Tedenski Lunin horoskop za obdobje 28.2.-6.3.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. februarja do 6. marca 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. februarja do 6. marca 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. februarja do 6. marca 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju vodnarja. Razmišljali boste svobodno in napredno, pri drobnih malenkostih se ne boste ustavljali. Težko boste sami, ta vpliv je zelo družaben, razen kadar izrecno potrebujete samoto ali se umaknete, ker vas nekdo ne razume. Samovolja vas lahko pripelje do težke trme, ki jo boste sposobni zakuhati, vendar vas bodo pravi argumenti pomirili. Sodelovanje bo tudi v torek, ko se bo čez dan luna še nahajala v vodnarju veliko lažje, saj boste vsi bolj dovzetni za napredek in veliko bolj prilagodljivi.

blank

Čas je ugoden, da začnete nekaj novega, oziroma da dokončate kar ste začeli pred kratkim.

V sredo boste pod vplivom lune v znamenju rib, zato bo energija naklonjena globokim pogovorom in ljubezni. Občutili boste nežnejše energije, ki bodo ustvarile lepšo in bolj fantazijsko zavest in podzavest. Prijeten počitek in samota bo zaradi vpliva Mlaja vaše dopolnilo k boljšemu počutju. Znali si boste pričarati prijetno vzdušje in kramljati, konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj zanje ne boste razpoloženi. V četrtek, ko bo luna še v ribah, se boste podali v zaključevanje starih vzorcev, lažje se boste začeli pripravljati na nove podvige.

Pomembno vlogo bo igralo tudi delo na sebi.

V petek se luna pomakne v znamenje ovna. Vpliv bo prebudil strastno željo po dogajanju, zato boste težko sami, raje se boste nahajali tam, kjer bo prišel do izraza tudi vaš humor. Hrepeneli boste po pozornosti in občudovanju s strani oseb nasprotnega spola. Čustveno boste zelo odprti in predvsem samozavestni.

Pričakujte tudi v soboto nekaj nasprotujočih se energij, vendar bo čas kljub temu namenjen sodelovanju, vendar samo s tistimi, s katerimi ste  lahko to kar v resnici ste. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju bika pričakujte povezovanje z bližnjimi ter toplo energijo, ki vas bo vabila k ustvarjanju v kuhinji ter drugje.

Pripravljeno za Sensa.si