Tedenski Lunin horoskop za obdobje 22.11.-28.11.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. novembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. novembra

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju raka, zato boste počasi in temeljito boste reševali zadeve, ki jih morate narediti resnično brez napak. Ta vpliv bo sprožil konfuzno razpoloženje v vas. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka prešli boste od besed k dejanjem.

Predvsem boste pričakovali več podpore od vaših prijateljev in bližnjih sorodnikov, ob tem boste pozabili, da tudi sami velikokrat pozabljate nanje, ko vas potrebujejo.

Tudi v torek in sredo zjutraj, ko bo luna še v raku pričakujte več ljubezenskih pripetljajev, ki pa ne bodo nujno najbolj ugodni, saj boste globko v sebi čustveno zelo obremenjeni in malce občutljivi. S težavo se boste motivirali in marsikaj za vas tokrat ne bo imelo pravega pomena. Ne spuščajte se v razčiščevanja, raje svoje misli sestavite sami, v samoti, ki vam bo tokrat pisana na kožo.

blank

V sredo ob 16.58 uri preide luna v znamenje leva, zato vas bodo ujele ugodne spremembe, še posebej za rojene v ognjenih znamenjih.

Prihajajo pogumne energije, plodne rešitve, odločnost in predvsem zaupanje v boljši jutri. Z lahkoto se boste soočali tudi z najbolj zoprnimi zadevami in situacijami in tokrat boste lažje našli tudi svoj smisel. Pripravite se na odvečno energijo, ki jo bo potrebno nekako sprostiti.

Pomembno področje bo tudi v četrtek in petek, ko bo luna še v levu ljubezen, kjer boste izražali svoje najboljše lastnosti.

Doživeli boste nekakšen premik naprej, kar vas bo obogatilo. Svoboda razmišljanja bo izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval. Tudi v razmerjih boste iskali neodvisnost in se težko prilagajali. Zanimalo vas bo vse, kar bo imelo pridih dragocenega.

V soboto prihaja vpliv lune v devici, ujela vas bo tudi energija Zadnjega krajca. Pričakujte povečano voljo za nov zagon. Bolj boste natančni, organizirani in pripravljeni. Ves čas boste imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste opravili. O sproščenosti tokrat ne bo niti sledu, bolj pomembno vam bo da je vse v najlepšem redu, površni ljudje vas lahko spravijo v slabo voljo.

Pripravljeno za Sensa.si