KITAJSKI HOROSKOP 2022: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?
Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

Predviden čas branja: 12 minutes

Čeprav vemo, da bo prihajajoče leto črnega vodnega tigra za vse nas težko, pa ne smemo pozabiti, da bomo za vložen trud v pravilno usmerjeno delovanje, ter preudarno izbrane cilje, nagrajeni, poplačani in cenjeni. Ker pripada črni vodni tiger elementu vode, bo tigrovo leto obdobje velikih sprememb, saj element vode ponazarja  premičnost voda.  Z njegovo pomočjo in njegovimi lekcijami se bomo zmogli premakniti iz trenutnega obstoječega stanja, v  katerem smo obtičali. To je vse to, kar v prihajajočem obdobju potrebujemo. Pomagali si bomo z njegovim umirjenim značajem, preudarnostjo, odprtostjo, osredotočenostjo na nam pomembne stvari in njegovo uravnoteženostjo.

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

PODGANA

Podgane, to bo za vas leto preobrazb. Bodite pozorni na svoje finance in omejite stroške, da se izognete prevelikim izdatkom, kar ne bo enostavno, saj bodo vaše želje velike. Prihajajo pozitivne spremembe na področju ljubezni, ki vas vodijo v nove razsežnosti. Našli boste osebo, ki bo spremenila vaša prepričanja in vam omogočila, da ste umirjeni. Tisti, ki ste v daljšem razmerju morate spremeniti svoj pristop do ljubljene osebe, sicer lahko nesporazumi povzročijo resne konflikte.

Če boste delali na tem, da postane odnos bolj globok, vam bo leto prineslo neizmerno ljubezen in veselje.

Na področju kariere bo vse potekalo bolj ustaljeno, potrebno se bo prilagajati in poiskati bolj inovativne rešitve. V kolikor boste energični in polni zagona, vas bodo povabili k sodelovanju. Energija tigra vas svari, da se ne predajajte raznim tračem in govoricam, saj se lahko vse skupaj slabo konča. Uresničili boste dolgoletne načrte, ki vam bodo prinesli več obilja.

BIVOL

Bivoli lahko v letu 2022, še posebej v drugi polovici pričakujete pozitivne spremembe na poslovnem področju. Vendar se boste morali kljub temu potruditi, da boste naloge opravljali vestno, kar za vas ne predstavlja težave, saj ste prava prispodoba trdega dela. Zaradi spodobnosti, doslednosti in predvidevanja boste znali premostiti občasne težave ter ohraniti čustveno stabilnost skozi leto. Ljubezensko življenje bo pri tistih, ki ste v razmerju naletelo na presenečenja, ki bodo bolj dobra kot slaba.

Samski bivoli se boste znali počutiti odlično sami s sabo zato se tokrat ne boste preveč trudili, da bi koga našli.

Spremljala vas bo energija spontanosti, zato boste zaupali, da bo tisti nekdo prišel pravi trenutek. Letošnje leto je ugodno tudi v finančnem smislu. Na osebnem področju bo vožnja gladka, brez nevihtnih trenutkov in večjih razočaranj, tudi prijatelji vam bodo naklonjeni. Nikar pa se ne utopite popolnoma v delu in ne pozabite, da družina potrebuje vašo ljubezen, podporo in naklonjenost.

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

TIGER

To je vaše leto, zato si boste znali na pravi način zastaviti cilje ter si močno prizadevati, da jih tudi dosežete. Rezultate boste dosegali pogumno, hitro in lažje kot v preteklih letih, nato pa sledi čas, ki bo namenjen temu, da si spočijete in se sprostite. Notranje doživljanje, ki bo zelo bogato, vas vodi k temu, da boste znali izboljšati osebne in finančne situacije. Korenita sprememba vas bo rešila pred težavami in vam zagotovila rešitev za tisti problem, ki je bil zakoreninjen.

Tisti tigri, ki želite raziskovati in eksperimentirati na svojem poklicnem področju boste več kot zadovoljni.

Pustite prostor tudi za nepredvidljive novosti, ki vam bodo prinesle moralno zadovoljstvo in materialne koristi. Pripravite se na burno ljubezensko življenje, saj se bo obdobje težav, občutljivosti in stagnacije končno ustavilo. Tudi samski tigri lahko pričakujete veliko pozornosti nasprotnega spola. Toda zaradi te nenehne pozornosti boste samo večkrat dvomili v iskrenost. Pazljivo se boste morali odločiti, kaj vam bo v prihodnosti najbolj koristilo.

MAČKA

Leto vodnega tigra vam prinaša veliko presenečenj in sprememb. Stabilnost bo prisotna tako na poslovnem kot tudi na finančnem področju, spremembe pa bodo povezane predvsem z osebnimi zaznavami. Nekateri se boste morda odločili, da je najboljši odnos tisti, ki ga imate sami s seboj. Vendar boste kljub temu zadovoljni s tem, kar se dogaja okoli vas. Na področju čustev pričakujte strastno ljubezen, burne odnose in srečanja, ki prebujajo globino.

Letošnje leto vam bo prineslo neizmerno notranje zadovoljstvo in vam pomagalo pri soočanju s težavami iz preteklih let.

