Dnevni horoskop za sredo 21. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 21. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 21. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 21. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, začetek zime. Želja po povečanju bogastva bo velika, pomagajo vam lahko dober plan, trud, marljivost in organiziranost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Napredek bo danes opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v čustvenem ravnotežju in položaju.

horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 08:12 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes ob 21:48 Sonce preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 21:48 uri Sonce preide v znamenje resnega kozoroga. Kljub temu, da boste imeli močan občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete s tistimi, ki jim zaupate.

Ko začnemo ceniti sedanji trenutek, začnemo spoznavati, kako izjemna stvar je življenje, pa naj bodo okoliščine kakršne koli že.

Greg Anderson

Rojeni v znamenju Strelca in Kozoroga, dogodki na današnji dan:

  • Jane Fonda, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Frank Zappa, ameriški skladatelj, kitarist
  • Chris Evert, ameriška tenisačica
  • Charles Michel, belgijski politik in predsednik Evropskega sveta
  • Karmen Stavec, slovenska pevka zabavne glasbe

Na današnji dan Slovenija skupaj s še osmimi državami začne izvajati Schengenski sporazum, s čimer je odpravljen obmejni nadzor na kopenskih mejah z Italijo, Avstrijo in Madžarsko. Rodil se je Josip Ipavec, slovenski zdravnik, skladatelj in Blagoje Bersa, hrvaški skladatelj in pedagog. Prav tako ameriški igralec Samuel L. Jackson. Umrl je Giovanni Boccaccio, italijanski pesnik, pisatelj, humanist in Francis Scott Key Fitzgerald, ameriški pisatelj.

Kako bo energija današnjega dne vplivala na vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste bolj intenzivno zaznavali resnost in varčnost.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes občutek, da je vaše izražanje blokirano?

V današnjem dnevu boste imeli občutek, da je izražanje blokirano rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MARINKA JE ZARADI DEDIŠČINE RAZPETA MED TREMI HČERAMI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v strelcu boste z lahkoto zbrali pogum in naredili stvari, ki bodo izboljšale smisel današnjega dne. Odleglo vam bo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam ni pri srcu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor. Samski biki boste naključno srečali osebo, ki vam je sicer podobna, vendar potrebuje več strasti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nakupovanja se lotite čim prej, saj lahko tokrat računate tudi na pomoč nekoga izmed prijateljev. Vse skupaj vam bo zaradi lune v strelcu nekoliko lažje, le svoje želje boste želeli uresničiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja pozitivna prelomnica, saj bo znanec končno popustil in se strinjal z vami. Na poslovnem področju prihaja z luno v strelcu nekaj konkretnih premikov, ki vas bodo prepričali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub energiji strelca boste zaznavali večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Vsekakor boste morali za uspešno realizacijo tega kar si želite napraviti še kakšen korak.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj previdnosti ne bo odveč, ko boste raziskovali kaj si misli o vas določena oseba, s katero ste povezani. Malce vas skrbi, da ne boste spoštovani na takšen način kot si želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Optimistično naravnano energijo lune v znamenju strelca boste najbolj učinkovito izkoristili, če se boste znali prilagoditi ostalim ter skupaj poiskati smotrno rešitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Okrepljena bo kreativnost, zato se boste z veseljem zakopali v ustvarjanje. Z dobrim občutkom boste poskrbeli, da bo domače okolje urejeno ter prijetno, tako kot si želite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Za rutinska opravila boste tokrat neverjetno navdušeni, zato lahko pričakujete iskreno pohvalo. Obeta se vam čudovit in sproščen čas, v katerem se bo vse odvijalo po vaših željah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pripombe drugih, še posebej tistih, ki mislijo da so pred vami vas bodo jezile na vsakem koraku, zato se jim boste spretno izognili. Morda se danes odločite za nekaj čisto novega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Stabilnost in premišljenost vam lahko na ljubezenskem področju pričarata čudovito dogajanje, polno čustvenih izlivov. Ne skrbite, tokrat se ne bo potrebno zagovarjati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na poslovnem področju se osredotočite na bistvene zadeve. Načrtovanim opravkom se boste posvetili z dobro voljo in zagnanostjo, saj luna v strelcu prebuja pogumno delovanje.

Vas zanima: MARJANA OPAŽA DA MOŽ POSTAJA GROZNA OSEBA ali TUDI KO STE V RAZMERJU, JE POTREBNO IMETI PRIJATELJE