Znamenje bivol, zanesljivo in marljivo kitajsko znamenje

Bivol bil v kitajskih legendah nekoliko zasmehovan, vendar je zelo dobra žival, ki je že v zgodovini hitro popravila določene napake. Med razvrščanjem znamenj je bil najprej izvoljen za vrh kitajskega zodiaka. Če se zapletena podgana ne bi skrivala pod bivolovimi rogovi, bi bil bivol na čelu kitajskega zodiaka.

Če ste rojeni v letih 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, je vaše kitajsko znamenje bivol.

Znamenje bivol, zanesljivo in marljivo kitajsko znamenje

Osebnost rojenih v znamenju bivola je marljiva, zanesljiva, močna ter odločna.

Bivoli so poštene narave odražajo tradicionalne konservativne značilnosti. Ženske bivoli pripisujejo velik pomen izobraževanju svojih otrok. Moške bivole spremljajo številne ambicije, velik pomen pripisujejo družini in delu. Z velikim potrpljenjem in željo po napredku lahko bivoli dosežejo svoje cilje z nenehnim trudom. Na njih ne vplivajo drugi ali okolje, oni vztrajajo pri tem, da počnejo stvari v skladu s svojimi ideali in zmožnostmi.

Pred kakršnim koli ukrepom imajo izdelan natančen načrt s podrobnimi koraki, za katere bodo uporabili svojo močno vero in fizično moč. Kot rezultat, pogosto v svojem življenju doživijo velik uspeh. Bivoli običajno zamrznejo v komunikacijskih veščinah, saj so trmasti in se držijo svojih trdih načel. Ostale navdušujejo s podobo vzdržljivosti, poštenosti in delavnosti. Redko se ustrašijo kakršne koli stiske ali težave. So vztrajni, a trmasti, previdni, a oklevajoči, razpoloženi za marsikaj in večkrat zelo nagle narave.

Osebnost bivola je počasna v delovanju, a precej vztrajna. Ko se enkrat odločili vedno vztraja do konca.

Previdno analizirajo, preden bodo ukrepali. Stabilnost je še ena značilnost njihove osebnosti, saj jih spremembe okolja in presoja drugih skoraj nikoli ne prizadenejo. Z močno vero in voljo lahko vedno uresničijo svoje cilje. Iskreni in potrpežljivi, so zanesljivi spremljevalci in prijatelji. Poleg tega so samostojni in delavni, zaradi česar lahko z lahkoto dosežejo več od večine.

Znamenje bivol, zanesljivo in marljivo kitajsko znamenje

Bivoli ne marajo avantur in nedorečenosti v odnosih. Veliko skrbi in pozornosti bivoli posvečajo družini, vdani so staršem in zelo nežni ter prijazni do bratov in sester. So ljubitelji miru, ki sovražijo konflikte. Z vztrajnostjo in močjo volje lahko ostanejo zelo stabilni v težkih razmerah, kar jim omogoča, da žanjejo uspeh.

Temna plat bivola

Ena od slabosti bivola je njihova trma, težko tudi sprejemajo nasvete drugih. Običajno stvari počnejo na podlagi počasnega in premišljenega tempa. Zaradi značilne togosti ne morejo pravilno reagirati glede na zunanje spremembe. Če ostanejo v pasivni situaciji, so ohlapni in okorni. V odnosih nimajo občutka za romantiko in spretnosti, da bi ugajali svojim ljubimcem.

V ljubezenskih odnosih so bivoli zvesti in konservativni. Večkrat so nerodni z besedami in se ne znajo spogledovati. Zdi se, da so hladni in brezbrižni, vendar imajo tudi gorečo notranjo stran. Težave v odnosih običajno izvirajo iz njihove prekomerne nežnosti do nasprotnega spola in sumničenja glede zvestobe.

S katerim kitajskim znamenjem se bivol v ljubezni najboljše ujame?

V ljubezenskih odnosih se bivol najbolj ujame z rojenimi v kitajskem znamenju podgane, kače in petelina.

S katerim kitajskim znamenjem se bivol v ljubezni nikakor ne ujame?

Slabe energije na področju ljubezni lahko bivol sreča če se združi s tigrom, zmajem ali konjem.

Preberite tudi KITAJSKO ZNAMENJE ZMAJ: SIMBOL PLEMENITOSTI