Dnevni horoskop za sredo 9. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 9. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 9. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 9. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pričakujte nekaj površnosti ter zmedenosti, vendar se zaradi njiju ne boste znašli v večjih težavah.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ljubezenska zgodba, ki vam ni bila najbolj všeč, lahko dobi sedaj boljšo podobo, zato se prepustite brez zadržkov.

Iskrene čestitke Gloriji Kotnik in Timu Mastnak
Iskrene čestitke Gloriji Kotnik in Timu Mastnak

Danes ob 11:26 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes praznuje Amber Valletta: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Vodnarja, zato je posebna in drugačna od povprečja. Strmi k užitkom in življu brez nepotrebnih nesporazumov in težav, zato je večkrat nasmejana, kot žalostna. Luna v znamenju Device pospravlja njena globoka čustva pod površino in ji riše navidezno hladnost. Venera v znamenju Kozoroga je stabilna in prepričana v svoj uspeh in napredek, zato je v poslovnem svetu prodorna in neustrašna.

Mars v znamenju Bika je tisti, ki ne dovoli, da bi bila naivna ter, da bi jo kdo prinesel naokrog. Tudi če je zelo oddaljena, ji družina veliko pomeni in z njo želi ostati povezana. Moškega v življenju sicer potrebuje, vendar od njega nikakor ni odvisna.

Kaj pravi horoskop za sredo 9. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Joseph – Joe Pesci, ameriški filmski igralec
  • Bojan Šrot, slovenski politik
  • Rudi Bučar, slovenski glasbenik
  • Igor Zorčič, slovenski politik in pravnik
  • Luka Špik, slovenski veslač

Na današnji dan je bilo ustanovljeno tekmovanje za Davisov pokal. Primož Peterka na Kulmu kot prvi Slovenec preleti 200 metrov. Rodil se je Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj in Irena Barber, slovenska pisateljica. Rodila se je tudi švicarska pravnica in diplomatka Carla Del Ponte in ameriška igralka Judith Light. Umrl je Fjodor Mihajlovič Dostojevski, ruski pisatelj in Jurij Vladimirovič Andropov, voditelj Sovjetske zveze. Umrla je tudi angleška princesa Margareta.

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

Nelson Mandela
Kateri del dneva bo najbolj primeren za resne pogovore?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo za resne pogovore najbolj primeren dopoldanski čas.

Katera znamenja zodiaka boste danes površna in raztresena?

Najbolj površni in raztreseni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. FEBRUARJA 2022 ali ASTRO PROFIL ZNANIH: JURE HENIGMAN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pri delu boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v biku mirni in spočiti. Brez težav boste opravili vse. Pred vami je nova preizkušnja, saj boste morali izpolniti svoje znanje na določenem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne izdajte nečesa, kar bi se lahko zelo kmalu obrnilo proti vam. Za zdaj je bolj smotrno prikimati in se navidezno strinjati. Že v nekaj dneh se bo izkazalo, da je bila to zelo dobra odločitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Urejanje finančnega področja vam ne bo šlo od rok, prav tako nerodni boste ob pogajanjih na poslovnem področju. Ugajal vam bo večer , ki ga bo polepšala luna v vašem znamenju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste zaradi pomembne zadeve nestrpni in živčni. Zdi se vam, da vam želijo škodovati, v resnici pa ni ravno tako. Čas je, da se zavedate, da se boste morali razmišljati pozitivno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi vpliva lune, ki prehaja v dvojčka bo vse skupaj potekalo v znamenju povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe in druge.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prijeten kompliment prebuja vašo očarljivost in razigranost. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost, ki vas vedno znova razveseljuje ter preseneča s svojo globino.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zadovoljni boste, saj boste čutili, da vam vsi stojijo ob strani. Morda se tega niste zavedali, toda ob sebi imate čudovite ljudi, na katere se lahko zanesete. Toplo vam bo pri srcu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vzemite si kljub številnim opravkom več časa zase in za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste tudi pregnali utrujenost. Komaj čakate na nekaj bolj drznega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bodite tako zahtevni do tistih, ki vam željo le pomagati. V zadnjem času se marsikomu zdi, da zahtevate preveč. Prav je, da ste strogi do sebe, toda ne pretiravajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bogate izkušnje bodo priložnost da svoje mnenje z energijo lune v dvojčkih delite naprej. Pričakovali boste, da vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti bistvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naredili boste spremembo na delovnem mestu in stopili korak naprej, pri tem vam bo naklonjen tudi sodelavec. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in uporabiti kar potrebujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vesel in prijeten dan s dobro vsebino in pozitivno naravnanimi obrazi. Vsako izpostavljanje na intelektualnem področju bo podprto s pozitivnimi smernicami in nagrado.

Vas zanima: KITAJSKI HOROSKOP 2022: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE ali Mesečni horoskop FEBRUAR 2022