LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022

Ljubezenski horoskop za mesec julij 22

Ljubezenski horoskop za mesec julij za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 10 minutes

V prvih dneh julija, ko se bo Venera nahajala v znamenju dvojčkov boste delovali zelo sproščeno. Imate idealno priložnost, da naredite kakšen premik ter da spregovorite o svojih čustvih brez zadržkov. Nekoga boste želeli imeti ob sebi, morda bi bilo bolje, da se zanesete samo nase, saj se boste tako izognili nepotrebnim dodatnim zapletom. Samski lahko pričakujete po 18. juliju, ko se bo Venera nahajala v raku zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro, saj bi obžalovali. Pozitivna energija bo tudi vezane usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo obremenjujočega. Z veseljem si boste ne glede na vse obveznosti vzeli čas, ter se posvetili željam in s tem izboljšali situacijo.

Nikar ne zadržujete čustev v sebi, saj vas to vodi v močno nezadovoljstvo.

Mars bo v prvih dneh julija, ko se bo še nahajal v ovnu povečal željo po borbenosti, zato se lahko hitro znajdete v kakšnem konfliktu, ki se bo tudi hitro polegel. 5. Julija prehaja Mars v znamenje bika, zato si boste vedno bolj želeli biti srečni in zadovoljni v domačem okolju v zavetju ljubljene osebe. Uresničile se vam bodo skrite želje, le zaupati morate vanje.

OVEN

V ljubezni bo v začetku julija zaradi Sonca v raku nekaj težav s slabo voljo in čustvenimi dvomi, saj imate občutek, da vam ljubljena oseba že dlje časa nekaj prikriva. Vse, kar se bo dogajalo, vas bo vznemirjalo, zato se boste težko sprostili. V sredini meseca sledi nekaj prijetnih vibracij, ki vas bodo prepričale, da ste se pravilno odločili. Pogoji bodo boljši kot običajno, zato izkoristite priložnosti, ki lahko hitro odjadrajo vstran. Nemogoče zadeve se bodo začele proti koncu meseca, ko bo Sonce v levu reševati. Avanture bodo kratke, vendar zelo strastne. Pokažite več poguma, saj delujete, kot da se ne znate sami odločiti.

BIK

Preveč boste v začetku julija, ko se vas bo dotaknila Venera v znamenju dvojčkov raztreseni in zato ne boste zaznavali tistih, ki vas bodo na nekaj opozarjali. Nimajo možnosti, da bi vas prepričali o drugačnem scenariju. Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete čutiti v družbi nekoga, ki vam ne govori resnice zadrego. Veliko nevšečnosti vam bodo sredi meseca povzročale čustvene situacije. O vsem se pogovorite in uskladite z ljubljeno osebo. Upoštevati bi morali več dejstev, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo in vas v bistvu spravlja v slabo voljo. Razvrstite konec meseca zadeve tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi temami.

DVOJČKA

Ljubezenske zvezde vam bodo v prvih dneh julija, ko boste čutili vpliv Venere v dvojčkih izredno naklonjene in saj vodijo v prave pogumne odločitve. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki so vam simpatični, morda se razvije tudi nadaljevanje zgodbe. Previdnost bo proti koncu julija potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih, ali igrali žrtve na ljubezenskem področju. Močnejši ste, kot se zavedate, kar se bo pokazalo v zadnjih dneh julija, ko boste naredili pomemben korak.

Ljubezenski horoskop za mesec OKTOBER za vsa astrološka znamenja

RAK

V prvih dneh julija boste vse kar se je zakompliciralo premišljeno končali in pot nadaljevali z dvignjeno glavo ter zavidanja vrednim pristopom. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in vas notranje prebujajo. V sredini meseca se bo na področju čustev dogajalo več stvari hkrati, zato boste na trenutke napeti in nezadovoljni. Prepoznali boste nekaj priložnosti zase in ne bo vam težko preiti k dejanjem. Vsaka sprememba na ljubezenskem področju bo v zadnjih dneh julija še kako dobrodošla, še posebej izboljšanje komunikacije. Zadovoljni boste, ker ste vse razporedili tako, kot vam najbolj ustreza. Pogovor, ki ne bo najbolj enostaven, vas bo kljub temu razbremenil.

LEV

Nikar se v začetku julija, ko boste zaradi Sonca v raku zelo občutljivi ne obremenjujte z analiziranjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v pravo smer. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte v družbi ljubljene osebe. Z odkritim pogovorom in ugodno energijo lahko ustvarite boljše ozračje. Občutek, da so čustva zgolj enostranska se umika. Samski levi se boste podali novim zgodbam naproti, brez kančka slabe vesti. Proti koncu meseca boste sanjarili o idealni osebi. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov.

DEVICA

Vaše sanje o prijetni ljubezni bodo postale uresničljive. Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo tokrat vse skupaj namenjeno in dosegljivo. Vse se lahko še spremeni, zato ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi se s tem usmerili v napačno smer. V ljubezni ste lahko bolj odprti in spontani, saj vas ljubljena oseba razume. Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe, ki se vam obetajo. Pozornost v drugi polovici julija za nekaj časa preusmerite drugam. Morda se bo zopet odprlo vprašanje, ki bo povezano s spolnostjo, ki bi se mu najraje izognili. Radi bi imeli vse urejeno, ampak trenutno še ni pravi čas za to.

Ljubezenski horoskop za mesec julij 22

TEHTNICA

V prvih dneh julija se vam bo na čustvenem področju utrnilo nekaj nenavadnih zamisli. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate v prihodnosti storiti, da ne boste nekoga preveč presenetili. V sredino meseca se boste podali z nežnimi energijami. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo brez težav obvladovali. Z ljubljeno osebo se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje. Dobili boste moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe. Po pogovoru se boste počutili prerojeni in s pogumno energijo lahko nadaljujete pot.

ŠKORPIJON

Odlično razpoloženi boste v prvih dneh julija na področju ljubezni polni zagona. Poskusite uskladiti želje in zaupajte sebi. Zaljubljeni si boste prizadevali, da zaljubljenost končno preide v razmerje. V nepredvidljivih okoliščinah na področju čustev se boste izvrstno znašli, vaše miselne sposobnosti vam bodo tokrat ob pravem času v veliko pomoč. V zadnjih dneh julija pričakujte manjše spremembe, predvsem na čustvenem področju. Vse kar ste do sedaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za bolj neugodno. Vse se zgodi z namenom, zato se ne izogibajte soočenjem, ker si s tem lahko naložite dodatno breme. Iznajdljivost bo vaše močno orožje.

STRELEC

Čustva boste v prvih dneh julija, ko se bo Sonce nahajalo v raku izražali spontano in instinktivno. Spoznali boste, da iskreno prijateljstvo prehaja v ljubezen. Od nasprotnega spola lahko dobite potrditev in se z vidnim zadovoljstvom odzove vabilu, ki bo več kot prijetno. Samski strelci boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki bo buril vašo domišljijo na vsakem koraku. Morda boste sposobni tudi izpovedati svoja globoka čustva. Pomanjkanje energije lahko v zadnjem delu julija vpliva tudi na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel na pravi način in bo želel z vami preživeti več časa. V zadnjih dneh julija se s Soncem v znamenju leva prebujata iskrenost in strast. 

Ljubezenski horoskop za mesec julij 22

KOZOROG

Vpliv Venere v začetku julija samskim kozorogom prinaša vrsto ljubezenskih dogodivščin in avantur, tudi vezani ne boste ravnodušni do komplimentov nasprotnega spola, ki vas lahko zmedejo. Radi se boste preizkušali v raznih razigranih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Ko boste v zadnjem delu julija razmišljali o vseh razlogih za in proti, bo odločitev izredno težka, saj bosta obe možnosti zelo zanimivi. Čim prej se odločite glede novih podvigov, ki vas bodo malce razbremenili. Ne pozabite pa na napake, ki so vas enkrat že zelo drago stale.

VODNAR

Venera bo v začetku julija na vaši strani, kar bo pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo. Spoznali boste, da lahko končno zgladite nekaj domačih sporov. Povejte svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza. Ljubezen v pravem pomenu vas bo objela v sredini julija, ko boste čutili povečano strast in občutek, da vas nekdo resnično ljubi. V zadnjih dneh julija ne bo odveč več previdnosti, posebno v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Dokazati morate svojo resnost in prilagodljivost, kar pa ne bo najbolj enostavno. Glede osebnih zadev boste nekoliko nezaupljivi.

RIBI

Truditi se boste morali, da na področju čustev ohranite zbranost, saj vas bo nekdo ves čas jezil s svojimi pripombami. Izzive boste sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. Tokrat ne boste zadrževali svojih želja. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo povzdignile in popeljale do boljšega počutja in osebnega zadovoljstva. Samski boste prišli v sredini meseca do zelo zanimivih zaključkov in lepših energij. Čeprav osvajanje ni vaša strast, boste tokrat v njem uživali. Ne prepirajte se konec meseca z nekom, ki razmišlja drugače kot vi.  Ne zapletajte se v nestabilne situacije, saj že vnaprej veste, da bi lahko ostali razočarani. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti.

Katera astro znamenja lahko v mesecu juliju najdejo ljubezen?

V poletnih julijskih dneh lahko najdete nov ljubezen rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.