Astro profil igralk Sarah, Kristin in Cynthie, ki jih poznamo iz serije Seks v mestu

Za vse oboževalke serije Seks v mestu. Prihaja nadaljevanje z naslovom And Just Like That …. Vračajo se tri igralke, ki jih zagotovo vse poznamo. Cynthia Nixon je v vlogi Mirande Hobbs. Kristin Davis ima vlogo Charlotte York, Sarah Jessica Parker pa igra vlogo Carrie Bradshaw. Kakšne pa so glavne igralke v resničnem življenju, katere značilnosti jih opisujejo, če pogledamo njihov astro profil?

Sarah Jessica Parker je ovnica, vendar niti ne tako intenzivna.

Bolj nežna in predvsem iskrena. Zanjo je življenje ali črno ali belo, vmesne poti ne pozna, niti je ne želi. Vedno deluje po svojem notranjem občutku, v katerega močno zaupa. Nima časa za pretirano razmišljanje, saj se njeno življenje premika tako zelo hitro, da ji drugi komaj sledijo.

Luna v kozorogu ji podarja zmožnost, da zna delovati zrelo in premišljeno. Uspešna je pri dejavnostih, kjer je treba razmišljati in slediti. Obožuje poslovne izzive in tveganja, vendar vedno vse preveri do podrobnosti, saj ne mara izgubljati. Ko naredi nekaj drugačnega, boljšega seveda pričakuje priznanje. Čeprav je usmerjena k trdemu delu in napredku, premore tudi nekaj kreativnosti.  Če se znajde v finančnih težavah, se raje umakne iz obzorja, kot da bi priznala, da ji enostavno ni uspelo, ker ima občutek, da jo potem ne bodo več spoštovali.

Astro profil igralk Sarah, Kristin in Cynthie, ki jih poznamo iz serije Seks v mestu

Venera v ovnu ji omogoča, da je v ljubezenskih odnosih zelo svobodna in spontana. Je zahtevna partnerka, obenem pa igriva, rada se igra z iskrami, ki jih neti, vendar je tudi pripravljena z veseljem odgovoriti nanje. V partnerskem odnosu ne prenese podrejene vloge in partnerjeve počasnosti. Brez premisleka je sposobna razdreti prijateljski odnos, če nekdo ne izpolnjuje obljub. Velikokrat se znajde v situaciji, ko je opita od ljubezni in strasti, takrat lahko postane preveč razsipna in razuzdana.

Mars v devici ji omogoča, da se s spretnim pristopom marljivo, fleksibilno in premišljeno sprehaja skozi življenje, vendar jo večkrat zaustavi naivnost. Spremljajo jo hitra dojemljivost in dobre duhovne sposobnosti, saj zna logično, pametno ter znanstveno razmišljati. Je zelo dejavna in ima prebrisan humor.

Kristin Davis je ribica, ki jo označujeta sočutje in sentimentalnost.

Njen duh je izjemno požrtvovalen. Ona je prispodoba notranjega, mračnega sveta, preko katerega dosega najvišje ali najnižje. Zaupa v univerzalno ljubezen in pogosto želi pobegniti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Z lahkoto se zlije s situacijo, ker je prilagodljiva, nevsiljiva in plašna, če pa je potrebno, zna hitro, tekoče in prepričljivo izraziti svoje mnenje. Njena narava je sočutna, ljubeča in nežna, obožuje živali in zna pomagati ljudem v stiski.

Luna v strelcu jo vodi k temu, da se rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Privlači jo raziskovanje neznanega in neodkritega. Preveč filozofiranja o nekaterih temah jo ne bo poneslo v nova spoznanja ali korake, ampak v labirint neskončnih blodenj. Že po duši je kreativna in življenje zajema s polno žlico.

