TEDENSKI HOROSKOP OD 10. DO 16. JULIJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. julija napoveduje prehod Marsa v devico in Merkurja v znamenje leva
Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. julija napoveduje prehod Marsa v devico in Merkurja v znamenje leva

Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. julija napoveduje prehod Marsa v devico in Merkurja v znamenje leva

Predviden čas branja 3 minute

Zaradi energije Sonca v znamenju raka boste čustveno ranljivi, vendar oboroženi s številnimi argumenti. Dokler ne pride do popolnega zaupanja, se ne boste prepuščali. Rak je vodno znamenje, ki je povezano z valovi čustev in vtisov. Nekateri valovi lahko postanejo razburkani, kar vas vodi do občutkov nejasnosti in nezadovoljstva. Večkrat izrecite prijetno frazo “Ljubim te.” Te besede zvenijo najslajše, saj jih boste resnično čutili. Če ste čakali, da se nekomu izpoveste, je to sedaj več kot odlična priložnost. Hrepeneli boste po varnosti, zato se boste z veseljem več časa kot običajno nahajali v domačem zavetju in uživali v poletnem času na svojem dvorišču. Če bo nekdo do vas nespoštljiv ali nesramen, lahko zamerite za vedno, kar pa ne vpliva dobro na vaše osebno delovanje, zato se ne izgubljajte v zamerah.

Merkur v torek prehaja v znamenje leva.

Neglede na to ali ste drugače pogumni ali ne, zaželeli si boste biti v središču pozornosti, vendar morate paziti, da tega ne storite preveč dramatično. Uporaba humorja lahko zmehča težnjo po pretiravanju s stilom komuniciranja, ki temelji na egu. Toplina bo nalezljiva in omogoča enostavno pridobivanje novih prijateljev ter izkušenj. Prihaja možnost, da razkrijete kakšen svoj potencial. Lahko doživite intuitiven preskok v razmišljanju.

Mars v ponedeljek prehaja v znamenje device.

Tedenski horoskop za obdobje od 10. do 16. julija napoveduje prehod Marsa v devico in Merkurja v znamenje leva

Doživite lahko dvig fizične in duševne ravni energije, kar vodi v večjo produktivnost. Vpliv lahko spodbudi samozavest na področju financ, ter prebudi odločnost in strateško razmišljanje. Lahko izboljša tudi vodstvene sposobnosti in sposobnosti reševanja problemov. Mars je povezan s telesno vitalnostjo in močjo, njegov vpliv na zdravje in telesno pripravljenost bo zelo ugoden in spodbuden. Vpliv bo koristil predvsem tistim, ki želite izboljšati telesno pripravljenost, okrevati po bolezni ali poškodbi ali izboljšati svoje splošno počutje.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, tehtnice in rib.

