Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Werner in Andreja Brozović glede na njun horoskop?

Ob spoznanju svojih temeljih razlik se zmoreta kozorog Werner in rakica Andreja naučiti spoštovanja in zaupanja, kar ju povezuje v stabilen odnos.

Njej vlada muhasta vzgojna Luna, ki ponazarja mater. Saturn, Wernerjev vladar pa simbolizira krmilo očeta. Werner lahko Andreji pomaga pri odkritju zavedanja zdrave meje v odnosih. Ko vzpostavita sredino vsega, kar ju izpolnjuje, plujeta mirno dalje. V duetu blestita na mnogih področjih, ter najdeta inspiracijo v še tako deževnem dnevu. Njuna spolna komunikacija je osupljivo čarobna, prav tako uspešni so vsi projekti, za katere se odločita. Oba imata čut za denar in sta odgovorna v smeri varne prihodnosti. Njun moto je, kjer je volja, je tudi pot.

Wernerjeva Venera v znamenju kozoroga je v opoziciji z Andrejinim Soncem v raku.

Vpliv nakazuje privlačnost, hkrati pa zajema stagnacijo naravnega pretoka ljubezni, ki sta jo sposobna s skupnimi močmi premostiti. Močna čustvenost, ki je prepletena v prijetnem smislu jima omogoča, da sta si vedno zelo blizu, da sta si zelo naklonjena, ne glede na vse.

Wernerjev Mars v ribah je v kvadratu z Andrejino Venero v dvojčkih, kar med njima ustvarja strasten in močan odnos, ter dodaja intenziven spolni magnetizem.

Njuna komunikacija je na višji ravni, odnos premore dovolj notranjih moralnih standardov, potrebnih za zagotovitev, da lahko drug v drugem najdeta morebitno rešilno bilko in svoj smisel, s katerim drvita v skupno prihodnost. Zelo dobro znata uskladiti svoj ego in določiti vloge, v katerih sta drug za drugega intenzivna podpora. Odnos temelji na skupnih ciljih, učinkovito znata sklepati kompromise in poiskati prave rešitve.

Preberite tudi SEBASTIJAN CAVAZZA IN AJDA SMREKAR: SINASTRIJA ODNOSA

Wernerjev Merkur v kozorogu je v opoziciji z Andrejinim Soncem v raku, kar nakazuje, da je Werner ponosen in razumevajoč člen razmerja, medtem ko se Andreja včasih obnaša nezrelo, kar se ji običajno zgodi podzavestno. Skupne povezave njune globine se prepletajo v dovršeno celoto, ki jima omogoča, da poiščeta harmonijo in v njej uživata.

Wernerjeva Venera v kozorogu je v kvadratu z Andrejinim Uranom, kar nakazuje na močno privlačnost, ki se med njima prepleta tudi v kasnejšem obdobju.

Njuno občasno negotovost lahko poveča nestabilna in nestalna narava tega vpliva. Zapleti se lahko zgodijo brez očitnega razloga, vendar ju to ne ovira, saj sta zelo iskrena drug do drugega, tudi ko govorimo o temnejših plateh njunega značaja. Znata poudariti prednosti in pozabiti na pomanjkljivosti.

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Werner in Andreja Brozović glede na njun horoskop?

Wernerjeva Venera v kozorogu je v sekstilu z Andrejinim Jupitrom v ribah.

Moč prave ljubezni je glavni poudarek njunega odnosa. Sodelovanje in obsežna rast sta ključni noti njunega delovanja, s katerim lahko oba okusita blaginjo in srečo. Vpliv v njuno razmerje dodaja veselje, občutek optimizma in spoštovanja v odnosu. Svoboden um Andreje prižiga luč modrosti, ki ogreje dovzetnost Wernerja in krepi njegovo sposobnost ljubiti in biti ljubljen.

Wernerjev Mars v ribah je v konjunkcijo z njenim Jupitrom v ribah. S tem vplivom si znata odlično določiti jasne skupne cilje. Zanimanje za šport, igre in potovanja je del njunega skupnega veselja. Delujeta s simpatičnim nagonom, ter medsebojnim razumevanjem. Skupaj sta zelo modra, zato se jima v življenju nakazuje možnost materialnega bogastva in duhovne rasti. Ker znata odlično ohraniti občutek ravnotežja, njun odnos polnijo čustva in navdušenje.

Wernerjev Saturn v biku je v sekstilu z Andrejinim Merkurjem v raku. Werner je tisti, ki prispeva k zrelosti, deluje kot blažilec udarcev, ščiti in osredotoča inteligenco ter pomaga doseči smiselne podvige. Njegova podzavestna projekcija ustvarja gnezdo, v katerem se lahko Andrejine ideje rodijo, nahranijo in okrepijo, dokler jih ne uresniči. To je odličen vpliv, ki obljublja karmično partnerstvo in stabilnost.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA ROBERTA KOROŠCA IN NINE RAKOVEC