustiti, se bolj sprostiti in biti spontan bodo težke naloge, ki jih marsikdo tokrat ne bo sposoben osvojiti.

Mars v znamenju device prinaša resnost in doslednost

Z vplivom Marsa v devici boste blesteli predvsem na področju kariere.

Raje kot v skupni boste delovali sami, le redki posamezniki bodo izpolnjevali vaša pričakovanja, vendar vas to ne bo ustavilo pred tem, da se borite do konca, saj vas bo iz ozadja spremljala neverjetna vztrajnost. Nagnjeni boste k organizaciji, urejanju in splošnemu natančnemu prilagajanju procesov ter poteka dela. Pazite pa se preobremenjenosti, ter tega, da si ne naložite preveč stvari. Težava se lahko pojavi tudi zato, ker pomoči ne boste želeli sprejeti zaradi občutka, da najboljše zmorete sami.

Doživite lahko dvig fizične in duševne ravni energije, kar vodi v večjo produktivnost. Vpliv lahko spodbudi samozavest na področju financ, ter prebudi odločnost in strateško razmišljanje. Lahko izboljša tudi vodstvene sposobnosti in sposobnosti reševanja problemov. Mars je povezan s telesno vitalnostjo in močjo, njegov vpliv na zdravje in telesno pripravljenost bo zelo ugoden in spodbuden. Vpliv bo koristil predvsem tistim, ki želite izboljšati telesno pripravljenost, okrevati po bolezni ali poškodbi ali izboljšati svoje splošno počutje.

Prihaja val energije za sledenje ciljem in nalogam z vztrajnostjo ter močjo, zato se nikar preveč ne zadržujte v svojem svetu.

Mars v znamenju device prinaša resnost in doslednost

Prebudila se bo strast do podrobnosti, ter potreba, da naredite pravo stvar ob pravem času. Zadovoljstvo ob dobro opravljenem delu bo najboljša spodbuda. Zaradi občutka, da mora biti vse popolno in na svojem mestu boste bolj zahtevni. To je čas večje previdnosti, skepticizma in discipline. Najbolj privlačni področji bosta znanost in zdravje. Neradi boste zamujali, saj boste cenili čas in delovali bolj odgovorno kot v preteklem obdobju. To je odličen čas za reševanje težjih in zoprnih nalog, s katerimi ste odlašali. Naloge bodo rešene hitreje, kar vam bo omogočalo čas za razvoj ali izpopolnjevanje spretnosti.

Najbolj intenzivno se bo energija Marsa v devici dotaknila rojenih v znamenju ovna in device.

Ovni se boste naučili, kako delovati bolj zbrano in racionalno, device boste čutile, da ste na poznanem ozemlju, kjer vse kar prihaja dobesedno obvladate do potankosti. V tem obdobju lahko izboljšate finančno stanje ali pa se dogovorite za napredovanje. Trda in zelo stabilna energija ne bo najbolj ustrezala dvojčkom in strelcem, saj bo za vaš okus vse skupaj preveč resno in obremenjujoče. Čeprav boste želeli dosegati uspeh, se lahko na poti marsikaj zakomplicira.  Nekateri boste razočarani zaradi neučinkovitosti ali pomanjkanja nadzora. S potrpežljivostjo in popuščanjem se lahko izognete marsikateremu konfliktu. Namesto da se osredotočate na to, kaj drugi delajo narobe, bi morali ta produktivni čas izkoristiti za stvari, ki zahtevajo pozornost do podrobnosti.

Pripravljeno za Sensa.si