TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. NOVEMBRA 2021

Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. novembra napoveduje prehod Sonca in Merkurja v znamenje strelca
Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. novembra napoveduje prehod Sonca in Merkurja v znamenje strelca

Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. novembra napoveduje prehod Sonca in Merkurja v znamenje strelca

Predviden čas branja: 2 minutes

S Soncem, ki v ponedeljek začne svojo pot v znamenju strelca prihajajo v ospredje nagajivi duh, idealizem, entuzijazem, toplina in prijaznost. Povezani boste z vsemi širinami in širitvami, zaradi česar boste bolj uvidevni do drugih ljudi, tudi drugačnih. Spretno filozofiranje vas bo reševalo iz zagate. Izogibali se boste kompliciranja, malenkosti in pretiranega načrtovanja.

Zaslepljeni od morebitnih uspehov, boste delo opravljali površno in neodgovorno, kljub temu boste poiskali pravo pot iz zagate.

Znali boste odlično razlikovati med znanjem in modrostjo, svoja spoznanja boste plemenito predajali okolici. V denarju boste zaznavali predvsem sredstvo osvoboditve, ki vam ponuja svobodo gibanja. Delovali boste kot ptica na veji. V negativni smeri lahko postanete obremenjeni z moralo in se prepuščate raznim predsodkom. Težko boste tudi dlje časa zdržali na enem mestu, zato vas lahko začne stalna družba kmalu dolgočasiti.

Pomembnejša postaja vaša zavest ter vaš način dojemanja sveta in samih sebe.

Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. novembra napoveduje prehod Sonca in Merkurja v znamenje strelca

Veliko lepega vas čaka, če boste razmišljali na pozitiven način. Dogodki in situacije se bodo odvijali z razlogom, ki bo povsem preprost, in sicer dvig in razvoj vaše zavesti in sproščeno delovanje. Energija ognja vas bo podpirala v temu, da bi lahko uspešno podajali različne predloge, prošnje za delo ali denarno pomoč in izvedli razne raziskovalne projekte. Nova pot, ki je pred vami, vam sporoča, da je vsaka pomembna ali nepomembna odločitev zgolj v vaših rokah.

