Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Borut Veselko in Maša Derganc Veselko glede na njun horoskop

Maša in Borut glede na Sončevo znamenje tvorita zanimivo kombinacijo, vendar je ta kombinacija zelo zahtevna in terja veliko vloženega truda, saj nosita v sebi obilo borbenega duha.

Maša je idealistična, nepotrpežljiva in strastna. Borut, ki se znajde v vsaki krizi z intenzivnim zasebnim življenjem, je pripravljen počakati na zase pravi trenutek. Če se Maša nauči več zmernosti, je tudi Borut bolj dostopen brez spreminjanja. V kolikor so njuna osebna pogajanja uspešna, zmoreta premagati svet in delujeta kot mogočen, nepremagljiv duet.

Borutova Venera v znamenju device tvori opozicijo z Mašino Venero v ribah, zaradi česar so njuni okusi in nagnjenosti zelo različni, zato včasih težko najdeta harmonijo in zadovoljstvo.

Prisoten je občutek pravičnosti, ki jima pomaga, da rasteta in se medsebojno vzpodbujata. Maša se običajno sama sooča s svojimi težavami. Prisotne so nasprotne vrednote, ki pritegnejo njuno pozornost do te mere, da sta sposobna doseči skladnost v odnosu.

Njegov Mars v škorpijonu tvori trikotnik z njenim Marsom v raku.

Ta vpliv nakazuje, da lahko v tem odnosu oba ohranita svojo edinstveno neodvisnost, medtem ko med seboj hkrati odlično sodelujeta. Odnos ima močno energijo, ter barvo napredka in dosežkov. Izpolnjevanje želja je spodbuda za rast, zaradi česar lahko drug drugega razveseljujeta. Z zaporedjem novih začetkov lahko ta odnos ohranja mladostno svežino, ki spodbuja oba.

Njegovo Sonce v Škorpijonu je v opoziciji z njenim Jupitrom v biku, kar nakazuje na razlike v osnovni filozofiji življenja. Oba se nagibata k temu, da se med njima razvije občutek sodelovanja, kar daje odnosu dodatno toplino. Številna potovanja ali veliko bogastvo označuje ta odnos, vendar pa lahko Maša v negativnih situacijah izgubi del svoje ženskosti, ker se počuti prisiljena tekmovati za priznanje. To je ena izmed težjih pozicij za ugoden zakon.

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Borut Veselko in Maša Derganc Veselko glede na njun horoskop

Njegovo Sonce je v kvadratu z njenim Saturnom v raku kar ustvarja težak karmičen odnos.

Borut simbolično skuša premagati omejitve. Podzavestno je izbral ta odnos, ker raziskuje vrednost, ki presega omejitve njegove preteklosti. Morda se sprašuje, ali se bo lahko spopadal s kompleksom krivde. Maša simbolično ustvarja omejitve in tradicionalne vzgibe, ki jih želi on premagati. Borut ji daje upanje in optimizem, vendar se mora spoprijeti tudi z močno realnostjo. Obstaja veliko skritih izzivov, saj se oba zavedata potrebe po doseganju višjih ciljev. Skozi boj poskušata okrepiti razmerje in podpirati dostojanstvo drugega.

Njegov Pluton v devici tvori sekstil z Mašinim Marsom v raku, kar nakazuje, da se Maša identificira s svojim notranjim jazom in vodi Boruta skozi pomembne preobrazbe. On lahko zabriše njene omejitve iz preteklosti, medtem ko ga to vodi v bolj osredotočeno prihodnost. Sta zelo spolno aktivna, ker sta oba zelo sproščena in energična. Zaradi njene moči in globokih občutkov je razmerje lahko zelo dinamično.

Njegova Venera v devici tvori kvadrat z njenim Neptunom v strelcu, kar nakazuje, da Borut skuša najti svoje sanje skozi svoj nežni del osebnosti.

Rad oblikuje svojo zbirko spominov in iluzij. Z Mašo se lahko veliko nauči, vendar mu je včasih težko, ker ga ona vedno spretno dohaja. Čeprav sta oba razumna, sočutna in nežna, še vedno obstaja napetost, ki jo povzroča dejstvo, da oba dejansko ne poznata svoje resnične identitete.

Njegov Jupiter v strelcu tvori trikotnik z njenim Soncem v ovnu, kar povezuje njuno predvidevanje in modrost. Prav tako jima daje zanimanje za širitev in potovanja. Borut lahko vodi Mašo in ustvarja spoštovanje in zaupanje.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SEBASTIJAN CAVAZZA IN AJDA SMREKAR: SINASTRIJA ODNOSA