SINASTRIJA ODNOSA: ALEŠ VOVK – RAAY IN MARJETKA VOVK

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Aleš in Marjetka Vovk glede na njun horoskop?
Prirejeno po (foto: Raay Music)

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Aleš in Marjetka Vovk glede na njun horoskop?

Dva Raka, Marjetka in Aleš lahko ob srečanju in spajanju sprožita čustvene valove, ki udarno ustvarjajo ogromne količine energije, vendar so občasno kratkotrajne in lahko pustijo sledi. Oba sta zelo čustvena in občutljiva. Odprte zapornice čustev Marjetke do Aleša so ogromno olajšanje, vendar pogosto privedejo do resnih težav v prihodnosti. Nihanje Lune se odraža s čemernostjo njune narave.

Njegov Mars v znamenju škorpijona tvori konjunkcijo z Marjetkinim Marsom v škorpijonu, kar nakazuje, da v tem razmerju oba poskušata potovati v isto smer.

Morda sta včasih drug drugemu konkurenca, vendar sta potem hitro usmerjena v skupni cilj. Marjetka se identificira s svojo notranjo podobo, da bi sledila Alešu. Medsebojno si prizadevata ustvariti sproščeno energijo. Spolno izražanje je lahko kompleksno, ker se med seboj nenehno izzivata. Ta vpliv lahko spodbudi pomembne dosežke za oba partnerja. Njegova Venera v raku tvori konjunkcijo z njenim Soncem v znamenju raka, kar nakazuje, da sta se oba v preteklosti razvajala, zdaj pa morata pridobiti moč in energijo za medsebojno prilagajanje. Marjetka je središče tega razmerja in zahvaljujoč njeni sijoči podobi in podpori, se lahko odpre tudi njegova ustvarjalnost.

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Aleš in Marjetka Vovk glede na njun horoskop?
Prirejeno po (foto: Raay Music)

Njegovo Sonce v znamenju raka tvori trikotnik z njenim Marsom.

Ta vpliv nakazuje, da prevladujejo moške energije, Alešev ego je okrepljen z ženskim duhom sodelovanja. Ponos, dosežek in sposobnost obvladovanja težkih situacij dajejo temu razmerju srečo. Njegov Merkur v znamenju leva tvori konjunkcijo z njenim Soncem, kar ustvarja razmerje, v katerem je Marjetka nekoliko bolj uspešna in stabilna. Aleš se lahko na trenutke počuti ogrožen, ker se boji, da se bo spustil v podrejeni položaj. Veliko se lahko nauči od nje, če vse skupaj sprejema nesebično.

Njegov Uran v znamenju strelca tvori trikotnik z njeno Venero v levu nakazuje, da je Marjetka navdušena nad izvirnostjo, iznajdljivostjo in drugimi edinstvenimi lastnostmi, ki zaznamujejo Aleša. Vidi ga kot nekoga, ki ji lahko pomaga pri zlomu vzorcev iz preteklosti, ki zanjo niso več pomembni. Imata nekaj skupnih interesov, kot je umetnost, vendar odnos ni najbolj stabilen, ker lahko njegov svobodni um povzroči občutek negotovosti pri njej. Aleš večkrat simbolizira občutek odtujenosti, s katerim ohranja svojo edinstveno in neodvisno osebnost.

Njuna Jupitra v kozorogu sta v konjunkciji, kar nakazuje, da so njune filozofije in kulturne vrednote verjetno zelo podobne.

Kot par izžarevata prijaznost, kar je zelo prijetno za druge, ki se družijo z vama. Imata tudi podobno mnenje o tem, kaj je prav in kaj je narobe, zlasti v zvezi z moralo. Njegov Saturn tvori kvadrat z njeno Venero, kar prinaša Marjetki potovanja skozi podzavestna vprašanja, ki jih ni rešila s svojim očetom. Ona lahko prevzame vlogo in s tem simbolično doseže pričakovanja njenega očeta prek razmerja s partnerjem. Karma, ki jo zaznamuje ta vpliv, vključuje pomoč pri reševanju problemov iz preteklosti. Močan občutek povezave ustvarja družinsko razmerje.

Njegov Pluton v tehtnici tvori kvadrat z njenim Soncem, kar jima prinaša globoko razumevanje, ki najprej povzroči nesporazume, nato pa se zlije v trden odnos. Vsak od njiju se mora najprej poglobiti vase, v svoja pričakovanja, da lahko pravilno razume drugega. Marjetka mu zaupa, vendar včasih ne more zaupati sami sebi. Prispodoba svetlobe in temnih sil ustvarja veliko moč, kar lahko ustvari blaginjo odnosa. Toda najprej se morata popolnoma uskladiti.

Pripravljeno za Govori.se