ZAKAJ SE  SRCE ODPRE IN ZAPRE?

Poznate svoje srce, kako deluje in kaj doživlja?
Poznate svoje srce, kako deluje in kaj doživlja?

Poznate svoje srce, kako deluje in kaj doživlja?

Predviden čas branja 4 minute

Če želite spoznati svoje srce, se najprej zavedajte, da niste svoje srce, ste tisti, ki srce doživlja. Ste zavest, ki se zaveda, kdaj vzniknejo čustva. Ko v vas vzplamti ljubezen in rečete, da ste zaljubljeni, v resnici mislite, da čutite ljubezen, ki prihaja iz vašega srca in vas preveva. Plavate v oceanu ljubezni, vendar niste ljubezen, ki jo čutite, ste tisti, ki doživlja ljubezen, ki jo čutite. Ko začnete čutiti ljubezen, vaše srce odpre in oddaja čudovit tok energije. Dokler vam prisotnost druge osebe pomaga odpreti srce, čutite do nje ljubezen.

Zato so človeški odnosi tako težavni. Vir ljubezni projiciramo navzven, da bi se zavedali, da je vedno v nas. Dejanski tok ljubezni je povezan z vami in vašim srcem. Nobene zveze nima z nikomer drugim. Gre za pretok energije, ki prehaja skozi vaše srce in ga doživljate v svoji notranjosti. Nedvomno lahko določeni ljudje ali okoliščine povzročijo, da se vaše srce odpre ali zapre. Toda odpiranje in zapiranje je nekaj, kar počne vaše srce, ne pa druga oseba.

Poznate svoje srce, kako deluje in kaj doživlja?

Postanemo posesivni in to je povsem naravno. Želimo občutiti ljubezen in to doživetje smo prenesli na drugo osebo. Da bi še naprej čutili ljubezen, moramo drugo osebo obdržati. Iz tega izhajajo zelo človeška čustva ljubosumja, potrebe in odvisnosti. Podobno velja, kadar čutimo tok ljubezni in naš ljubljeni naredi nekaj, kar nam ni všeč; počutimo se zaprte in prizadete.

To so le druga čustva, ki lahko izvirajo iz srca. Če želite še naprej čutiti ljubezen, se morate naučiti, kako ravnati s čustvi, ki odpirajo in zapirajo čustva. To je podobno, kot če bi se učili igrati glasbilo. Na začetku ne znate igrati, delali boste napake in se učili iz izkušenj. Srce je zelo prefinjeno glasbilo, na katero zna igrati le malo ljudi.

Poznate svoje srce, kako deluje in kaj doživlja?

Če se srce zapre, se poskušajo zaščititi pred stvarmi zaradi katerih se je zaprlo. Ker je treba živeti s posledicami svojih dejanj, vam lahko razumevanje, zakaj se srce odpira in zapira ter kdo je tisti, ki to opazi, spremeni življenje. Ko je srce odprto, ste bolj poživljeni kot v drugih obdobjih. Ko je srce zaprto, je življenje z nji zelo težko in boleče. Na žalost večina ljudi nima niti najmanjšega pojma, kaj se dogaja, ko se to zgodi. Znajo stisniti pest, mežikati z očmi in celo ustvariti misel, ne vedo pa, kako namerno odpreti srce.

Običajno se srce odpira in zapira samo od sebe, ljudje pa morajo živeti s posledicami. Raje pazite na svoje srce. Ko se odpre, se lahko tako vživite v začetni val energije, da vas zanese predaleč. Slišali smo že ljudi, ki so rekli; Popolnoma sem prevzet. Tako sem zaljubljen. Ni mi mar, kje živim. Živel bi zunaj v šotoru, da bi le bil z njo. Kopa se srce zapre, rečejo; Nikoli več je nočem videti. Vseeno mi je, kaj bo rekla. Niti pogovarjati se nočem več z njo. Ne morem verjeti, da je to naredila. Če se boste izgubili, ko boste poslušali izražanje zaprtega srca, vam morda ne bo všeč, kje boste pristali.

Preberite tudi KLJUČ ZA SREČO JE ODKLEPANJE INTUITIVNE MODROSTI in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI RADA VOHLJAJO ZA SVOJIMI PARTNERJI?