V sebi lahko odkrijete nekaj skritih talentov. V poletnih mesecih vas bo razveselil čas strastnih izpovedi in prisrčnih čustev. Jesen pa bo zaznamovalo obdobje sprejemanja odločitev, v smeri, da se boste ustalili s pravo osebo. Neiskrene osebe in tiste, ki jih v življenju ne potrebujete, pa se bodo umaknile tako hitro, kot so se pojavile. Vendar bodite previdni, saj se lahko prenagljena poteza povrne in povzroči zapletene situacije. Priporočljivo je, da ne sprejemate nepremišljenih odločitev.

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

ZMAJ

V letu 2022 se boste znašli v območju negotovosti. Nepričakovana presenečenja bodo popestrila ljubezensko življenje, karierno področje pa bo blagoslovljeno s stabilnostjo. Finančno stanje se bo sorazmerno z vloženim trudom izboljšalo, kar vas bo motiviralo, da živite življenje, ki ste si ga vedno želeli. Bolj pozorni bodite v drugi polovici leta na zdravje. Ne prezrite nobenih signalov, ki vam jih daje vaše telo, sicer bi se lahko znašli v težavah. Na področju ljubezni prihaja veliko veselih izkušenj in sijočih čustev.

Bodite pripravljeni na simpatična poznanstva in razburljive ter strastne zgodbe.

Leto zaznamuje obdobje sprejemanja odločitev. Sčasoma se boste morali odločiti o pomembni zadevi, ki se bo odvijala. Obvladali boste umetnost dostojanstva in potrpežljivosti kar vam obeta usklajeno družinsko življenje. V jeseni si lahko si oddahnete od ljubezenskih podvigov in se bolj posvetite krepitvi osebnega področja. Vzemite si čas, da temeljito premislite o vsakem predlogu.

KAČA

Leto vodnega tigra prinaša obsežne načrte, izboljšano finančno stanje in strastno ljubezensko vibracijo. Veliko bo nepredvidenih sprememb in resnih preizkušenj. Prizadevanja, pomagati drugim, ustvarjati in podpirati šibke, bodo prinesla plodne rezultate. Svetujemo vam, da si v letu vodnega tigra vzamete odmor od napornih obveznosti, ter da delujete bolj umirjeno. Pozorno spremljajte strategije drugih, da se izognete razočaranju.

Na področju čustev prihajajo v drugi polovici leta nepričakovana srečanja in nova simpatična poznanstva.

Morda boste želeli oživiti izgubljeno ljubezensko razmerje, vendar najprej temeljito razmislite, če je to prava odločitev, da se ne boste zopet zapletli v vrtiljak nevihte. Ne igrajte se z občutki ljudi, ki so vam blizu. Medtem ko boste nekatere kače blagoslovljene z napredovanjem, boste drugi morali iskati nove zaposlitvene priložnosti. Bodite pozorni na donosen poslovni predlog, ki bo prišel popolnoma nepričakovano.

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

KONJ

Konji, to bo leto ustvarjalnih dosežkov in novih ljubezenskih izkušenj. Vsak trud vam bo prinesel zadovoljive rezultate. Vendar pa vam svetujemo, da si občasno vzamete odmor od dela in se sprostite, saj boste večkrat tik pred tem da eksplodirate. Ne prezrite opozoril ki prihajajo, raje prekinite svoje stare navade in prebudite nove, zabavne in vznemirljive stvari. Vaše življenje bo, če boste znali delovati spontano polno užitkov. Na področju ljubezni bo leto obdobje konca ljubezenskega trpljenja in grenkih izkušenj.

Zaželeli si boste svobode in neodvisnosti.

Osamljeni konji se lahko v jeseni spoznate z nekom, ki bo ostal na srčnem področju v vašem življenju dolgoročno. Ampak ne pozabite, čustva rešuje srce in ne razum, zato pustite, da vaše srce opravi svojo nalogo. Na kariernem področju boste poželi sadove svojega trdega dela in spoznali boste, da  neprespane noči v preteklosti niso bile zaman. Pričakujete lahko stabilnost in nepričakovane ponudbe, ki vam bodo pomagale ustvariti dodaten zaslužek.

KOZA

Koze, v letu vodnega tigra pričakujte obdobje sprememb na osebnem in kariernem področju. Toda narava sprememb bo odvisna od vašega notranjega razpoloženja. Če želite pozitivne spremembe in srečo, ostanite optimistični in vesolje bo prineslo pozitivne vibracije. Koze, ki dvomite v uspeh, boste v zameno prejele težke izkušnje. Ohranite pozitivno naravnanost, da boste dosegli čim bolj plodne rezultate. Ne bojte se sprememb, ampak samo zaupajte svoji intuiciji in delujte s tokom.

Leto je na osebnem področju ugoden čas za osebne odnose.

Nekateri izmed vas boste morda morali skozi obdobje nesoglasij, prepirov in ljubosumja med svojimi družinskimi člani. V kolikor vam uspe razvozlati potrebe ljubljene osebe, bo obdobje polno ljubezni in veselja. Če pa tega ne storite, se boste morali soočiti z obdobjem nestrinjanja in nezadovoljstva. Za tiste koze, ki iščete spremembe, prihajajo priložnosti, zato nikar ne skrivajte svojih talentov, ampak jih izpostavite.

