Dnevni horoskop za ponedeljek 22. novembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 22. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 22. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 22. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ključnega pomena bo, da se z energijo, ki jo odpira premik Sonca v strelca prenehate obremenjevati, kaj si o vas mislijo drugi. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujte stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti dokazati, da ste zelo sposobni.

horoskop.si
Luna je v znamenju Raka

Danes ob 04:33 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto.

Danes ob 02:34 uri Sonce preide v znamenje Strelca

S Soncem, ki se 22. novembra ob 02.34 uri pomakne v znamenje strelca prihaja ljubezen do svobode in preziranje rutine. Bolj boste lahkotni, lažje se boste spoprijateljili z ljudmi iz vseh družbenih slojev. Veliko se boste ukvarjali s slepo vero v ljudi in v svet. Optimizem bo nalezljiv, čeprav vas lahko, če je pretiran občasno spravi v težave. Vašo idealistično naravo bo težko spregledati. Na srečo boste z ognjeno energijo, ki vas bo objela hitro pozabili, kaj vas je sploh razjezilo. Aktivna osebnost bo ohranjala vaš um vključen v vse, kar počnete.

Velik optimist sem, kar zadeva prihodnost pesimizma.

Jean Rostand

Rojeni v znamenju Škorpijona in Strelca, dogodki na današnji dan:

  • Marija Vera, slovenska gledališka igralka in režiserka
  • Charles de Gaulle, francoski predsednik
  • Miki Muster, slovenski kipar, ilustrator, animator
  • Milan Bandič, hrvaški politik in župan Zagreba
  • Boris Becker, nemški tenisač

Na današnji dan Vasco da Gama obpluje Rt dobrega upanja. Ustanovljena Academia philharmonicorum v Ljubljani. Znak SOS sprejet kot mednarodni znak za klic v sili. Podpis prijateljske pogodbe med Albanijo in Italijo. V Dallasu je bil v atentatu ubit ameriški predsednik John F. Kennedy. Margaret Thatcher odstopi s položaja predsednice vlade Združenega kraljestva. Rodil se je Metod Badjura, slovenski filmski režiser in Marija Grošelj, slovenska učiteljica, pisateljica. Umrl je John Fitzgerald Kennedy, ameriški politik, predsednik in Jack London, ameriški pisatelj.

Menim, da se moraš sprijazniti z dežjem, če hočeš videti mavrico.

Dolly Parton
Kakšno obdobje se bo pričelo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da s Soncem, ki prehaja v strelca prihaja obdobje optimizma.

Katera znamenja zodiaka se boste danes na področju kariere in denarja tako sestavila?

V današnjem dnevu se boste težje sestavili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LUNIN TEDENSKI VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Glede odnosov zaradi lune, ki se bo nahajala v raku nikar ne komplicirajte. Radi bi se zaščitili, spoznali boste, da je v znanju moč. Vsekakor vam bo uspelo, saj ste dovolj zagnani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počakati morate na pomemben odgovor, ki morda ne bo takšen, kot ste pričakovali. Zadev pa nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko na celi črti zmotite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna v raku bo na vaši strani in zato se boste nekoliko lažje odločili glede ljubezenskega vprašanja. Morda boste pripravljeni nekomu ponuditi še eno priložnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Slišali boste nekaj, kar vas bo notranje obremenilo. Skušajte se brzdati da ne boste razkrili pomembnih in hkrati kočljivih informacij. Ljubezenska vibracija ne bo najbolj spodbudna.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ni tako pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete nanj oziroma da imate rezervni načrt, če vas slučajno ne bo podprl. Globoka zamisel vas bo vznemirjala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odločite se glede pomembnega službenega vprašanja, saj se vam drugi ne morejo večno prilagajati. Poskrbeli boste tudi za svojo nežno plat in se prepustili dogajanjem na spontan način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite ugotoviti, zakaj vam je nekaj kar vam ni najbolj pisano na kožo še vedno všeč. Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko kljub energiji lune v raku povsem optimistični.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pustite se presenetiti, saj prihaja dogodek, po katerem se boste počutili povsem drugače. Očitno je, da bo dan v znamenju zanimivih dogodkov, posebno takrat, ko boste sproščeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V najtežjih trenutkih boste zaradi vpliva lune v raku najmočnejši. Vseeno se tudi vam lahko zgodi, da kakšno zadevo pozabite. Tokrat to ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vam je izredno naklonjen, kar boste danes tudi začutili. Razpolagate z vsemi dobrimi argumenti in lahko napredujete, tudi z drznejšo potezo, ki vas bo postavila v ospredje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zopet ste ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki ga vpliv lune v raku vedno znova prebudi. Pripravite se na nove delovne izzive in uporabite nasmešek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odgovornost, ki vam bo zaupana vzemite resno. Čeprav bi si želeli pomembnejših zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje. Zadovoljni boste z izkupičkom.

Vas zanima: ZAPOMNITE SI, ŽIVLJENJE NI GENERALKA