Dnevni horoskop za torek 1. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 1. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 1. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 1. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar se pretirano ne poglabljate, saj lahko s konjunkcijo med Luno in Saturnom obtičite v negativnih energijah iz katerih se boste težko izkopali. V debatah bo prisotnega tudi nekaj sarkazma.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prehajate v obdobje ostrih in sumničavih misli. Stvarem boste skušali priti do dna, ukvarjali se boste z ozadji stvari.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 21:53 uri Luna preide v znamenje Rib

Skozi dan, v obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Nataša Barbara Gračner, slovenska igralka in režiserka
  • Jensen Ackles, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Kesha, ameriška pop pevka
  • Carlos Vela, mehiški nogometaš
  • Justin Bieber, kanadski pop pevec

Na današnji dan film Titanik, kot prvi film preseže 1 milijardo dolarjev dohodka. Jaroslav Hašek predstavi svoje zgodbe o dobrem vojaku Švejku. Ameriški predsednik je ustanovil Mirovne sile. Rodil se je Roger Daltrey, angleški rock pevec, igralec in Gregor Rihar, slovenski skladatelj. Rodil se je tudi avstrijski slikar Oskar Kokoschka in ameriški skladatelj Glenn Miller. Umrl je Francisco de Almeida, portugalski raziskovalec in Peter Walker, britanski avtomobilistični dirkač. Umrl je tudi slavni italijanski pevec Lucio Dalla.

Lahko porežeš vse cvetove, a prihoda pomladi ne moreš preprečiti.

Pablo Neruda
Kakšen dan vam bo pričarala konjunkcija med Luno in Saturnom?

Zaradi konjunkcije bo izražanje nekoliko blokirano, bolj kot običajno boste previdni.

Katera astro znamenja boste pojedla največ pustnih krofov?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo pustni krofi najbolj teknili rakom, levom in vodnarjem.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 28. FEBRUARJA DO 6. MARCA 2022 ali Tedenski Lunin horoskop za obdobje 28.2.-6.3.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zanimivo razmišljanje vas bo prebudilo in določiti si bo potrebno določene meje in svoja pravila. Znašli se boste predvsem tam, kjer vam bodo znali spoštljivo prisluhniti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vas ves čas nervira s trmo in svojimi principi. To zagotovo ni pravi način, da pride do vašega srca in se vam približa. Odzvali se boste premišljeno, toda izredno direktno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prilagodite se, saj ste na kariernem področju v zadnjem času naredili prave korake. Glede čustvenih zadev bo z luno v vodnarju prisotnih veliko praznih besed in malo dejanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pozitivne misli, ki jih prinaša luna v vodnarju vas bodo vodile k umirjenim pogovorom. Sledili boste izrecno tistim principom, ki so se vam v pozitivni smeri obrestovali v preteklosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu, da vas čaka veliko dela boste mirni in spočiti. Brez težav boste opravili vse, kar je v vaši pristojnosti. Prihaja tudi nova preizkušnja, s katero boste obnovili svoje znanje na določenem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Organizirajte nekaj, kar vas bo po težjem obdobju ponovno razvedrilo. Tudi na poslovnem področju se bo vse skupaj končno zavrtelo bolje od pričakovanega, kar vas vodi v zadovoljstvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju prijateljskih odnosov boste kljub luni v vodnarju nekoliko manj priljubljeni, kar vas bo zaskrbelo. Po nepotrebnem ste v skrbeh, saj se bo v prihodnjih dneh vse uredilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Delovali boste zelo zamišljeno, kar bo opazil tudi nekdo od domačih. Prihaja nekaj pomembnih opravkov s finančnim področjem, kar vas lahko vznemiri, ter notranje obremeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izgubljeno energijo vam bo povrnila energija lune v vodnarju in osvobodili se boste pomembnega bremena. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo iz vaše strani skoraj pričakovana.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni bo veliko vznemirljivih namigov, toda bolj malo konkretnega dogajanja. Nekdo se očitno ni spremenil, kar vas bo nekoliko razžalostilo, saj ste pričakovali bolj navihan razplet.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je nova pot, ki vas bo povsem navdušila in razbremenila občutka negotovosti. Možnosti za boljše pogoje se bodo pokazale že danes, zato jih spretno izkoristite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zoprna situacija, ki ni odvisna od vas, od vas zahteva več, kot ste pripravljeni ponuditi. Zagotovo si želite sprememb, zato se prenehajte izmikati, saj je vse skupaj lahko dolgoročno donosno.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAREC 2022