Dnevni horoskop za soboto 24. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 24. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sobota 24. decembra 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za soboto 24. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Merkurjem prinaša duhovne prebliske, nenadne situacije in drugačno pot v smeri iskanja rešitev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase in razmisliti, kaj sploh želite.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes praznuje Ricky Martin: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 7. Hiši Kozoroga, kar nakazuje, da je vztrajna in poslovno usmerjena oseba. Delo zanj predstavlja najbolj pomemben faktor v življenju, ležernosti skorajda ne pozna. Usmerjen je v uspeh in pri tem ne izbira sredstev. Luna v Ribah mu dodaja nekaj občutljivosti v čustvenih odnosih. Pripravljen se je spuščati v globine odnosov in o njih razglabljati v nedogled.

Venera, ki se nahaja v znamenju Vodnarja ga usmerja v nenavadne podvige in številne avanture ter adrenalinske podvige. Tudi v razmerju se mora ves čas dogajati, drugače mu hitro postane dolgčas. Z Marsom v znamenju Rib je nekoliko zamerljiv in težko odpusti krivico.

Danes praznuje Nuša Lesar

S tremi planeti v znamenju Strelca je pozitivna in energična. V partnerstvu je prijetna, prijazna in spravljiva, zato je običajno srečna. Zna ustvariti prijetno ozračje, zato se ljudje v njeni bližini počutijo prijetno. Potrebuje prijetnega, šarmantnega, družabnega in ljubečega partnerja. Je elegantna, urejena in zvesta. Ključna beseda za njeno poklicno usmerjenost je odgovornost.

Njen Mars se je ob rojstvu nahajal v znamenju Rib v 12. Hiši. Pri delu in denarju je zelo natančna in previdna. Luna se je nahaja v znamenju Tehtnice v 6. Hiši. V določenih situacija je nagnjena k pretiravanju, zato mora paziti, da ne porabi preveč energije za stvari, ki niso življenjskega pomena. Je velik optimist, vedno pripravljena na lov za neko novo, svetlo zvezdo.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Jožef Žabkar, slovenski teolog in vatikanski diplomat
  • Ava Gardner, ameriška filmska igralka
  • Stjepan Mesić, hrvaški predsednik
  • Tarja Halonen, finska predsednica
  • Louis Tomlinson, član skupine One direction

Na današnji dan večina kristjanov pričakuje praznik Jezusovega rojstva. Prvo potniško letalo pristane na letališču Brnik. Rodila se je Lili Novy, slovenska pesnica in Elizabeta Bavarska – Sissi, avstrijska cesarica. Umrl je Lojze Krakar, slovenski pesnik in Stane Belak-Šrauf, slovenski alpinist.

Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh lahko prinese srečo drugim ljudem. Vsak trenutek je lahko nov začetek. Lepe božične praznike vam želi

Horoskop.si
Kakšna bodo družinska srečanja?

Dnevni horoskop napoveduje poudarjanje pomembnih in resnih tematik.

Katera astro znamenja boste skuhala najboljšo večerjo?

Najboljšo večerjo boste skuhali biki, raki in ribice.

Preberite tudi: DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023 ali IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA KOZOROG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijetna praznična energija bo tista, katero boste zaznali ter jo uporabili sebi v prid. Izredno zamišljeni in zasanjani boste, kar običajno ni v vaši navadi. Prepustite se lepim mislim.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čustveno boste z energijo lune v kozorogu bolj hladni in zadržani. Prihaja občutek, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve, ki bi vas končno osvobodila napetosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Posvetite se svojim bližnjim, ki vam prinašajo občutek, da ste ljubljeni. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj zvečer ostati nekaj časa, ki ga namenite prijetnemu druženju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V notranjosti boste skozi dan nervozni, odzivali se boste na vsako besedo. Potrebujete več počitka in trenutkov samo zase, ki pa si jih boste tokrat zaradi intenzivnega dogajanja težko privoščili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vam ne zaupa, vendar se ne jezite preveč. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši, čaka vas nova priložnost, da se izkažete, ter da vse skupaj razložite umirjeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izredno boste iznajdljivi in zadeve se v družinskem okolju končno premikajo na pravi način. Ostalo vam bo še nekaj prijetnih obveznosti, toda nikar se preveč ne obremenjujte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ovirajo vas mešana čustva v povezavi z družinskimi člani. Z nekom se nikakor ne moreta dogovoriti in zato boste le prikimavali, medtem ko si boste v glavi mislili svoje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihaja več možnosti za iskren pogovor in nekaj, kar bo prvič po dolgem času, resnično podobno lepi vsebini. Na nekoga boste gledali drugače, veliko bolj sproščeno in pozitivno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj s čimer ste želeli presenetiti se vam bo zelo zavleklo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas bo zmotilo to, da so ljudje v vaši bližini, v trenutku ko jih potrebujete nezanesljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Manjkalo vam bo energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte. Spomnite se na osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani ter skušajte prebuditi notranjo radost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je dan, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in občutek, da ste v družinskem krogu srečni. Zasluga, da se boste vsi skupaj lepo imeli bo tokrat na vaši strani in ponosni boste na to.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja družinsko srečanje, kjer boste izpostavili prijetne zadeve, povedali boste tudi svoje želje in prisluhnili tudi ostalim. Skupna večerja bo prava izbira tudi za tiste, ki ste v skrhanih energijah.

Vas zanima: HOROSKOP: KATERO DARILO NI PRAVA IZBIRA? ali LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA