Tedenski Lunin horoskop od 10. do 16. julija

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. julija 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. julija 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. julija 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v ovnu, nastopi tudi Zadnji krajec. Težko boste sami, raje se boste nahajali v družbi, kjer bo prišel do izraza humor. Razum bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Čas, ki bo poln presenečenj in različnih odzivov. Vse kar vas je v preteklih dneh bremenilo se bo razjasnilo ter obrnilo v bolj dinamično smer, podkrepljeno s pogumom. Znali se boste odločati ter poiskati različne načine, da bi se vsi skupaj čim boljše počutili. Odločitve bodo zelo hitre, niti za trenutek ne boste podvomili vase, v odličnem stanju bo tudi samopodoba.

V torek se bo luna nahajala v znamenju bika, zato se boste najboljše počutili na trdnih tleh.

Čustvene reakcije bodo pri tistih, ki v zadnjem času niste najbolj zadovoljni s sabo sprožile željo po pogovoru. Znali boste biti sami s sabo ter se v kolikor vas bo nekdo nekaj prosil soočiti ter odzvati na diplomatski način. Če bo kdo preobčutljiv, ga boste postavili pred dejstvo, saj vloge žrtve ne boste odobravali. Na področju kariere in denarja boste z veseljem poprijeli za vse obveznosti, všeč vam bo če vas bodo pohvalili.

V sredo bo luna v znamenju bika, zato boste na področju kariere z veseljem motivirani zavihali rokave.

Želje, o katerih ste v preteklih dneh razmišljali, boste začeli uresničevati. Več zbranosti in urejenega življenjskega ritma bo razlog, da boste začeli delovati bolj zrelo in odgovorno. Pričakujete lahko prijetno toplino v odnosih. Razum boste nekoliko odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali podate na plano. Ljubezen bo delovala spokojno, če vas bo karkoli motilo, se boste znali pogovoriti.

V četrtek ob 9.26 prehaja luna v znamenje dvojčkov, zato se boste povezali z mladostno energijo, ki vas bo na vsakem koraku spodbujala, da se usmerite v nekaj spontanega. Zelo boste radovedni, prodorni in predvsem klepetavi. Stvari, ki ste jih v zadnjem obdobju potlačili ali izpustili, se bodo prebudile z namenom da jih rešite. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri občutka, da za nekoga niste dovolj pomembni. Vpliv bo pomešal zaznave in prebudil nerealna pričakovanja v zasebnih odnosih.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. julija 2023

V petek se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato oprijemljivih rezultatov na področju dela in denarja nikar ne pričakujte.

V kolikor boste ves čas bezljali in drezali v nekoga se boste po nepotrebnem zapletli v dvoboje, ki se lahko prevesijo tudi v konflikte. Na ljubezenskem področju boste delovali bolj na površinski ravni, prav tako boste nestrpni, vendar v pozitivnem smislu iznajdljivi in spretni. Primanjkovalo bo tudi  vztrajnosti, zato se napornim opravkom izognite. Prihaja tudi nekaj pomislekov, ki pa se lahko s pomočjo kakšne lepe opazke hitro razblinijo.

V soboto bo skozi dan luna v dvojčkih. Ob 19.13 uri luna prehaja v raka.

Znebite se skozi dan, ko prihaja priložnost da se prebudi spontanost obremenjenosti, ki bo posebej izrazita v čustveno obarvanih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da je vse skupaj preveč kompleksno. Potrebno se bo pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni dvomov in nesporazumov. Čustva bodo bolj intenzivna zvečer, ujame vas lahko tudi misel na preteklost. Prihajajo vprašanja, na katera si v tem trenutku ne boste znali pravilno odgovoriti.

V nedeljo boste nežni in občutljivi, saj se bo luna nahajala v znamenju raka.

Obremenjeni boste tudi v družinskih odnosih, zato nikar ne načenjajte resnih tem. Počasi in temeljito boste sicer reševali zadeve, ki jih morate narediti, vendar se lahko na trenutke prebudi konfuzno razpoloženje. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka znali se boste poglabljati. V medsebojnih odnosih boste pričakovali več podpore. Skoraj vsaka misel bo povezana s sumničenjem, ter visoko mero občutljivosti.

Pripravljeno za Sensa.si