Tedenski Lunin horoskop za obdobje 9.5.-15.5.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. maja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. maja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. maja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju leva, spremljal jo bo tudi Prvi krajec. Pričakujete lahko odlično razpoloženje, veliko zanimivih zamisli, ter dejanja, ki bodo srčna. Neobremenjeno se boste z energijo Zadnjega krajca zavihteli do cilja in pogumno ujeli zmagovalne energije. Ker luna potuje skozi ognjeno znamenje, vam bo dišala pekoča hrana, užijte pa tudi več stročnic. Pogumno energijo boste znali usmeriti v delo in zabavo.

V torek in sredo se bo luna nahajala v devici.

Kljub temu, da vam prinaša več motivacije, zagrizenosti za delo in moči, da končate z določenimi pomembnimi zadevami ne boste najbolj sproščeni. Obremenjeni boste tudi v družinskih odnosih, zato nikar ne načenjajte resnih tem. Vse, česar se boste lotili premišljeno, vam bo šlo odlično od rok, prejeli boste tudi pohvalo. Želeli se boste dolgoročno organizirati in predvideti različne poteke dogodkov. Obremenjevala vas bosta videz in položaj, tako profesionalno kot zasebno. Na plano prihajajo vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem. Strastni pogledi vas ne bodo prepričali, saj boste tako zelo globoko zatopljeni v obveznosti. Zanimalo vas bo tudi, kako izboljšati svoje prehranjevalne navade in urediti svoje zdravje.

blank

V četrtek, petek in v soboto dopoldne se bo luna nahajala v tehtnici.

Ukvarjali se boste s sabo, zelo aktivni boste tudi pri kreativnih dejavnostih. Zaželeli si boste elegance, umirjenosti in globokih pogovorov, ki vas lahko pripeljejo do pomembnih odgovorov. Misli bodo zbrane, motivacije za delo bo dovolj, primanjkovalo vam bo le nekaj odločnosti. Na ljubezenskem področju boste čutili, da ste ljubljeni in zaželeni, zato bodo konflikti neznanka. Če imate občutek, da ste osamljeni, pojdite med ljudi in se zabavajte, pazite pa, da vas ne zmedejo besede osebe nasprotnega spola. Misli bodo tudi zbrane, motivacije za delo ter učenje bo dovolj. Na ljubezenskem področju prehajate v iskren čas nagajivih komplimentov.

V soboto ob 12.34 uri prehaja luna v znamenje škorpijona. Odločitve bodo intenzivne, pomembna bo predvsem strast. Odzivali se boste rahlo napadalno, saj boste na vsak način želeli doseči, kar ste si zamislili. Sposobni boste zaznati vsako dejstvo z vsemi neopaznimi podrobnostmi vred. Prepustite se delovanju svoje domišljije in naredite nekaj, kar vas bo naredilo bolj stabilne. Prišli boste do pogumnih zaključkov, ki vas bodo presenetili, še posebej na ljubezenskem področju, kjer boste tokrat sposobni postaviti merila. Na trenutke boste brezobzirni. Ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti vas bodo popeljali v energije, ki se jih boste težko ubranili.

Pripravljeno za Sensa.si