KAKO SONCE V STRELCU VPLIVA NA VAS?

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju strelca na vaše življenje?
Kakšen je vpliv Sonca v znamenju strelca na vaše življenje?

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju strelca na vaše življenje?

Predviden čas branja: 4 minutes

S Soncem, ki se 22. novembra ob 2.34 uri pomakne v znamenje strelca prihaja ljubezen do svobode in preziranje rutine. Bolj boste lahkotni, lažje se boste spoprijateljili z ljudmi iz vseh družbenih slojev. Veliko se boste ukvarjali s slepo vero v ljudi in v svet. Optimizem bo nalezljiv, čeprav vas lahko, če je pretiran občasno spravi v težave. Vašo idealistično naravo bo težko spregledati. Na srečo boste z ognjeno energijo, ki vas bo objela hitro pozabili, kaj vas je sploh razjezilo. Aktivna osebnost bo ohranjala vaš um vključen v vse, kar počnete. Vzdržljivost vam bo omogočala, da potujete razigrano. Strelec je znan kot znamenje velike resnice in velikih laži. Ker temu znamenju vlada Jupiter, se je v tem obdobju težko zadržati, da ne bi vsaj malo pretiravali.

Energija tega vpliva ima sloves sreče in dosežkov.

Toda tisto, kar se lahko zdi kot sreča, je pogosto nepremagljiva kombinacija pozitivnega pričakovanja skupaj z budnim pogledom na nagrado. To je čas, v katerem se vas žalost ne bo dotaknila, tudi negativnemu razmišljanju se boste za nekaj časa spretno izognili. Z dobro voljo boste navdihovali tudi vse ki vas obkrožajo. Sonce v Strelcu ne komplicira, raje dela široke poteze z razkošnim čopičem, živi po filozofiji, da za vsakim dežjem posije sonce in da se bodo dobre stvari zagotovo zgodile. Ta pozitivna miselnost je še dodaten način za izzivanje omejitev in meja.

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju strelca na vaše življenje?

Opozorila za čas, ko se Sonce nahaja v znamenju strelca:

  • Potreba po begu bo intenzivna, soočati se ne boste želeli, zato lahko v določeni situaciji delujete ali odreagirate zelo neodgovorno.
  • Če stvari ali odnosi postanejo preveč podobni ali vsakdanji prihajata nemir in nervoza, ki ju je težko nadzorovati.
  • Brezskrben odnos in površnost vam lahko povzročita veliko zapletov in težav.
  • Na materialnem področju ne boste najbolj cveteli. Neobremenjeni in pozabljivi boste flegmatično ignorirali gospodinjske opravke in finančne obveznosti.
  • Če boste želeli ohraniti svojo srečo in svobodo, morate biti povezani z nekom, ki razume vašo potrebo po neodvisnosti. Omejitev in nadzora v partnerskih odnosih ne boste prenesli.
Kakšen je vpliv Sonca v znamenju strelca na vaše življenje?

Obdobje Sonca v znamenju strelca je pravi čas za:

Če se vas loti nemir, je pomembno, da si nekako razširite obzorja. Podati se v naravo je odličen način za ohranjanje dobre energije. Vleklo vas bo tudi v daljave, vendar bo sanjarjenje tokrat zadovoljilo vaše čute.

V tem obdobju je poudarek na širitvi, pozitivnem razmišljanju in rasti. Življenje bi morali sedaj zaznavati kot potovanje in ne kot cilj. Ves čas boste na preži za duševno stimulacijo.

Sedaj je čas, da se iskreno in neposredno soočite, pošten pristop bo na vseh področjih  občudovanja vreden. Sprejmite strelčevo ljubezen do učenja in razširite svoj um s popolnoma novo temo, ki ste jo vedno želeli raziskati.

Skušajte odkriti, kaj je za naslednjim obzorjem ali kako daleč bi lahko šli. Največ vam bo pomenil izziv, ter način kako razširiti perspektivo. Pomembna strategija vključuje iskanje časa za odkrivanje neznanega.

Tako kot vse ostalo, mora biti tudi ljubezen pustolovščina. Odnosi so področje življenja, ki se ga morate učiti in raziskovati, kar v tem obdobju ne bo težko.

Strelec je spremenljivo znamenje, kar pomeni, da je povezano s prilagodljivostjo in prožnostjo.

Tokrat ne boste zadovoljni z minimalnim, vse, kar boste počeli, mora biti večje, od načina razmišljanja do načina, kako komunicirate in delujete. Velike vizije bo sedaj nekoliko lažje uresničiti. Zavedali se boste neskončnih izkušenj, ki jih ponuja življenje, zato ne boste ostajali dolgo na enem mestu. Tudi če se stvari obrnejo navzdol, vam vaša vera in osredotočenost na prihodnost lahko pomagata preseči težave sedanjega trenutka in spoznati velik potencial, ki ga imate.

Ali je obdobje Sonca v znamenju strelca ugoden vpliv za reševanje konfliktov v odnosih?

Obdobje Sonca v znamenju strelca je sicer primerno za reševanje konfliktov v odnosih, vendar le če sta obe strani pripravljeni sprejeti kruto resnico.

Kako energija Sonca v strelcu vpliva na karierno področje?

Energija Sonca v strelcu poudarja pot do velikih ciljev, žal pa brez površnosti tokrat ne bo šlo.

Pripravljeno za Sensa.si