Dnevni horoskop za četrtek 7. julija 2022

Dnevni horoskop za četrtek 7. julija 2022
Dnevni horoskop za četrtek 7. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 7. julija 2022

Estimated reading time: 5 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 7. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tokrat bo na vrsti odpuščanje, ena izmed najtežjih oblik osvoboditve, še posebej, če želite odpustiti sebi. Prihaja sposobnost občutenja in izražanja hvaležnosti skupaj z ljubeznijo in sočutjem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembne vam bodo oprijemljive in realne zadeve, s katerimi boste lahko osebnostno napredovali.

luna
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Danes ob 04:14 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Tekočine v telesu bodo razburkane, zato odsvetujemo operativne posege. Krvavitve bo nekoliko težje ustaviti in rane se bodo počasneje celile, zato se še bolj varujte pred poškodbami. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Danes praznuje Omar Naber: Astro profil

S Soncem v raku je Omar globok ter premišljen. Njegova narava je mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Z Luno v devici je njegov spomin neverjeten, odlično se znajde na vseh področjih. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno.

Samodisciplina mu pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Svojo energijo odlično sprošča s plesanjem in glasbo, kjer je zelo nadarjen. Kljub temu, da na prvi pogled ne deluje pripravljen na izzive, takšne in drugačne, na koncu vedno poišče svoj cilj. Pogum in bojni duh mu omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno.

Danes praznuje Aleš Volk – Raay: Astro profil

Rak Aleš ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Njegova lupina ga zaščiti tik pred tem, ko bi lahko zapadel v težave in takrat se njegova občutljivost prevesi v iskanje najbolj lahkotnih rešitev. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je s svojo Luno v znamenju škorpijona vedno pripravljen na kakršen koli izziv.

Če misliš, da zmoreš, zmoreš. Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Mary Kay Ash

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka
  • Vinko Globokar, slovenski skladatelj, pozavnist
  • Ringo Starr, angleški bobnar, glasbenik
  • Shelley Duvall, ameriška filmska igralka
  • Toto Cotugno, italijanski pevec

Na današnji dan se na Brionih sestanejo predstavniki Slovenije, SFRJ in EU ter sprejmejo Brionsko deklaracijo. V tržaško pristanišče pripluje prva ladja s pomočjo UNRRA. Konec prve soške bitke. René-Théophile-Hyacinthe Laennec je izumil stetoskop. Rodil se je Marc Chagall, rusko-francoski slikar in Miroslav Krleža, hrvaški pisatelj, pesnik. Umrl je Syd Barrett, angleški glasbenik in Karel Štrekelj, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar.

Kaj vas lahko danes obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko obremeni neodločnost.

Katera astro znamenja si boste danes kupila nekaj lepega zase?

Nekaj lepega zase si boste danes kupili rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022 ali VPLIV MARSA V BIKU NA ASTRO ZNAMENJE V KATEREM STE ROJENI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva Prvega krajca boste zaznali okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se najboljše znajdete sami. Priložnost vas bo dohitela, le zaupajte vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Presenečali boste s svojimi kreativnimi idejami, ki lahko dobijo tudi realno obliko. Ne obremenjujte se, če se nekaj ne bo razvilo takoj, saj se vam dobri rezultati obetajo kasneje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Umirjenost, ki jo krepi Prvi krajec v znamenju tehtnice vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran. Veliko lažje kot v preteklih dneh se boste povezali s sabo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša odločitev je, ali boste naredili na področju kariere pomemben korak ali ne. Prebudite velike ambicije, ter intenzivno razmislite, kako bi jih lahko brez težav udejanjili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite bolj pozorni na odzive drugih, saj boste pomembne odgovore, ki jih že nekaj časa iščete dobili med vrsticami. Prijatelji vas bodo presenetili z zanimivim povabilom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne obljubljajte, če že v naprej veste, da vsega, kar vas prosijo, ne morete izpolniti. Raje se vsemu skupaj nasmejte ter po pravici povejte, kaj obvladate in česa ne zmorete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nesebična narava bo olajšala razumevanje tako doma kot tudi na področju kariere. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali brezskrbno prilagajati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S Prvim krajcem boste odprti za pogajanja in globoke pogovore. Tokrat boste vse skupaj opravili tako, da vas bo nekdo celo pohvalil, kar pa vas naj nikar ne odvrne, da se še naprej trudite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite previdni, da ne bi brezglavo ter prehitro zavrnili možnosti za novosti, ki se vam obeta nepričakovano. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani podobnih scenarijev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub umirjeni energiji tehtnice boste nekoliko zmedeni in neodločni. Boljše se boste počutili popoldne, ko boste imeli več možnosti, kako preživeti svoj prosti čas čim bolj kvalitetno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prav kmalu bo vaše razmišljanje nekoliko drugačno, kar bo nekoga presenetilo. Znali se boste posvetiti pravim ljudem in narediti tisti korak, ki vas na področju osebne rasti postavlja na višjo pozicijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čim prej se bo potrebno znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas že nekaj česar ovira pred napredkom in večjimi koraki, ki si jih sicer želite, vendar nanje morda še niste pripravljeni.

Vas zanima: Mesečni horoskop JULIJ 2022