ASTRO PROFIL ZNANIH: LIZA MARIJINA

Liza Marija Grašič
Foto: prirejeno po slg-ce.si

Astro profil znanih: Liza Marijina, igralka, ki se odlično znajde v vsaki vlogi

Predviden čas branja: 5 minutes

Liza ima Sonce v znamenju device, zato je njena osebnost analitično premišljena in racionalna. Spremlja jo odličen občutek za kompromis. Diplomatski pristop in vztrajnost jo vodita do uspeha, saj zna na svoj način s poudarjenimi vrlinami stvari izpeljati, tako kot je treba. Resna, vestna in točna, privržena načelom je sposobna veliko zaslužiti. Pri delu in denarju je še posebej previdna. Zelo nerada tvega, zato se kljub visoki kvalifikaciji in profesionalnosti ne premakne iz mesta, kjer se počuti varno.

Zaradi trikotnika med Soncem in Saturnom najraje dela sama v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost.

S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna.  Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko obožuje umetnost in lepoto. Je zelo stabilna z dobro lastnostjo, da se vedno pobere po težavah in ovirah.

Lizina Luna se nahaja v znamenju strelca, zato se rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel.

Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Privlačijo jo dolga potovanja in raziskovanje neznanega in neodkritega. Preveč filozofiranja o nekaterih temah je ne bo poneslo v nova spoznanja ali korake, ampak v labirint neskončnih blodenj. Že po duši je kreativna in življenje zajema s polno žlico. Umetniški stil se ujema z njeno naravo, zato tudi celo življenje ustvarja. Ker je zelo skromna, potrditev ne potrebuje. Spremlja jo občutek, da si zasluži najboljše, vendar se bo morala za to, če bo želela, da jo spoštujejo tudi bolj potruditi.

Foto: prirejeno po slg-ce.si
Foto: prirejeno po slg-ce.si

Merkur v tehtnici nakazuje, da Liza želi ugajati ter povedati svoje mnenje.

Z velikimi zamislimi ocenjuje pomembne situacije. Zaradi odlične sposobnosti presoje se zna dobro izražati. Ko izrazi svoje mnenje, pozorno posluša sogovornike in njihova mnenja, jih analizira in pretehta, preden izreče zadnjo besedo. Zanjo je bolj pomembno, da si ogleda celotno sliko, kot pa da bi se obremenjevala s podrobnosti.  Liza ima bujno domišljijo in ustvarjalni talent, lahko pa doživi razočaranje v tesnih odnosih.

Z Venero v tehtnici se želi Liza izkazati kot poseben in priznan posameznik, hkrati pa ima probleme z notranjim doživljanjem in čustvenimi vezmi. Ljubezen jo privlači vse od začetka, do konca življenja, brez nje enostavno ne more živeti. Dokler ji na tem področju ne uspe, se ne počuti izpolnjeno. Partnerja izbira skrbno, enako skrbno načrtuje poroko. Nežna, prijazna, ljubezniva, se najboljše počuti v razmerju, zakonu ali sožitju z drugimi. Ker ne zna skriti svojega šarma in metuljčkov, je ljubezen zanjo prava poslastica.

Zaradi prisotnosti Marsa v znamenju device Lizo spremljajo hitra dojemljivost in dobre duhovne sposobnosti, saj zna logično, pametno ter znanstveno razmišljati.

Je zelo dejavna in ima prebrisan humor. Ker se znajde tudi v kuhinji, zna svojo boljšo polovico razvajati. Ob njej ljubljeni osebi ne bo manjkalo občutka za varnost in stabilno življenje. S spretnim pristopom se marljivo, fleksibilno in premišljeno sprehaja skozi življenje, vendar jo večkrat zaustavi naivnost.

Jupiter se v Lizini natalni karti nahaja v raku, zato je mirna, prijazna, družabna in simpatična.

Liza Marija Grašič
Foto: prirejeno po slg-ce.si

Spremenljiva, tiha narava ji podarja bujno domišljijo. Materialno udobje in domače okolje je zanjo ključnega pomena. Rada vlaga sredstva v svoj dom. Uživa v kuhanju in pripravi hrane, še posebej specialitet, ki so precizno dokončane. Obstaja povečano zanimanje za mistične stvari. Spremlja jo dobra finančna presoja, zlasti v nepremičninah, z zmožnostjo kopičenja denarja in premoženja.

Opozicija med Jupitrom in Uranom ji podarja kreativno briljantnost in močno potrebo po svobodi.

Neobičajni slog in upornost se lahko obrneta zoper njo. Tveganja, povezana s tem vplivom, se zmanjšajo, ne da bi ji preprečila navdušenje ali izvirnost. S simpatičnim smislom za humor in čarobno naravo zlahka osvoji svoje prijatelje in občudovalce. Vpliv ji omogoča svobodno izražanje lastnega edinstvenega sloga. Lahko eksperimentira in preseže meje socialnih standardov, filozofije, izobraževanja, religije in duhovnosti. Radovednost in nenehna želja po iskanju resnice pogosto vodita v študij, potovanja in spreminjanje filozofij. Nenehna rast in prilagajanje je najljubša pot do osebnega obvladovanja in blaginje.

S Saturnom v kozorogu se zna Liza odlično organizirati in ostati trdna v še tako krutih situacijah. Želi ugajati in biti vzgled, s svojo odlično motivacijo in zagonom, pomembna spoznanja prihajajo že v mladosti. Odlikujejo jo moč, vzdržljivost, odločnost, praktičnost in samozavest. Sposobnost samokontrole in velika ambicioznost jo vodijo naprej, vendar se včasih za uspeh preveč žrtvuje. Način delovanja je pošten, korekten, dostojanstven in spoštovan s strani drugih.

Pripravljeno za Govori.se