SINASTRIJA ODNOSA: BOJAN IN VIKTORIJA EMERŠIČ

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Bojan Emeršič in Viktorija Bencik Emeršič glede na njun horoskop?
Foto (prirejeno): Sašo Radej

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Bojan Emeršič in Viktorija Bencik Emeršič glede na njun horoskop?

Predviden čas branja: 4 minute

Bojan, ki je rojen v znamenju raka in Viktorija, ki je rojena v znamenju device si zelo pripadata in sta skladna. Med njima se prepleta spoštljiv odnos, brez večjih razlik in bojev za oblast. Dobro sodelujeta v korist obeh, zato uspešno dosegata skupne cilje in njune sanje lahko velikokrat postanejo realnost. Dopolnjujeta se pri skupnih romantičnih trenutkih in izpostavljata dobre poslovne odnose. Oba privlači lepo okolje in predvsem topel in urejen dom.

Njegov Mars v devici je v konjunkciji z njeno Venero v tehtnici, kar predstavlja eno izmed najbolj kompatibilnih povezav.

Oba nastopata v razmerju v svojih najbolj naravnih vlogah in simbolično ublažita agresivnost drug drugega. Močna spolna privlačnost ustvarja strastno in dinamično razmerje. Na Bojanove spolne želje odgovarja topla in občutljiva Viktorija.

Njegovo Sonce v raku tvori sekstil z njeno Venero, kar nakazuje zadovoljstvo in srečno.

Vendar pa morata biti previdna, da ohranjata lepe geste, saj se lahko v nasprotnem primeru pojavi dolgčas. Ta odnos jima prinaša tako materialno kot duhovno bogastvo, ker sta osredotočena na sodelovanje. Bojan je v vlogi zaščitnika in zagovornika, odgovorne osebe, ki skrbi za vse, medtem ko je Viktorija skladna in posvečena celotni družini.

Bojanov Pluton v devici je v kvadratu z njenim Marsom v strelcu.

Vpliv nakazuje na nekaj nestabilnosti v odnosu, saj se Viktorija lahko preveč identificira s svojim bistvom in se izgubi v podzavestnih Bojanovih vzgibih, ki se borijo za prevlado. Bojan je lahko zelo trmast, če ima občutek, da njegove skrite potrebe in želje niso izpolnjene. Intenzivna seksualnost je lahko orodje za reševanje težav. Bojan bo lažje doživel preobrazbo, ko se bo zavedal svojih notranjih globokih občutkov. Vendar se redko približuje njeni zavesti, ne glede na to, koliko se spreminja ali raste.

Njegov Uran v devici je v konjunkciji z njenim Soncem v devici, kar nakazuje, da se mora Viktorija v tem odnosu soočiti z Bojanom, ki jo včasih poskuša spremeniti. Privlači jo njegov nenavaden način delovanja. Ko sta njegova moč in njena volja povezani, se lažje usmerjata k skupnim ciljem. Z njeno simpatično energijo je njun odnos bolj živahen.

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Bojan Emeršič in Viktorija Bencik Emeršič glede na njun horoskop?

Bojanov Merkur v znamenju leva tvori trikotnik z njenim Marsom v strelcu, kar nakazuje, da Viktorija spodbuja Bojanov intelekt in mu daje energijo.

Podpira njegove vizije in mu pomaga pri razvijanju zaupanja v določena prepričanja. Bojan jo lahko nauči, da je nekoliko bolj razumna in da nadzoruje svojo neustavljivo strast. To je živahen in aktiven odnos, ki oba usmerja, da se premikata naprej. Odličen vpliv za skupne dosežke. Če Bojan dvomi, ga Viktorija spodbuja. Z njeno pomočjo on lažje premaguje ovire.

Njegov Merkur v levu je v kvadratu z njenim Saturnom v škorpijonu, kar nakazuje, da Bojan uporablja svojo inteligenco, da nezavedno izpodbija meje in modrost nakopičene preteklosti. Zanj Viktorija simbolizira ljubezen in globino, vendar včasih ovira njegovo svobodno izražanje. Če jo bo poslušal, bo postal bolj učinkovit. Če je ne upošteva, pa je lahko ona obremenjena s težino njegovih idej.

Bojanov Mars v devici tvori kvadrat z njenim Jupitrom v znamenju kozoroga in nakazuje, da Bojan večkrat poskuša uveljavljati svoje pravice, ne da bi jasno razumel stališča Viktorije. Vidne so močne razlike v prepričanjih, zaradi česar je težko ohraniti umirjen odnos, zlasti glede na dejstvo, da Viktorija ne zna biti v podrejenem položaju.

Njegovo Sonce v raku je v kvadratu z njenim Plutonom v škorpijonu, kar nakazuje, da je privlačnost tako močna, da jo Viktorija občuti v svojih globinah in išče zaščito. Oba sta ranljiva in potrebujeta občutek varnosti in pripadnosti. Njegov Pluton je v konjunkciji z njenim Soncem v devici kar nakazuje, da Viktorija včasih poskuša preoblikovati Bojana in mu dati nove smernice. Bojan rad ohranja svojo neodvisnost, medtem ko se Viktorija spopada s težkim izzivom ohranjanja nadzora nad njo.

Pripravljeno za Govori.se