KLJUČ ZA SREČO JE ODKLEPANJE INTUITIVNE MODROSTI

Intuitivna modrost bogati življenje
Intuitivna modrost bogati življenje

Intuitivna modrost bogati življenje

Predviden čas branja 4 minute

Vse dobre stvari prihajajo iz intuicije. Če želimo osmislite svoje vrednote in uresničiti najgloblja prizadevanja in potrebe, preprosto moramo slediti notranjemu glasu, ki ga imenujemo intuicija. Intuitivni impulzi posamezniku pomagajo, da poleti k višku in se dvigne nad povprečje. V življenju si vsakdo želi najti pot, ki bi mu prinesla srečo, ljubezen, izobilje, zdravje in smisel. Intuicija je življenjska sila, ki se je zavemo s pomočjo notranje zavesti in prepoznavanja občutka, ki se poraja v nas. Je človeška različica živalskega instinkta. Z njeno pomočjo koristimo najbolj prvinsko od vseh sredstev sam izvor življenja.  

Če sledimo intuitivnemu duhu, se neposredno razkrije in izprazni vse, kar vsak izmed nas kot človek lahko je in lahko stori.

Intuicija je vsakdanji način povezovanja posameznika božanskim. Slišati glas v sebi še ne pomeni, da moramo biti verni, da moramo meditirati, moliti ali biti jasnovidni. Naš stik z duhom življenja preko intuicije je vse navzoč in neposreden. Vsakdo izmed nas  je že po naravi intuitiven. Večino časa pa glasu intuicije sledimo popolnoma nezavedno.

Včasih mu celo ne sledimo pustimo, da naše življenje določajo tuja prepričanja in vrednote.

Intuitivna modrost bogati življenje

Resnično intuitivna oseba se zaveda svojega notranjega glasu in ima dober občutek, ko mu sledi. Intuitivno življenje je zavestno občuteno življenje. Ključ za odklepanje bogastva naše intuitivne modrosti je posebno, morda celo revolucionarno razumevanje našega življenja. Privrejo iz naših globin tako, da zlahka zaobidejo našo socializacijo, pogojene misli in prepričanja. Intuitivna občutja predstavljajo posameznika natanko takšnega, kot je v resnici. Intuitivno življenje je pristno življenje.

Zvesti samim sebi lahko ustvarjamo življenje, ki nam je pisano na kožo. S tem, ko sledimo svoji notranji avtoriteti in ne avtoriteto drugih, nam intuicija pove, kakšne so naše resnične potrebe, in usmerja naša hrepenenja. Vse naše odločitve in dejanja izhajajo potem iz samega bistva naše duhovne narave. To je največ kar lahko naredimo.

Le takrat, ko spoznamo in živimo sami sebe, smo lahko resnično srečni, kajti zaupati moramo samemu sebi, sicer boste vedno čakali, da vam bodo vaše vrline dokazovali drugi in nikoli ne boste zadovoljni.

Intuitivna modrost bogati življenje

S pomočjo intuicije izživimo vse, kar smo lahko in kar naj bi bili. Seme potenciala, ki je v vas prisoten že ob rojstvu, se lahko brez ovir razvije do popolnosti. Večje radosti in večjega smisla življenja preprosto ni. Intuicija je vir naše lastne edinstvene in naravne nadarjenosti, ki jo žal vse prepogosto enačimo samo z umsko inteligenco. Genialnost, nadarjenost vsakega živega bitja je v določenem načinu izražanja njegove lastne biti. Resnična nadarjenost se nahaja v avtentičnem bitju in obsega to, kako se izraža čustveno, telesno, in duševno.

Čim bolj je človek zvest samemu sebi, tem bolj izviren je.

Nihče ne more biti jaz bolje, kot sem to lahko jaz sam, in to je nadarjenost. Ta edinstvena genialnost je posameznikov genij, njegova posebna moč in čar. V resnici smo vsi čarobni. V nas so čudovita sredstva, ki pomagajo narediti naše življenje bogato in izpolnjujoče. Intuicija je tudi moč ustvarjalnosti. Intuitivni občutek v človeku je vsota in sinergija njegovega celotnega bitja v eno združenega prebujenega srca, spodbujenega uma, aktiviranega telesa in duha. Intuicija v nas je vir neizčrpne domiselnosti in odkrivanja novega, pa tudi obnavljanja in ponovnih začetkov. To polno in uspešno življenje je tisto, ki ga zavestno ustvarjamo in poustvarjamo.

Preberite tudi KAKO ČUTI ON IN KAKO ČUTI ONA? in ŽENSKE ZODIAKA, KI JIM JE ČUJEČNOST ZELO BLIZU