Astro profil igralk Sarah, Kristin in Cynthie, ki jih poznamo iz serije Seks v mestu

Venera v vodnarju ji omogoča, da je v ljubezni ambiciozna, včasih celo do te mere, da se hoče na partnerjev račun povzpeti na družbeni lestvici. O težavah se, kolikor je le mogoče odkrito pogovarja. Večkrat jo neutemeljeno skrbi, da ne bo ugajala, kar jo lahko pripelje v začaran krog. Je idealistka, ki se redko naveže na enega samega človeka, saj ne želi v življenju ničesar zamuditi. Ko se končno, resnično, običajno v kasnejših letih odloči za partnerstvo, je zvesta zakonska sopotnica. Potrebuje partnerja, ki ji bo dal veliko svobode, ter ji omogočil, da postane boljša oseba.

Mars v devici nakazuje, da ima rada vse pod nadzorom, tudi svoje misli. Ker se znajde tudi v kuhinji, zna svojo boljšo polovico razvajati. Ob njej ljubljeni osebi ne bo manjkalo občutka za varnost in stabilno življenje. S spretnim pristopom se marljivo, fleksibilno in premišljeno sprehaja skozi življenje, vendar zna biti tudi zelo previdna. Je perfekcionist in ima razvite visoke standarde za svoje delo.

Cynthia Nixon je prava ovnica, prodorna, energična in samozavestna.

Zadeve vedno zaznava v realni luči in svetuje na neposreden način, če se ljudje ne morejo spremeniti nje to ne zanima, pomembno ji je, da je kovač svoje usode. Večkrat jo označujejo kot sebično, vendar ona točno ve, da je na pravi poti. Nikoli ne reče ne, ko so na sporedu nove dogodivščine ali izkušnje. Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato jo pogosto ne razumejo.

Luna v strelcu nakazuje, da je tako zelo skromna, da potrditev ne potrebujete. Najboljše se znajde s čopičem in platnom v družbi dobre glasbe. Ko se nečesa spomni, se mora to zgoditi čim prej. Ima občutek, da si zasluži najboljše, vendar se bo morala za večji uspeh, če bo želela,  da jo spoštujejo tudi bolj potruditi. Samo pričakovanja žal niso dovolj. Zna biti tudi odgovorna in točna. V življenju se prevečkrat spušča v prevelika tveganja, ki so lahko usodnega značaja. Izzivi in tveganje pa jo po drugi strani bogatijo, tudi v najšibkejših trenutkih.

Astro profil igralk Sarah, Kristin in Cynthie, ki jih poznamo iz serije Seks v mestu

Venera v ribah jo označuje kot vztrajno, egoistično, neobčutljivo, praktično, resno in zadržano osebo. V življenju ima na ljubezenskem področju veliko ovir in težav, kljub temu da je že od otroštva bolj dozorela. Ne izogiba se odgovornosti niti težkim preizkušnjam. Svojim ciljem sledi, dokler jih ne uresniči, saj je zvesta in predana. V večji družbi se težko sprosti, ker ima ves čas občutek, da jo nekdo ocenjuje. Romantični vzgibi in nežni prijemi so zanjo ključnega pomena. Ko ljubi, ljubi z dušo in telesom, ter pripada v celoti, včasih se lahko preprosto zaljubi v ljubezen.

Mars v ovnu ji podarja energijo in sposobnost navdušenja, je neustrašna, ponosna, in nagnjena k razpravljanju. Je zelo dejavna in ne pozna nobenih ovir. Ima močno samozavest, neodvisnost je zanjo življenjsko pomembna. Kljub temu da je velik egoist, nima nič proti daljšemu odnosu, saj ji je po drugi strani všeč občutek varnosti. Ljubi konkurenco in vse, kar ji omogoča preverjanje ali dokazovanje, čeprav je prepričana, da je zmaga zagotovo njena. Sama je popolnoma odvisna od sebe in ne mara odvisnosti od drugih ter se ne zanaša nanje.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi SLAVNE ŽENSKE SERIJE BEVERLY HILLS 90210 V ASTRO PODOBI