Dnevni horoskop za četrtek 15. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 15. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 15. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 15. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu je najbolj priporočljivo, da nadaljujete, česar ste se lotili, ne spreglejte pa tudi novega zanimivega namiga.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj normalnega je, da občasno, v temnejših dneh bijete bitke s svojim telesom in osebnostjo in sebe kritizirate zaradi stvari, ki jih niti ne nadzorujete.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Nikoli me ne skrbijo dejanja. Tisto, kar me skrbi, je odsotnost dejanj.

Winston Churhill

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Alexandre Gustave Eiffel, francoski inženir in arhitekt
  • Karl Renner, avstrijski predsednik
  • Vinko Gorenak, slovenski politik
  • Roman Pavljučenko, ruski nogometaš
  • Zlatan Ljubijankić, slovenski nogometaš

Na današnji dan začne oddajati slovenska komercialna TV-postaja POP TV. Delovati začne evropski satelitski navigacijski sistem Galileo. Izklopljen je tretji, zadnji reaktor černobilske jedrske elektrarne, elektrarana pa preneha z obratovanjem. Izide Netscape Navigator 1.0. Konec stavke v Litostroju. V Atlanti premiera filma V vrtincu. Izidejo Prešernove Poezije. Rodil se je Friedensreich Hundertwasser, avstrijski slikar, arhitekt in Leonid Pitamic, slovenski pravnik, filozof, diplomat. Umrl je Matjaž Klopčič, slovenski filmski režiser in Walt Disney, ameriški animator.

Obvladovanje trenutka je obvladovanje življenja.

Marie von Ebner Eschenbach
Čemu bi se bilo smotrno danes prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smiselno prepustiti samoizpolnjevanju, začeti z dieto in poskrbeti za svoje telo in videz.

Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Danes boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO UKROTITI MOŠKEGA, KI JE MAGNET ZA ŽENSKE? ali KATERE TEMATIKE OBIČAJNO IZZOVEJO KONFLIKTE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaslužili ste si nekaj predaha. Izkoristite priložnost za druženje z zabavno družbo, delo lahko še malo počaka. Prav tako je prav, da spregovorite o stvareh, o katerih ves čas tuhtate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi zoprne situacije, v kateri se boste znašli prihaja sprememba razmišljanja v zvezi z odnosi. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost, vendar boste imeli težave z zaupanjem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite se na področju kariere z luno v devici zbrati in nikar ne popustite zaradi nepomembnih malenkosti. Vse kar boste naredili in opazili, boste znali tudi argumentirati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni boste zaradi hladne energije lune v devici oklevali in nihali, kar ni najboljša izbira. Kaj če bi enkrat za spremembo presenetili z odločnim in samozavestnim nastopom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja veliko informacij, posebno na poslovnem in finančnem področju. Najbolj vas bo zmotilo to, da niste popolnoma prepričani o svojem prav. Naj vas dvomi ne posrkajo vase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne nasedajte besedam samo zato, ker se dobro slišijo. Sami dobro veste, kako stvari stojijo, zato nikar ne dovolite, da bi vas prepričali v nekaj popolnoma nasprotnega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zanesite se na srečna naključja, čeprav vas ne bo zapustil občutek, da ste ponovno sami za vse. Nekaj se bo razvilo veliko prej in bolj ugodno kot ste sploh pričakovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V družbi, kjer nekdo ves čas izpostavlja nenavadna izhodišča se prilagodite, saj vse skupaj na koncu niti ne bo izpadlo tako negativno. Na področju čustev skušajte biti čim bolj iskreni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v devici prinaša ugodno energijo, posebno za načrte, ki so dolgo čakali nekje v ozadju. Pozabite na prirojeno površnost in se vsega skupaj lotite na bolj natančen način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav si želite v družinskem krogu nekaj spremeniti, morate kljub temu ravnati odgovorno. Obvestite, da ste na voljo, če potrebujejo bolj obširno razlago za vse skupaj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razžirale vas bodo neizpolnjene obljube nekoga, ki vam je pri srcu. Skušajte vse skupaj čim prej razčistiti ter se ne podajajte v razna obtoževanja in razmišljanja o maščevanju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odgovarjalo vam bo vse kar diši po prijetni energiji in prazničnih utrinkih. Odklopili se boste od obveznosti in temačnih misli, ter si dovolili preskok nežne in sočutne energije.

Vas zanima: VZPOSTAVITE RAVNOVESJE MED ZUNANJO IN NOTRANJO LEPOTO ali OSMA HIŠA V ASTROLOGIJI JE TEMPELJ SKRIVNOSTI IN GLOBINE