Preverite, ali je stanovanje za vaše znamenje pomembno?

Radi pospravljate? Kako ste povezani s svojim stanovanjem glede na vaše astrološko znamenje in ali radi pospravljate. Torej, stanovanje za vaše znamenje, preverite!

OVEN

Oven ima rad v stanovanju čistočo, vendar se nereda ne boji. Rad ima brezhibno čista tla in površine, vendar rad odlaga tisto, kar potrebuje na stole in mizo. Oblačila večkrat opere dvakrat, ker sumi, da je pralni stroj nekoliko len. Zanima ga predvsem uporabnost.

BIK

Bik je najraje v svojem stanovanju. Veliko mu pomenijo detajli, rad ima čisto in svetlo. Ko ga napadejo lenobni trenutki, raje uživa, kot da bi čistil in pospravljal stanovanje. Vendar je kmalu zopet na tem, da ga nered moti in vznemirja.

Stanovanje za vaše znamenje

DVOJČKA

Dvojčkovo stanovanje je njegov prostor, kjer se mora dobro počutiti. To pomeni sproščeno, neodvisno in nikakor omejeno. Čeprav je njegova osebna higiena zaradi narcizma brezhibna, njegove spretnosti čiščenja niso ravno na vrhuncu.

RAK

Rakovo stanovanje je v nežnih odtenkih, vedno urejeno, čisto in sijoče. Uporabljajo večinoma naravna čistila. Pospravljanje ob dobri glasbi raka sprošča, zato je to opravilo, ki mu ne predstavlja nobene težave. Tudi umivanje oken ga ne moti.

LEV

Lev mora imeti najlepše stanovanje. Sijaj je zanj poglaviten, zato namenja velik poudarek tlom, ki morajo biti izbrana. Ne sme manjkati svetlobe, prah ki ga opazi, je potrebno tako pobrisati. Ko pridejo obiski s tem sijajem lev že malce pretirava.

Stanovanje za vaše znamenje…

DEVICA

Devica je prvak v čiščenju in pospravljanju in najbolj nervozna je če njeno stanovanje ni čisto. Devica ne pospravlja za druge, ampak izključno zase in najbolj uživa, ko se po napornem čiščenju in pospravljanju ozre po svetlečem stanovanju.

Stanovanje za vaše znamenje

TEHTNICA

Tehtnica je ponosna na svoje stanovanje, ki ni nikoli kičasto in vedno elegantno. Všeč so ji stroge linije in nikakor ne mara preveč natrpanih prostorov. Rada pospravlja, zna si vzeti čas za aktivno čiščenje in pri tem resnično uživa.

ŠKORPIJON

Škorpijoni ste radi urejeni in ste zelo čisti, v stanovanju pa večkrat pozabite na pravila. Vaše pohištvo je zanimivo, nikoli dolgočasno. Najbolj pomemben za vas je kavč, ki mora biti udoben. To je tudi vaše odlagališče tistega kar ne potrebujete.

STRELEC

Strelci ste površni, vendar hkrati zelo čisti. Odvisno od razpoloženja. Ko ste nemirni, vas v stanovanju zmoti vsaka malenkost, ko pa ste sproščeni, vas nič ne moti, tudi če stanovanje ni pospravljeno. Morda vam celo kdo od prijateljev namigne, da bi morali stanovanje večkrat počistiti.

Stanovanje za vaše znamenje

KOZOROG

Vaše stanovanje se sveti že na daleč. Čistoča je na prvem mestu in najbolj pomembno za vas je da se vse steklene površine svetijo. Še posebej se potrudite, ko imate najavljene obiske. Barve, ki so vam v stanovanju najbolj vešč so vsi pastelni odtenki, ki vas pomirjajo.

VODNAR

Stanovanje je vaš prostor, kjer se dobro počutite in uživate. Ravno zato se s pospravljanjem ne obremenjujete preveč. Pomembno za vas je, da je vse na svojem mestu ter da ne iščete nečesa, ko potrebujete. Manjši nered vas ne spravi v slabo voljo, saj ste zadovoljni s sabo.

RIBI

Imate zelo čist um, vendar je vaše stanovanje večkrat razmetano. Sicer čisto, tla pobrisana, toda povsod se lahko znajde toliko raznih malenkosti, ki jih pozabite, ampak to vas ne moti. Največ pozornosti v stanovanju namenjate detajlom v vaši spalnici.

Pripravljeno za Govori.se 

Preberite tudi JUTRANJI IN VEČERNI RITUALI ZA VAŠE ZNAMENJE