Merkur v znamenju škorpijona bo obogatil začetek tedna in povečal temperamentne odločitve. V sredo preide Merkur v strelca, zato boste bolj raztreseni, spremljala vas bo velika mera optimizma in s svojo neustavljivo razgledanostjo, boste v poslovnemu svetu zaželen člen. Znajdete se lahko tudi v vlogi dobrega filozofa. Upoštevajte, da stvari zahtevajo svoj čas, in da hitrost ni vedno tista, ki prinese odlične rezultate. Še vedno velja, da je pravilna komunikacija tista, ki upošteva želje, možnosti in potrebe sogovornika.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, raka in dvojčkov.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Horoskop za tekoči teden napoveduje, da Sonce v ponedeljek preide v strelca, Merkur pa se v sredo zavihti prav tako v znamenje strelca.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Izkoristite v tem tednu, ko vas bo razveselil vstop Sonca v znamenje strelca možnosti za poslovna pogajanja, uspelo vam bo. Ničesar se ne boste lotili polovičarsko, naj bo to drzna poteza ali divja pustolovščina, v vsakem primeru boste navduševali vse okoli sebe. Celo v odnosih s tistimi, ki jih po navadi stežka razumete boste tokrat delovali sproščeno. Sprejmite njihove nasvete, kako si olajšati pot do sreče. Vaše misli se bodo v nedeljo vrtele v glavnem okoli družine, doma in ljubezenske zveze.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kdor se vam bo preveč približal, bo v vas vzbujal občutek da morate odgovarjati na vprašanja, zato se boste umikali v samoto. Rešujte stvari po vrsti, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše ovire in zoprni zapleti. Prav neverjetni boste, ko se bo treba postaviti zase. Vendar vam pridno služenje denarja konec tedna ne bo preprečilo, da ne bi eksplodirali zasebno in naredili stvari takšne, kot ste si jih vi zamislili. Na površje bodo priplavale stvari iz preteklosti, ki vam bodo odprle oči.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z mnogimi zadevami se boste v tednu pred vami, ki ga bo objemala energija strelca spopadli spontano, brez oklevanja. Finančne zadeve, s katerimi odlašate že nekaj časa bo počasi treba poravnati. Kljub temu, boste ohranili optimizem. Nove ideje in novi ljudje bodo na poslovnem področju na prvem mestu. Nekdo, ki ga zelo dobro poznate, vas bo presenetil s pogovorom, povezanim z čustvi. Besede bodo kot topel tuš, tokrat popolnoma brez zadržkov. Vsekakor pa boste želeli preiti k dejanjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembno je, da v ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki je za vas pomembna. Sredina tedna vam prinaša kar nekaj izzivov in dobrih iztočnic. Določiti pa si boste morali nekaj osebnih pravil. Določeni trenutki bodo izredno spodbudni za ustvarjanje. V komunikaciji boste tako spretni, da se vam nihče ne bo mogel zares upirati, sploh kadar bo šlo za srčne zadeve. Odmaknite se v nedeljo od zahtev in pojdite raje med prijatelje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezenskih odnosih si priznajte, kako razmišljate, in razložite v začetku tedna, ko se bo luna nahajala v raku svoje namene. Doma je možnost, da bo nekoliko napeto, zato ker ste nepotrpežljivi. Izognite se fizičnim opravkom, ki vas utrujajo. V sredo in četrtek bo v ospredju komunikacija, s pomočjo katere boste uspeli doseči to, za kar si prizadevate. Pomembno bo tudi sodelovanje z ljudmi, ki vam bodo v veliko pomoč. Z delom se čez vikend ne boste obremenjevali, ker si ga boste znali dodatno začiniti s prijetnim druženjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V tem trenutku vam ne bo težko odnehati vztrajati tam, kjer imate občutek, da ste nepremagljivi. Vaša trma vas bo v sredo, ko Merkur preide v strelca verjetno pripeljala do kakšnega manjšega konflikta. Nikar se toliko ne obremenjujte z malenkostmi, ki vam bodo nekoliko popestrile družinsko dogajanje. Zaključek bo vsekakor pozitiven. Če se boste znali bolj ceniti, vas bodo bolj cenili tudi drugi. Konec tedna vas ne bodo več privlačile osebe, ki vas podcenjujejo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi prijetnejšega vpliva Sonca v znamenju strelca ne boste sramežljivi, odlično  boste znali izražati svoje želje. Na področju dela vas bo rešilo nekaj, kar ste se že zdavnaj naučili. Uporabili boste svojo obširno zakladnico znanja. Ne bo vam težko priklicati v spomin bistvenih stvari, s podrobnostmi pa boste imeli težave. Nekdo zelo pozitivno vpliva na vas, mnoge zamisli boste tako uspešno pretočili v nekaj konkretnega. Čas je tudi za romantično srečanje, pod pogojem, da se boste dragi osebi posvetili brez zadržkov in težkih pogovorov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čustva bodo v prvi polovici tedna precej mešana, kar je lahko vir nesporazumov. Ne pozabite na nekaj nujnih opravkov. Morda vam bo lažje, ko si boste vse zapisali in potem znova preverili. Bolj ko boste neizprosni, hujše posledice boste občutili. Potrudite se in brzdate svoj temperament, na silo namreč ne boste dosegli ničesar. Ozrite se sami vase in se odločite, kaj je najbolje za vas. Vse se vam dogaja prehitro in zato se pod takšnim tempom ne morete odločiti. Glede zdravja se pozanimajte v povezavi s preventivnimi koraki, ki vam lahko koristijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V pomembni situaciji boste kljub temu, da Sonce preide v vaše znamenje izredno počasni, ker podzavestno nenehno čakate na boljšo priložnost. Pri tem se zavedate, da vas drugi zaradi tega nekoliko slabše razumejo. Pri poslih pazite, kdo bo zastopal vaše pravice. Ničesar ne boste prepustili naključju in vsaka naloga bo imela točno določeno mesto na urniku. Morda boste uredili tudi arhiv in računalniške dokumente, saj boste potrebovali red. V nedelj prihajajo simpatične energije, zato se vam bosta v ljubezni cedila mleko in med. Zelo boste srečni, ker vam zadovoljstvo na tem področju veliko pomeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihaja nekaj odličnih možnosti, ki  se vam bodo pokazale ravno ob pravem času. Čeprav še vedno oklevate, se morate zavedati, da se lahko situacija popolnoma nepričakovano spremeni. V petek bo mogoče slišati nekaj očitkov na vaš račun. Vendar se zaradi tega ne obremenjujte preveč. Vaši prijatelji se zavedajo, da ste oseba, ki je dobra po srcu in zato naj vas niti najmanj ne ganejo ljudje, ki vam ne privoščijo uspeha. Ljubljena oseba vas bo vzpodbujala in vam stala ob strani na vsakem koraku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se boste ravnali po določenih pravilih, ki si jih boste postavili sami. Občasno boste sicer podvomili vanje, a se jih boste še vedno vztrajno držali. Mogoče pa niti ne bi bilo tako narobe, če bi se potrudili in sprejeli tudi kakšno novost. Če se boste ves čas tako pasivni in boste gledali le nase in na svoja pravila, ne boste prišli daleč. Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost pa vam ne bo prinašala nobene koristi.  Komunikacija vam bo konec tedna, ko boste bolj prožni predstavljala pot do preobrazbe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Začutili boste, da lahko v nečem pridobite prednost, posebno če ste se pripravljeni boriti. Ko boste slišali prijeten kompliment, bo vse še bolj sproščeno. Četrtek bo naporen, posebno glede pogovorov, kjer se vam obeta le besedno zapletanje. Previdni bodite ob težjih fizičnih opravkih, saj boste nekoliko zmedeni. V službi se obrnite k tistim nalogam, ki jih že obvladate. Nikakor se ne morete notranje umiriti, saj ste prepoznali določene energije, ki vam niso všeč. Ljubezen bo tokrat okoliščinah v ozadju, pojavi se lahko celo razmišljanje o prekinitvi.

Preberite tudi ZAPOMNITE SI, ŽIVLJENJE NI GENERALKA