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

OPICA

V letu 2022 zaupajte svojim naravnim instinktom in prebudite svoje speče srce. Leto bo naklonjeno ustvarjalnim dosežkom in kariernim spremembam. Želja po učenju in osvajanju novih veščin se vam bo izpolnila. Ne pričakujte veliko sprememb na osebnem področju, saj boste spoznali, da ste zadovoljni s sabo takšni kot ste. Z raziskovanjem in eksperimentiranjem se boste samski podali v iskanje nekoga, ki vaju družijo skupnim interesi.

Vezani, pazite da zaupanja ne zlomite, saj lahko to povzroči prepire in nesoglasja, ki bodo motili vaš notranji mir.

Druga polovica leta prinaša ugoden čas za rast in profesionalni razvoj. Poiskati boste znali nove načine, kako zaslužiti denar s svojimi hobiji in spretnostmi, vendar pazite, da ne spregledate nobenih pravnih formalnosti. Ne bojte se novih dogodivščin, saj se lahko iz njih veliko naučite. Pazite na svojo impulzivno željo po zapravljanju, saj se lahko znajdete v težavah.

PETELIN

Leto vodnega tigra napoveduje čas nihanja. Prihaja veliko lepih ter tudi veliko težkih situacij. Nekateri neuspehi in padci vam bodo odprli nova vrata in vam pomagali do novih dosežkov. Pozabili boste na pretekle želje, prizadevali si boste za doseganje večjih ciljev. Leto bo namenjeno razmišljanju o načrtih, postavljanju prioritet in reševanju aktualnih problemov. V ljubezni in na področju družine bo vse skupaj sestavljeno v prijetno celoto. Ohranjali boste stabilne odnose, nova poznanstva vas ne bodo zanimala, želeli se boste posvetiti na srčen način.

Na področju kariere leto napoveduje vzpone in padce.

Narava dogodkov, naj bo dobra ali slaba, bo neposredno odvisna od vaših preteklih prizadevanj. Tisti petelini, ki se že dlje časa mučite in si poskušate utreti pot, boste nagrajeni z višjim položajem ali ugodnostmi na delovnem mestu. Nikar ne dovolite, da vam težave obremenijo misli, saj so to le začasne težave, ki bodo minile. Vaša sposobnost, da vztrajate vam bo pomagala pri soočanjih.

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop 2022?

PES

Leto tigra bo polno ljubezenskih dogodivščin in ustvarjalnih spoznanj. Monotonija se umika, prihajajo razigranost, vznemirjenje in spremembe. Ljubezensko življenje bo polno strasti, intenzivnosti in iskanja globine. To bo leto pozitivnih čustev, plodnih srečanj in novih poznanstev, zato nikar ne bežite od drastičnih sprememb. Zaupajte in pustite, da vas življenje preseneti. Spomini na stare čase vas bodo spomnili na ljudi, s katerim boste želeli obuditi stike. Trdo delo bo zagotovo pravi ključ do uspeha.

Zavedali se boste, kaj je potrebno za dosego vrha, zato ne boste izpustili nobenega koraka na poti do zmage.

Tudi če se pojavijo težave, ostanite potrpežljivi skozi stiske. Leto je ugodno za vlaganja in dolgoročne projekte. V negativnem smislu se zavarujte pred duševnim in fizičnim stresom. Medtem ko lahko fizični stres povzroči težave, povezane s hrbtenico, lahko duševni stres povzroči živčno izčrpanost. Fizično zdravje bo neposredno vplivalo na duševno zdravje in obratno.

MERJASEC

Leto vodnega tigra bo obdobje uspešnega realizirana dolgoletnih načrtov in izpolnitve velikih želja. Rešitev za vse svoje težave boste našli z umirjenim ter diplomatskim pristopom. Izboljšali se bodo tudi odnosi s sodelavci in sorodniki, zato boste lažje uresničili svoj potencial in spodbudili ustvarjalne sposobnosti. Nikar ne zamudite nobene priložnosti, ki vam pride na pot, saj bi vse skupaj kasneje obžalovali.

Radovedna narava vam prinaša nekaj dvomov, zato se boste v prvi polovici leta na ljubezenskem področju težje sprostili.

Opustite vse svoje dvome, v tem primeru ni nobenega razloga za skrb, saj se bo vse odvijalo spontano. Na področju kariere boste želeli napredovati, vendar bo najprej potrebno rešiti nekaj, kar je povezano s preteklostjo. Nikar ne bodite preveč hitri pri odločitvah. Vzemite si čas in razmislite, ali vam bo določena zadeva ali sprememba dolgoročno koristila. Če boste morali izbirati med materialno koristjo in mirnim družinskim življenjem, veste kaj morate izbrati.

Pripravljeno za Adriamedia

Kateremu kitajskemu znamenju bo poleg tigra leto najbolj naklonjeno?

Leto 2022 bo poleg tigra najbolj naklonjeno bivolu in kozi.