Preberite tudi HOROSKOP: VAM POGOSTO ZMANJKA VOLJE? in KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V DEVICI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ponedeljek, ko nastopi Zadnji krajec se ne izogibajte razreševanju svojih težav, saj se lahko s časom le še nakopičijo. V čustvenem pogledu lahko naletite na manjše zaplete, vendar uživajte kljub temu v polni meri, nikoli ne veste, kdaj bo življenje zopet polno nevšečnosti. V kolikor boste dovolj iznajdljivi, boste uspeli v petek pridobiti nov vir dohodka. Sodelovanje in razumevanje v družinskem okolju bo konec tedna ključ do odličnega počutja ter osvoboditve na področju osebne rasti. Lažje boste upravljali svoje življenje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi Marsa, ki prehaja v znamenje device boste začutili nekakšno navidezno tesnobo, ki vas nikakor ne bo spustila. Na čustvenem področju bo potrebno razmisliti kako naprej, vendar glede kočljive zadeve počakajte, saj pritiskov ne marate, tudi v težavnih okoliščinah se ne znajdete najbolje. Telefonski klic vam bo petek spremenil razmišljanje. V nedeljo se izogibajte prepirom, še posebno z ženskim spolom, saj ne boste razumeli bistva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav si močno želite sprememb, boste še naprej vztrajali pri preizkušenih zadevah. Ne boste izpregli, čeprav se bo v torek, ko Merkur prehaja v znamenje leva nakazala priložnost. Čeprav boste zelo podjetni, namenite nekaj energije tudi prijateljem, ki bodo potrebovali nasvete in družbo. Pripravite se proti koncu tedna na korake, ki jih podzavestno zaznavate že nekaj časa. Pomoč poiščite tam, kjer popolnoma zaupate. Nekdo od domačih vam ne bo odgovoril tako, kot ste predvidevali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bodite presenečeni, če bo izid pomembnega pogovora malce negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete, da se bodo drugi strinjali z vsem. Premislite, preden se boste odzvali, saj vseh možnosti ne boste dobro preučili in lahko se vam pojavi kakšna nepredvidljiva situacija. Uživajte vikend v svojem domačem, prijetnem zavetju. Zavedajte se, da v resnici nimate razlogov za slabo voljo, posebno če ste na pragu čustvenih sprememb.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Hitenje, ki ga bo spodbujal vpliv Merkurja v levu bi lahko sprožilo cel kup nepravilnosti, zato delujte bolj zbrano in predvsem premišljeno. Nikar na sredi naloge, ki je za vas pomembna, ne spremenite svojega mnenja. Čeprav se z vami ne strinjajo vedno, vas občudujejo ravno zaradi drugačnih prepričanj. V soboto prihaja nekaj nepričakovanih in naglih preobratov. Takšne stvari vas običajno še dodatno spodbudijo, toda tokrat boste ostali mirni ter osredotočeni na bistvene dejavnike.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vam očitno še vedno veliko pomeni, zato boste po tihem pričakovali ugoden odgovor. Le navidezno boste ostali mirni, v resnici se boste soočali s svojimi čustvi, kar pa v tem trenutku ne bo najbolj enostavno. Popazite na zdravje, saj se preveč prepuščate nezdravi prehrani, spremenili boste tudi spalne navade. V ljubezenskih odnosih konec tedna prisluhnite, da ne boste zamudili nečesa pomembnega in sladkega. Obeta se dobro sodelovanje, ki vas bo navdušilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spoznali boste, da ne morete imeti zadnje besede prav pri vsem, zato se v odnosu s sodelavci skušajte tokrat bolj držati nazaj. Raje vse skupaj le analitično opazujte od daleč. Ne glede na to, da bodo nekateri občutki bolj nagnjeni v negativno stran, se morate v tem tednu sprijazniti z nekaterimi dejstvi. Nekdo se vam želi približati, vendar ne bo znal ubrati iskrenega pristopa. Najprej boste ugotovili, kaj si sploh želite, nato se boste začeli v tej smeri tudi intenzivno boriti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ponedeljek, ko nastopi Zadnji krajec vas bo presenetila spodbudna novica, čeprav gre v resnici za nadaljevanje zgodbe, ki je še ne razumete popolnoma. Sprva boste navidezno ravnodušni, potem pa boste z veseljem priklopili na pozitivno dogajanje. Vezani škorpijoni in škorpijonke, konec tedna boste zelo občutljivi, zato skušajte biti vsaj do ljubljene osebe nekoliko bolj razumski in prijazni. S počasnimi in premišljenimi koraki vam lahko uspe prebuditi skladnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Merkur prehaja v leva, zato boste bezljali sem ter tja in iskali možnosti, da bi se izpostavili. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z zadevami, ki vas bremenijo že dlje časa. Priznajte si, da se še ne počutite pripravljeni na večji korak, čeprav vas čakajo in sprašujejo. V ljubezni bo potrebno prisluhniti drugi strani, ter se nekako prilagoditi. Vzemite si v soboto ali nedeljo dovolj časa, da se posvetite odnosu, ki že nekaj časa hrepeni po nadgradnji.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če ste si v preteklem obdobju vzeli čas in naredili nekaj, česar ostali niso bili sposobni, boste sedaj poželi aplavz, ki vam bo godil. S trenutnim potekom življenja, tako službenim in finančnim, boste zelo zadovoljni. Zaupajte intuiciji in občutkom, ter se izogibajte polemikam in pogrevanju zgodb iz preteklosti.  Točno boste v petek, ko boste zelo samozavestni vedeli, kaj si želite in kako to dobiti, spretno boste znali ujeti ugodno priložnost. Zaupajte sebi in se povežite s prijetnimi srčnimi vibracijami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Po lepem in prijaznem dejanju, h kateremu vas bo spodbudil vpliv Venere v znamenju leva si boste končno oddahnili. Svoboda in odločnost vas bosta vodili v ekstremna dejanja, s katerimi boste presenetili tudi druge. Nedelja bo zaradi utrujenosti, ki bo prisotna zaznamovana z manjšimi spori in predvsem zoprnimi dvomi, ki vas lahko obremenijo. Nikakor se ne boste znali prepričati, da ste se v pomembni situaciji brez tuje pomoči pravilno odločili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se preveč ne obremenjujte s spremembami, navadite se z energijo Merkurja, ki v torek vstopa v znamenje leva na bolj spontano delovanje. Razčistili boste z obremenitvami, osvobojeni se pogumno usmerjate naprej. Pred vami so tudi nova prijetna prijateljstva, ki se lahko pri samskih kasneje morda celo razvijejo v nekaj bolj stabilnega. Kljub vsej svoji predanosti delu se v soboto posvetite tudi čustvom, razčistite čim prej tudi s preteklimi dogodki, ki imajo še vedno velik vpliv na zaupanje.

Preberite tudi Mesečni horoskop JULIJ 2023