Dnevni horoskop za soboto 9. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 9. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 9. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 9. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Počasen tih in premišljen začetek delovanja se bo preobrazil v strastne podvige. Delovali boste bolj intenzivno, oboroženi s pripombami ter lepimi komplimenti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Umirjeni se boste lažje prebili v ospredje in postavili zahteve, o katerih že dlje časa tuhtate.

Luna
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Danes nastopi ob 08:47 uri Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice.

Danes praznuje Cynthia Nixon: Astro profil

Je ognjena ženska, rojena v znamenju Ovna, ki s svojo zanimivo podobo in sproščenim karakterjem vedno poskrbi, da se okoli nje veliko dogaja. Vedno pripravljena na akcijo, se težko zadržuje v ozadju, kot opazovalec. Pogum in aktivno razmišljanje ji v življenju omogočata visoke cilje in zmagovalne kombinacije.

Njena luna v znamenju Strelca, je tista, ki ji dodaja skromnost in preproste odločitve, s katerimi zlahka pride do uspeha. Nekaj površnosti, ki je premore, ji lahko z njenim taktičnim načinom celo koristi. Planeti ji narekujejo težjo pot, vendar se v življenju vedno pobere, sestavi in znajde. Če jo kdo v ljubezni razočara, se zato ne bo preveč obremenjevala.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Stojan Puc, slovenski šahist
  • Patty Pravo, italijanska pevka
  • Vlado Novak, slovenski igralec
  • Denis Quaid, ameriški filmski igralec
  • Jacques Villeneuve, kanadski voznik Formule 1

Na današnji dan na Mežaklo pade meteorit. Paul McCartney je uradno razglasil razpad skupine The Beatles. Angleški prestolonaslednik Charles, valižanski princ, se poroči s Camillo Parker Bowles. Rodil se je Dušan Kveder – Tomaž, slovenski revolucionar in Janez Gregor Božič, slovenski baročni kipar. Rodil se je tudi srbski košarkar Željko Rebrača in Oriana Girotto, voditeljica. Umrl je Hans Reichenbach, nemški filozof in Frank Lloyd Wright, ameriški arhitekt.

Človek mora imeti dober spomin, če se zlaže.

Pierre Corneille
Katero področje bo od vas zahtevalo največ prilagajanja?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo največ prilagajanja zahtevalo področje ljubezni.

Katera znamenja zodiaka se boste najboljše počutila doma?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili doma rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022 ali ČE ŽELITE V SVOJEM ŽIVLJENJU MIR, SE ZNEBITE SVOJIH ZAMER

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni vas bo spremljala energija Prvega krajca, zato se bodo stvari končno uredile v vašo korist. Tistega, česar ne boste morali povedati na glas ne izpostavljajte preveč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolj imate sprememb in nihajočega razpoloženja, razmišljali boste o oddihu, ki bi vam še kako prav prišel. Prihaja tudi lekcija, da sta za uravnotežen odnos potrebna dva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sedaj je čas, da se izpostavite na področju čustev, saj boste deležni podpore Lune v znamenju raka. Sedaj bi potrebovali le še kanček poguma ter malo bolj samozavesten pristop.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo pomembno vam bo, da bi na druge naredili dober vtis. Na čustvenem področju boste zmedeni, saj ne boste točno vedeli, kaj boljša polovica tokrat sploh pričakuje od vas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav boste razigrani, boste imeli zaradi umirjene energije lune v raku željo po dodatnem počitku. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali ljubezenskih zapletov, ki bi jim bilo dobro nameniti pozornost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kolikor se bodo dogajale neljube situacije, pred katerimi ne boste mogli zbežati, se z njimi čim prej direktno soočite. Nekdo od bližnjih že nekaj časa bega vaše misli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več konkretnih odločitev povezanih z osebnim področjem prihaja v vaše naročje. Tokrat lahko rešite tudi kakšno zapleteno, neljubo situacijo, nekdo vam bo priskočil na pomoč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil manjši finančni zaplet, ki ga niste predvidevali. Več miru in stabilnosti prihaja zvečer, ko se boste znali odklopiti in pozabiti na težave.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi lune v raku se boste več kot običajno ukvarjali s čustvenim področjem, ki bo nihalo sorazmerno z vašim razpoloženjem. Česar ne boste razumeli, se tudi ne boste dotikali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub luni v raku boste začutili strast in nihče se ne bo mogel upreti zapeljivim pogledom. Počasi prihaja nekaj bolj resnih pogovorov, ki bodo razbili čudno energijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno boste prišli do določenih zaključkov, povezanih s samim sabo, kar vas lahko pripelje do želje po veliki spremembi. Končno se bodo uredile zadeve, povezane s področjem denarja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil in vas bo razvedril. Nekdo vas bo presenetil s sporočilom.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2022 ali BLAŽKA JE ODKAR SE JE PARTNER PRESELIL K NJEJ RAZOČARANA