SLAVNE ŽENSKE SERIJE BEVERLY HILLS 90210 V ASTRO PODOBI

  Beverly Hills 90210
  Beverly Hills 90210

  Slavne ženske serije Beverly hills 90210 v astro podobi

  Verjetno je ni med vami, ki ni gledala ali vsaj poznala serije Beverly Hills 90210. Vsaka izmed vas se je v seriji lahko poistovetila z znanimi igralkami, ki so bile resnično posebne in karakterno zelo različne. Katera izmed njih pa vam je najbolj podobna?

  ELEMENT OGNJA: OVNICA Shannen Doherty

  Izmišljeni lik v seriji Brenda Walsh

  blankShannen je prava temperamentna ognjena ženska, ki ljubi divje življenje in se z lahkoto znajde v vsaki situaciji.  Ko je izvedela, da njenega fanta iz serije ni več, jo je to močno prizadelo, kljub temu da ima trden karakter in se zna soočati z življenjskimi situacijami. V seriji in v svojem življenju verjame v iskreno ljubezen, ter popolno predanost. Nagnjena je k umirjenemu delovanju, ko pa je čas za akcijo, se zna preleviti v najbolj zabavno žensko.

  Če ste imele najraje njeno vlogo Brende, ste ji morda podobne v tem, da znate na umirjen način vdihniti in izdihniti, ter se šele nato besedno soočiti.

  ELEMENT VODE: RAKICA Kathleen Robertson

  Izmišljeni lik v seriji Clare Arnold

  blank

  Nekoliko netipična rakica Kathleen je zelo privlačna za nasprotni spol, ter nadpovprečno kreativno usmerjena že od mladih nog. Izpostaviti se in zažareti zanjo kljub temu, da je rojena v vodnem znamenju ni problem, ampak velik izziv, ki bogati njeno življenje. Ona se nikoli ne zlomi, tudi joče ne pogosto, je pa zelo romantična duša, ki zna očarati s svojim pogledom. V seriji in v svojem življenju je zanjo pomembna kariera, predvsem to, da dela kar jo resnično veseli.

  Če ste imele najraje njeno vlogo Clare, ste verjetno nevsiljive in zelo prilagodljive. Tudi z malo denarja se znate urediti in presenetiti s kakšno unikatno pozornostjo.

  ELEMENT ZEMLJE: KOZOROGINJA Gabrielle Carteris

  Izmišljeni lik v seriji Andrea Zuckerman

  blankGabrielle je bila med liki najstarejša in v vlogi Andreje tudi najbolj zrela in premišljena. Modni trendi in kozmetični rituali je niso najbolj zanimali, kljub temu pa je znala očarati s svojo modrostjo in številnimi pametnimi pripombami. Že kot deklico jo je zelo privlačila umetnost, študirala je balet, močno utrdila pa jo je nesreča, ki je popolnoma spremenila njen pogled na življenje. Tudi če ni bilo vse v najlepšem redu, je znala v seriji ohraniti diplomatski pristop in verjeti v pozitiven razplet, prav tako je optimistično naravnana tudi v svojem življenju.

  Če ste imele najraje njeno vlogo Andreje ste modre, premišljene in urejene, vendar na svojstven način. Materinstvo je za vas velika sreča, tako kot zanjo.

  ELEMENT ZRAKA: DVOJČICA Tori Spelling

  Izmišljeni lik v seriji Donna Martin

  blankTori je razigrana v svojem življenju, zanjo meje ne obstajajo, prav tako je delovala tudi v seriji. Njeno osebno življenje krasi pet otrok ter številni vzponi in padci, tudi v seriji so se v njeni bližini ves čas odvijale razne dramatične situacije, želela je pritegniti pozornost in biti najlepša, vendar se tudi takrat, ko ni bila v središču ni obremenjevala, ampak je navdih znala poiskati drugje. S prodorno zračno energijo je sedaj vesela, v naslednjem trenutku pa je lahko že nestrpna ali nezadovoljna.

  Če ste imele najraje njeno vlogo Donne, ste klepetave, razigrane in prikupne. Rade imate luksuz in se težko odpoveste zabavnemu načinu življenja.

  Pripravljeno za Elle.si