Dnevni horoskop za sredo 11. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 11. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 11. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 11. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav se boste trudili, optimizma in sproščenosti ne bo na spregled. Medsebojni odnosi so lahko obremenilni, povečana bo občutljivost, zaradi česar se lahko znajdete v zagati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Postavljati si boste začeli velike načrte, vendar uresničljive, zato se bo vsak vložen trud še kako obrestoval.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Nekega dne bodo tudi uradno priznali, da to kar smo poimenovali realnost je večja iluzija od sanj.

Salvador Dalí

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Josip Štolcer-Slavenski, hrvaški skladatelj
  • Slava Klavora, slovenska narodna herojka
  • Đorđe Balašević, srbski glasbenik
  • Andrés Iniesta, španski nogometaš
  • Severin Freund, nemški smučarski skakalec

Na današnji je bila ustanovljena Akademija za filmsko umetnost in znanost. Minnesota postane 32. zvezna država ZDA. Siam se preimenuje v Tajsko. Superračunalnik Deep Blue premaga Garija Kasparova. Rodil se je Urban Jarnik, slovenski jezikoslovec in Salvador Domenec Felip Jacint Dalí Domenech, katalonski španski slikar. Umrl je Tone Škarja, slovenski alpinist, gorski reševalec, pisatel in Bob Marley, jamajški pevec reggaeja, glasbenik.

Čemu se je smotrno danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti pretiranemu kritiziranju.

Katera znamenja zodiaka boste danes neprestano analizirala?

Danes boste neprestano analizirali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: IZKORISTITE RETROGRADNI MERKUR V POZITIVNI SMERI ali STRUPENA LASTNOST TVOJEGA ASTROLOŠKEGA ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub hladni energiji lune v devici boste strastni in ambiciozni, prihaja tudi nekaj razpuščenosti in preveč svobodne volje, kar vas lahko notranje močno obremeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse kar vas bremeni lahko pravočasno rešite in za vse se lahko dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki jih boste na lahkoten način zgladili. Občutek utesnjenosti se počasi umika.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo bo spoštoval ter tudi pohvalil vašo umirjenost in zanesljivost. Končno lahko napredujete, čeprav so trenutna čustva morda povsem drugačna. Pokažite več odločnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

RAK
Odločili se boste videti bolj obsežno sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje dvome in negativne energije postavite na stran.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vsak trenutek bo zaradi lune v devici dragocen, zato bodite pozorni, komu posvečate svoj čas. Dogovorite se za srečanje, ki vam odpira obzorja in vas spravlja v dobro voljo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vam bo izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako iznajdljivo vam bo pristopil. Prav tako se lahko brez zadržkov ter dvomov odpravite na pomemben sestanek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi lune v devici in pomankanja sproščenosti lahko nastane kakšen nenavaden nesporazum. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj umirjeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo razpoloženi in komunikativni se boste pogumno zagnali v delovne obveznosti. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, slišali boste nekaj, kar vas bo navdihnilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj vas bo navdušilo, vendar najprej preverite vsa dejstva, ravnajte obzirno, ne glede na to, da postajate malce nemirni. Z več diplomacije boste nastopili kot zmagovalec.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Običajno se bojujete do konca, danes pa se nikakor ne boste želeli izpostavljati. Počasi boste premagali občutek, da se vam morda zopet godi krivica. Vendar ta pot vodi čez mnoge ovire.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite kljub zadržani energiji lune v znamenju device prodorni, svetujte, navdihujte, skratka poskrbite za dobro voljo, kjerkoli se boste nahajali. Večer bo povezan z globokim pogovorom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se zbrati, kljub temu boste želeli širiti svoja obzorja in prekinili začarani krog starih navad, ki vas le vlečejo navzdol. Navdihne vas lahko tudi iskrena ljubezenska gesta.

Vas zanima: KAKO POMEMBNO JE DOSEČI DUŠEVNI MIR? ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP