Tedenski Lunin horoskop od 18. do 24. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. decembra

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju rib, bo močno stopil v ospredje nezavedni del delovanja. Poiščite pravo pot do rešitev, brez da bi se po nepotrebnem ustavljali ob raznih vzorcih preteklosti, ki vas lahko le ustrašijo ali zmotijo. Znali boste prisluhniti in se vživeti v situacijo drugih, zato sledijo pogovori, s pomočjo katerih se boste boljše počutili. Z odličnim spominom si lahko obetate ugodne rešitve. Prav tako bo prijetno na področju ljubezni.

Težko boste kontrolirati svoja dejanja, saj boste zamišljeni. Skozi čustveno razmišljanje boste skušali priti do zaključkov, kar pa tokrat ne bo enostavno, saj bo domišljija tako bujna, da ji boste še sami verjeli. Ne zamerite, če se vam kdo ne bo odzval, saj bo marsikdo raje sam s sabo, kot da bi se soočal. Nikar ne odpirajte med pogovori resnih vprašanj.

Na področju ljubezni boste delovali hitro in malce nepremišljeno, romantičnih gest in pretirane nežnosti raje ne pričakujte. Notranji občutek bo svoboden, sproščen in pozitivno usmerjen. Veliko stvari se bo sedaj lažje rešilo in več vam bodo pomenili odnosi, še posebej tisti, ki so iskreni. Čustva se bodo razbohotila in z veseljem boste delovali popolnoma brez zadržkov.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. decembra

V četrtek, ko se bo luna nahajala v ovnu vas bo, v kolikor se nič zanimivega ne bo dogajalo spremljal notranji nemir, prav tako nikjer ne boste imeli obstanka. Nenehno hitenje se ne bo obrestovalo v pravi smeri. Sposobni se boste direktno približati, povedati resnico in se opravičiti, v kolikor bo to potrebno. Spontane odločitve se bodo izkazale kot najboljša rešitev. Skozi dan vas bo zanimalo vse kar je drugačno in predvsem nedokončano.

Več kot običajno se boste zadrževali doma, ter pletli zanimive vezi s prijatelji in družino. V pogovorih in ljubezenskih odnosih boste želeli predvsem ugajati in nuditi ljubeznive predloge, ki bodo vse skupaj še dodatno popestrili. Ponovno boste pretehtali določena dejstva, še posebej tisti, ki se že nekaj časa odločate o pomembni zadevi, vendar vam primanjkuje potrditev. Zanesite se predvsem nase.

Lažje se boste zbrali in dokončali tudi zoprna opravila, vendar boste pri vsem tem potrebovali nekaj opore. Mikal vas bo tudi nenavaden recept, ki se ga boste z veseljem lotili v kuhinji. Pomembno področje bo tudi ljubezen, kjer bo vse skupaj stabilno in varno.

V nedeljo ob 9.15 uri luna prehaja v znamenje dvojčkov, zato boste spontani in neodvisni. Delili boste vse kar vam bo padlo na pamet, zato velja nekaj previdnosti, da ne boste v entuziazmu izrekli nečesa, kar bi lahko kasneje obžalovali. Vihrava energija, ki ne bo dovolila slabe volje ali žalosti se bo prepletala tudi zvečer, zato bo povezovanje z družino razigrano. Želeli si boste sprememb in marsikaj vas lahko navduši. 

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ŽENSKE, ROJENE V TEH ZNAMENJIH, LJUBIJO HITROST in ZAKAJ SE  SRCE ODPRE IN ZAPRE?