TEDENSKI HOROSKOP OD 28. FEBRUARJA DO 6. MARCA 2022

Tedenski horoskop od 28. februarja do 6. marca napoveduje prehod Marsa in Venere v vodnarja
Tedenski horoskop od 28. februarja do 6. marca napoveduje prehod Marsa in Venere v vodnarja

Tedenski horoskop od 28. februarja do 6. marca napoveduje prehod Marsa in Venere v vodnarja

Predviden čas branja: 2 minutes

V teden se boste podali s Soncem v znamenju rib in njegovimi aspekti. Prihajajo energije inspiracije in globokih občutenj. Hrepeneli boste po svetu sanj, tišine, meditacije in svoje duše, zato je čas več kot primeren, da odkrijete svoje občutke in jih oživite skozi kreativnost, umetnost, pisanje ali slikanje. Povečalo se bo vaše sočutje in pomoč bližnjim, začutili boste tudi globoko duhovno povezanost. Sledili boste novim dogodivščinam, iskali pa boste tudi rešitve notranjim nasprotjem, ki se vam odvijajo. To bo torej razgibano obdobje raziskovanja vaših čustev ter duha, ki bo vašo zavest popeljalo na višjo raven.

Polni razmišljanja boste in na trenutke celo nekoliko melanholični, saj bo Sonce v znamenju rib poglobilo vaše doživljanje in privabilo na plano tudi neljube situacije.

Tedenski horoskop od 28. februarja do 6. marca napoveduje prehod Marsa in Venere v vodnarja

