ASTRO ZNAMENJA, KI SO VEDNO UREJENA IN SLEDIJO TRENDOM

Spadate med znamenja zodiaka, ki so vedno urejena in sledijo modnim trendom?
Spadate med znamenja zodiaka, ki so vedno urejena in sledijo modnim trendom?

Spadate med znamenja zodiaka, ki so vedno urejena in sledijo modnim trendom?

Določeni ljudje se uredijo in oblečejo tako kot se tisti trenutek počutijo, nekateri pa temu namenjajo veliko pozornosti in so vedno radi urejeni kot iz škatlice. Posamezniki, rojeni v določenih astroloških znamenjih porabijo ure in ure, da se odločijo za prave čevlje, pravo torbo in dodatke, s katerimi bi bili v trendu. To so posamezniki, ki obožujejo modo in modne trende. Ko izgledajo dobro, se počutijo dobro, zato stilu, tako moški kot ženske posvečajo veliko pozornosti. Spadate v to skupino?

BIK

Biki, tako moški kot tudi ženske imajo odličen občutek za modo. Preprosto obleko lahko spremenijo s svojo domišljijo in estetskim prijemom v zelo elegantno. Zanje je trendovski način življenja nekaj nujnega. Od udobnih in elegantnih do modnih oblačil, bik je tisti, ki zna kombinirati. Spremlja jih naravni čar, da spregledajo vse podrobnosti, ki bi lahko pokvarile njihov edinstven stil.

Biki se zavedajo, da žal nima vsak občutka za modo, zato radi tudi svetujejo, če opazijo, da se kdo od bližnjih ne znajde.

Zaradi svoje izredne modrosti vedo, da je videz lahko zavajajoč, vendar kljub temu zelo pomemben. Bikice ste mojstrice stiliranja, saj vedno najdete pravi kompromis med eleganco in udobnostjo, kljub temu vas spremlja zdrava mera, da ne pretiravate. Zemlja, bikov element pomeni tudi pet čutov in v kombinaciji z Venero na področju mode označuje ljubezen do lepote.

Spadate med znamenja zodiaka, ki so vedno urejena in sledijo modnim trendom?

TEHTNICA

Znamenje tehtnice je pod okriljem Venere, zato lepoti in modnemu slogu namenja veliko pozornost. Tehtnicam je všeč ideja, da nosijo barvita in modna oblačila. Vedno želijo biti na tekočem z najnovejšimi modnimi trendi, vendar se običajno držijo svojega osebnega sloga, s čimer so zvesti sami sebi.

Moški tehtnica je tisti moški, ki ne bo nikoli neurejen zapustil stanovanja, poleg tega obvlada različne stile, zato je vedno primerno oblečen za vse priložnosti.

Ženska tehtnica je na področju mode, kljub temu, da je na drugih področjih zadržana vedno izvirna in zna izstopati. Spremlja jo naravna težnja po ravnotežju in harmoniji na področju mode in urejenosti na splošno.

VODNAR

Vodnarji, moški in ženske imajo zelo izostreno oko za estetiko. Vedo, kaj se bo s čim ujemalo, jasno jim je tudi kaj se ne ujema. Njihov občutek za slog ni omejen le na oblačila ki jih imajo v omari. Nikoli se ne uredijo preveč bleščeče, veliko bolj so nagnjeni k priložnostnemu videzu.

V hitro spreminjajočem se svetu, kot je moda, zna vodnar slediti z zdravo mero in si privoščiti tisto, kar mu resnično pristoji.

Izbran parfum je lahko njegovo skrivno orožje. Vodnarji, kljub temu da so zelo samozavestni na področju mode nikoli ne pretiravajo in vedno ujamejo pravo kombinacijo.

Spadate med znamenja zodiaka, ki so vedno urejena in sledijo modnim trendom?

DEVICA

Devica moški je običajno najbolj urejen med vsemi moškimi zodiaka, tudi ženska devica dobro ve kaj je elegantno in kaj je tisto, kar se med sabo ne kombinira. Device, kljub temu da so tradicionalne zagotovo poznajo vsak nov trend, modo in aktualne novosti, vendar se znajo pred nespametnim nakupom zadržati.

Radi kupujejo trpežna ter kvalitetna oblačila, po možnosti priznanih blagovnih znamk.

Ne glede na to, kam device gredo, so vedno popolnoma urejene. Strinjajo se s pregovorom, ki pravi, da je človeka mogoče oceniti po čevljih, ki jih nosi. Ženske device posvečajo veliko pozornosti raznim detajlom, s katerimi dopolnijo celoto. Rade pa kritizirajo, če opazijo, da nekdo nima pravega smisla za modo.

Pripravljeno za Sensa.si