IZKORISTITE RETROGRADNI MERKUR V POZITIVNI SMERI

Prihaja retrogradni Merkur, ki se bo nahajal v znamenju dvojčka in bika
Prihaja retrogradni Merkur, ki se bo nahajal v znamenju dvojčka in bika

Prihaja retrogradni Merkur, ki se bo nahajal v znamenju dvojčka in bika

Predviden čas branja: 5 minutes

Retrogradni Merkur, ki nastopi v znamenju dvojčkov 9. maja se bo v tej poziciji zadržal do 23. maja, ko preide v znamenje bika, še vedno v retrogradnem gibanju. Nato se 3. junija začne gibati v direktni smeri. V povezavi z znamenjem dvojčkov se bo retrogradni vpliv Merkurja najbolj dotikal komunikacije, ki je lahko v tem času zmedena. Dogovori bodo nezanesljivi, pojavila se bo tudi površnost, ki jo boste težje nadzirali. Ko se retrogradni Merkur naseli v bika, se smola seli na področje doma in družine. Ne bodite presenečeni, če vam bodo računalnik ali ostali gospodinjski aparati prenehali delovati.

To je vpliv, ki običajno odloži ali omeji napredek na vseh področjih življenja, ki jim vlada.

Vendar gre tudi za to, da vzamemo vso tisto mentalno energijo, ki jo pogosto porabimo za zunanje dejavnike in se obrnemo vase, porabimo čas za razmišljanje, revizijo in ponovno razmišljanje o tem, kaj se je dogajalo v zadnjih mesecih. Retrogradni Merkur lahko v pozitivnem smislu služi kot fantastična priložnost, da upočasnite svoje hitenje in si ponovno zamislite svoje sanje in namene, preden se podate v realizacijo. To je lahko produktiven čas za ponovno vzpostavitev povezave s starimi prijatelji, potopitev nazaj v ljubljene knjige, ki jih niste prebrali vrsto let, ponovno oceno svojih finančnih ciljev.

Prihaja retrogradni Merkur, ki se bo nahajal v znamenju dvojčka in bika

Merkur je hitro premikajoči se planet, ki upravlja komunikacijo, potovanja in tehnologijo. Pomaga nam prenašati sporočila tako, da nadziramo, kaj govorimo in kako obdelujemo, kar slišimo od drugih. Njegova posebna retrogradnost vsebuje potencial, da pokvari vse stvari, povezane s komunikacijo

Poglobljeno se zatopite v teme, o katerih ste se vedno spraševali.

To časovno obdobje je planetarni odsev ki ponuja tri možnosti, da se prepričamo, da je naša izbira na področju kariere prava. Prvi premik se zgodi, ko Merkur na začetku prečka stopinjo na nebu v obdobju, znanem kot njegova pred retrogradna senca. Drugi se zgodi, ko je Merkur retrograden in se obrne nazaj čez to stopnjo, takrat je mogoče napake pregledati in popraviti. Naša zadnja priložnost, da se premaknemo naprej, je, ko Merkur končno prečka stopnjo, med tako imenovano postretrogradno senco. V bistvu se učinki retrogradnega Merkurja začnejo pojavljati približno dva tedna, preden se zgodi, čiščenje pa se nadaljuje še dva tedna po koncu retrogradnosti.

Prihaja retrogradni Merkur, ki se bo nahajal v znamenju dvojčka in bika

V obdobju retrogradnosti Merkurja je pomembno, da ste s svojim jezikom zelo previdni.

Trikrat preverite vsako besedilo, e-pošto in sporočilo ter si vzemite čas ter natančno razložite svoje namere. Tipkarske napake in nerodni spodrsljaji se bodo zagotovo zgodili, zato naj vas ne spravijo v slabo voljo. Spretnosti odločanja bodo okrnjene, zato se v tem obdobju izogibajte podpisu kakršnih koli večjih pogodb. Ko gre za tehnologijo, je retrogradni Merkur morda kriv za vse obsežne elektronske okvare, zato je priporočljivo, da v naslednjih treh tednih ne kupujete novih računalnikov, telefonov ali tablic. V tem obdobju, še posebej v povezavi z dvojčki je lahko veliko informacij napačno predstavljenih in napačno razumljenih. Trmasta energija lahko povzroči tudi težave z avtoriteto.

Kaj bi morali v času retrogradnosti storiti in čemu bi se bilo smotrno izogniti?

Ne kupujte tehničnih stvari ali avtomobilov

Merkur vlada tehnologiji in transportu. Napake v programski opremi in okvare motorja niso le možnosti, ampak so pogosto dejstvo, ki se mu je smotrno izogniti. Če potrebujete nov avto, počakajte obdobje direktnega gibanja. Če boste prisiljeni nekaj kupiti med retrogradnim Merkurjem, samo poskrbite, da boste obdržali račun.

Dokončajte projekte.

Retrogradni Merkur je čudovit čas za pregled in dokončevanje na področju kariere. Če se nahajate za mizo, polno nedokončanih stvari, je sedaj pravi čas, da se lotite dela. Vse, kar zahteva tehnično znanje in počasen, enakomeren pristop, v tem času koristi.

Prihaja retrogradni Merkur, ki se bo nahajal v znamenju dvojčka in bika

Ne hitite.

Retrogradni Merkur povzroča zamude in napačne informacije, zato se najprej umirite, šele nato sprejmite odločitev. Pomembna elektronska sporočila berite zbrano, morda večkrat, da česa ne spregledate. Namesto da bi bili razočarani, sprejmite to kot krivuljo učenja in priložnost, da spoznate usklajen ritem.

Vrača se preteklost

Retrogradni Merkur vas vodi v nostalgično črvino in morda se boste znašli v situaciji, da razmišljate o bivšem ljubimcu, prijateljici ali sodelavcu, s katerim ste ostali brez stika. Med tem vplivom lahko tudi nepričakovano naletite na stare prijatelje. Sledite vsem skritim sporočilom in pri obujanju preteklosti ne bodite naivni.

V prvi polovico retrogradnosti (od 10. maja do 22. maja) vam bo pomagalo, če ne boste prehitro sklepali. Druga polovica retrogradnosti (od 22. maja do 3. junija) pa bo morda zahtevala več trdnega dela na področju kariere. Najbolj pomembno pa bo, da premislite, preden se odzovete, ter da gojite več potrpljenja.