TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. FEBRUARJA 2022

Tedenski horoskop od 6. do 13. februarja napoveduje sproščenost
Tedenski horoskop od 6. do 13. februarja napoveduje sproščenost

Tedenski horoskop od 6. do 13. februarja napoveduje sproščenost

Predviden čas branja: 2 minuti

Sonce v znamenju Vodnarja vas vabi v teden novosti, ekscentričnosti in priložnosti, na katere še dolgo ne boste pozabili. Sedaj boste pozabili na dvome in labilnost, ter se samozavestno podali novim zmagam naproti. Za intenzivno poglabljanje v odnose ne boste imeli energije, bolj vas bo mikalo vse, kar ima nenavaden pridih, ter sproščeni odnosih, ki vam prinašajo občutek zadovoljstva. Polni boste novih, drugačnih prepričanj, za katera boste na vsakem koraku iskali dokaze in potrditve.

Tudi če jih ne boste našli, nič zato, še vedno boste prepričani v svoj prav in samozavestno naravnani.

Merkur v zemeljskem Kozorogu vam prinaša več motivacije in vztrajnosti, s katero boste kos tudi zoprnim sestankom in težjim, zahtevnim opravilom. Čeprav se ne boste preveč izpostavljali, bodo vaši rezultati odlični, prav tako tudi finančno stanje, ki ga lahko v tem obdobju nekoliko obogatite.

Tedenski horoskop od 6. do 13. februarja napoveduje sproščenost

Venera in Mars v znamenju kozoroga prinašata v odnose povečan jaz in predvsem željo po spoštovanju. Nežnosti in romantika vas tokrat ne bodo zanimali, bolj boste zadovoljni s konkretnim pogovorom, ki bo razjasnil vašo celotno sliko o razmerju, v katerem se nahajate. Na fizičnem področju boste zelo aktivni, saj vas bo ravno gibanje sproščalo in vas postavljalo na mesto zadovoljstva.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče na področju kariere rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nesporazume boste tem tednu, ki ga spremljata Venera ter Mars v kozorogu težko razreševali in prenašali, ker boste preveč ponosni in občutljivi. Vsako besedo si boste razlagali po svoje, zato se raje poglobite vase, preden storite kakšno neumnost. Dovolite sogovorniku da vam razloži svoja stališča. Pri zadevi, ki se vam je še pred kratkim zdela čudovita, boste odkrili nekaj pomanjkljivosti, vendar se boste kljub temu sposobni prilagoditi. Napake bodo v soboto in nedeljo, ko bo luna v raku izgledale drugače in na njih se boste lahko učili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spontano in zadovoljno boste počasi pozabili na skrbi, ki jih imate na področju financ, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Ne pustite se motiti, ampak si vzemite čas, da vse skupaj rešite na umirjen način. Obetajo se vam tudi boljše priložnosti. Na ljubezenskem področju boste tokrat pripravljeni na vse, zato vas čisto nič ne bo presenetilo. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti. Pogovori, ki bodo tokrat imeli drugačen priokus vas bodo popeljali v zadovoljstvo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vrzite čez ramo nekaj, kar vas je v preteklih dneh obremenjevalo, ker vas življenje še enkrat konkretno prepričuje, da se vse rešuje veliko hitreje, kot sploh upate, še posebej v sredini tedna, ko luna prehaja v vaše znamenje. Ljubezenske zvezde so vam naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti toku. Vaša pozornost bo usmerjena v petek na materialno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Postavili si boste določene smernice, ter se usmerili v reševanje težav.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate za vsako malenkost in takoj obračate hrbet tistemu, ki ne deluje tako kot bi želeli. Še vedno boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Mirna in čustvena energija, vas bo konec tedna, ko bo luna v vašem znamenju povezala z notranjimi prepričanji. Prisluhnite ljudem, pogovorite se, in razvili se bodo iskreni ter sočutni odnosi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vedno več priložnosti bo, da boste svoje ideje in zamisli konkretno uresničevali. V zraku je nekaj novega. Pri športu in vožnji boste uživali kot že dolgo ne, vseeno ohranite previdnost in osredotočenost. Nikar se niti ne trudite, da bi razumeli vse kar vam prekriža pot. Za večino stvari namreč ne boste mogli najti razlage. Pozabite na to, kar vam narekuje vaš ponos, in poslušajte srce. Proti koncu tedna boste začutili prijeten vpliv lune v znamenju raka, ki bo močno potrkala na svet čustev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Glede številnih stvari, ki vas v zadnjem času obkrožajo ste preveč napeti in številni ne najdejo načina, da bi se vam približali na pravi način, saj je izraz na vašem obrazu nedostopen. Ukvarjali se boste z osebno bilanco in začutili, da so spremembe nujne, če želite umirjeno funkcionirati. V soboto in nedeljo, ko bo luna v raku boste bolj tihi in umirjeni, v vlogi opazovalca. Nekoga boste začeli gledati drugače, saj vas bo presenetil s svojim igrivim načinom razmišljanja in funkcioniranja. Nekaj, kar vam je pomembno, bo zaenkrat obviselo v zraku.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Teden boste začeli polni energije in motivacije. Čaka vas nekaj več dela in manjših opravkov. Vsekakor opravite vse skupaj natančno, od začetka do konca. Tako vas ne bodo nadlegovali s kočljivimi vprašanji. Na čustvenem področju se konec tedna približujete točki, ko boste točno vedeli, kam pelje vajina pot, kar vas vodi v zadovoljstvo. Skrbi s katerimi ste se obremenjevali se umikajo bolj preprostim in veselim rečem. Nihanja na čustvenem področju bo konec.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nahajate se na pragu ljubezenskih novosti. Z ljubljeno osebo razmišljata podobno, imata veliko skupnih točk, pa tudi strast bo velika. Vaša vztrajnost bo tokrat res prava mora za ljudi okoli vas. Nikakor ne razumejo, da ste se odločili osvojiti zadevo, ki je zelo zahtevna. Vendar, se bo izplačalo. Pravi prijemi in vaša taktika bodo povod v pozitiven rezultat in zadovoljstvo. Na zdravstvenem področju se vam nakazuje boljše počutje, ki vam bo dvigovalo energijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne glede na to, da ste običajno precej zgovorni, boste v tem tednu ostali brez besed. Vendar pa ne skrbite, saj boste dar govora hitro dobili nazaj. Zatem pa boste morali preučiti situacijo. Začeli boste graditi dolgoročne načrte, ki bodo zajemali tudi dosedanje želje. Sedaj jih boste končno začeli uresničevati. Čeprav sanjarjenje ni značilno za vas, boste v soboto zasanjani. Nekoliko bolj napeti boste proti koncu tedna. Besede boste morali izbirati bolj premišljeno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni se obračate k nekomu, ki vam ni povedal vsega. Celotno situacijo vam bo najbolje razjasnila nepristranska oseba. Ne morete zanikati dejstva, da vam vse skupaj odvzema nekaj dragocene energije. Čeprav vam bo pogum nekoliko upadel, bi bilo dobro vztrajati pri začetem. Optimizma vam nekoliko primanjkuje, posebno če so na drugi strani dobro pripravljeni. Konec tedna se boste znašli v krizi, iz katere se nikakor ne boste znali spontano ter na enostaven način iztrgati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čutite, da z energijo Sonca v vodnarju prihaja vaših pet minut, zato boste prijetno vznemirjeni. Prebujajo se upanja, ki ste jih povsem neupravičeno odvrgli. Našli boste pravo rešitev za svoje težave. Dobili boste nov zagon saj vas bo nekdo pohvalil in vam namenil veliko energije in smernic za prihodnost. Tudi v ljubezni vam ne bo dolgčas, saj vam bo določen izziv v petek več kot pisan na kožo. Končno boste dobili potrditev, da ste vi tisti, ki veste o določeni zadevi največ.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vam je sicer pripravljen ponuditi roko in nasvet, a mu verjetno še ne zaupate najbolj. Pazite, da se ne bosta zaradi trenutne odločitve oddaljila. Kljub temu, da vam nekatere spremembe ne bodo všeč, se boste dokaj hitro navadili nanje. Skušajte pogledati iz drugega zornega kota in hitro boste spoznali tudi njihove prednosti. Prehitro se boste konec tedna zaprli vase. Očitno je, da nekaj pošteno načenja vaše živce. Z nesramnimi pripombami si utegnete nakopati zamere.