Bolj kot spolnost vas bo zanimala duhovna povezanost, ki jo boste še dodatno izpopolnjevali. Venera in Mars, ki se nahajata v znamenju kozoroga boste skozi teden poudarjala resnost in odločitve, o katerih bi morali razmisliti. Časa za brezskrbnost in razpuščenost tokrat ne bo, razen od nedelje dalje, ko se Mars in Venera pomakneta v znamenje svobodnega vodnarja.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, leva in device.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Venera in Mars v nedeljo začneta gibati v znamenju vodnarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na nekoga, ki vas je včasih ignoriral boste kazali s prstom, vendar ne skrbite, obnašanje se počasi premika v boljšo obliko, kar bo opazila tudi okolica. Zelo veseli boste, ko bo pomemben pogovor končno za vami. Znašli se boste v zoprni neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar imate konec tedna ugodne možnosti, da se rešite iz nje. Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Strasti bodo razburkane, vendar se bodo zmanjšale, zato se ne obremenjujte preveč. Ne bodite preglasni in agresivni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Vzemite si sredi tedna čas za vse, najprej bo na vrsti urejanje poslov ali dogovor v povezavi z začasno spremembo in urejanjem doma. Tisti, ki ste samski, se boste vrteli v novih krogih poznanstev, kjer vam bo nekdo, ki ga poznate že dlje časa izredno prirasel k srcu. Sproščena komunikacija vam bo dajala moč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V tem trenutku vam planeti morda res niso najbolj naklonjeni, vendar si lahko kljub temu pričarate prijetne trenutke, le iskreni in prodorni boste morali biti. Večkrat boste pomislili tudi na to, da nekdo premalo stori za vas, med tem, ko se vi zanj trudite na vse možne načine. Morda je čas, da se nekoliko distancirate. Tistim, ki ste v daljšem razmerju tokrat ne bo ničesar manjkalo. Ljubezenske zvezde bodo izredno radodarne, posebno če že dolgo čakate na neko srečanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vzemite si več časa za vse, kar ste načrtovali v preteklem obdobju in se podajte v nove zmage. Čas z vplivom Sonca v znamenju rib je primeren za pospravljanje in intenzivno delo na sebi. Več kot nove poslovne zmage vam bodo pomenili zdravi odnosi na ljubezenskem področju. Na nekoga boste s svojim vedenjem naredili velik vtis. Čeprav se ne bo dogajalo nič posebnega, bo vaše razpoloženje v nedeljo nekoliko nihalo. Nekoliko ošabni boste, s čimer lahko marsikoga zmotite. Še pravi čas se vzemite v roke.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V teden vstopate neodločni. Ne razlagajte vsega, kar se vam plete po glavi. Znano je, da nimate dlake na jeziku, vendar ne boste nič na slabšem, če ga boste kdaj obdržali za zobmi. Petek je zagotovo trenutek, ko boste s svojimi sogovorniki na isti valovni dolžini. Pravzaprav boste pomirjeni kot že dolgo ne. Zato boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov. Vezanim bo najbolj naklonjena nedelja, ki prinaša več nežnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Že nekaj časa preveč govorite in premalo naredite. Zmedlo vas bo sporočilo, ki prihaja od nekoga pomembnega. Radi bi rešili vse naenkrat, kar je zagotovo nemogoče, zato počakajte na ugodni čas. Zdelo se vam bo, da morate doreči še številne podrobnosti, vendar v resnici ne bo šlo drugače, kot da kar začnete in se sproti soočite z morebitnimi težavami. Postajali boste zoprni, ker se vam bo zdelo, da vas vedno nekdo omejuje, a prezir bo počasi izpuhtel.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogovor, ki vključuje dodaten zaslužek bo uspešen in končno boste spoznali, kako se lahko premaknete naprej. V prvi polovici tedna boste sledili glasu svojega srca, ki vam prinaša umirjenost. Ugotovili boste, da je marsikaj mogoče doseči, če spremenite stališče in razmišljate zunaj običajnih okvirov. Skratka, vzemite si več časa zase. Svojim prijateljem boste znali konec tedna dobro svetovati, prav tako bo razumevanje z domačimi uspešno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izkoristite dneve v začetku tedna za delo in si uredite vse poslovne zadeve, ki že dlje časa čakajo na vaši mizi. Največ energije vam bo vzel sorodnik, ki ne bo razumel vašega obnašanja. Z malo več discipline boste dosegli prijetno sožitje. Bodite konec tedna močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije, ki bi ju lahko porabili veliko bolj učinkovito.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z diplomatskim obnašanjem in poštenjem dosegli več kot z neposredno akcijo. Prepustite se in skočite v nov ritem sproščeni. Nadpovprečne miselne sposobnosti bodo dobro služile v spopadanju z obveznostmi na delovnem mestu. V odnosu s partnerjem se bodo proti koncu tedna pojavile določene težave. Samske čakajo spremembe, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. Odprite oči in poglejte, da je vse tako kot mora biti. Vse skupaj se počasi umirja in postaja bolj zanimivo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutje bo spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da je mnenje napačno. Zaradi obilice obveznosti boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Zdravje vam bo dobro služilo, kar vas bo razveseljevalo, končno boste pripravljeni storiti nekaj zase. Kljub dobrim stvarem ne zaspite na lovorikah, potrebno se bo soočiti in skrbeti za napredek, ki je za vas še kako pomemben.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezenske zadeve bodo bolj pomembne v prvih dneh tedna, saj boste pripravljeni tudi na globoke pogovore. Sicer vas čaka nekaj nejasnosti, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati vaš skriti načrt.  V vikend boste zakorakali nasmejani. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu, zato bo denar tokrat tabu tema. Sanjarili boste o simpatičnih zmenkih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaš um bo zelo aktiven in prodoren. Usmerili se boste v bolj tehtna in zanimiva izhodišča. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se zadržati ter prilagoditi. Zaupajte svojim notranjim občutkom. V petek se boste zaustavili in poskušali poiskati pravo pot, ki vas bo vodila k bolj spontanemu in sproščenemu ljubezenskemu življenju. Samskim bo v nedeljo nekoliko lažje, saj vas čakajo lepe priložnosti, ki bodo povezane z osebo iz družbe.