SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI RADA VOHLJAJO ZA SVOJIMI PARTNERJI?

Imate ob sebi ljubljeno osebo, ki rada vohuni?
Imate ob sebi ljubljeno osebo, ki rada vohuni?

Imate ob sebi ljubljeno osebo, ki rada vohuni?

Predviden čas branja 4 minute

Škorpijoni so rojeni detektivi, saj se bojijo, da bi bil lahko njihov globoko zakoreninjen strah pred izdajo upravičen. Vedno se poglabljajo v ljubljeno osebo, jo opazujejo kako deluje in kako se odziva. Neprestano iščejo kakršne koli znake nepoštenosti, v smeri, da bi potrdili ali ovrgli svoje sume. Škorpijoni se poglabljajo tudi v to, kakšna je preteklost osebe, s katero so se združili. Zalotimo jih lahko pri brskanju in proučevanju bivših ter prijateljev. Znani so po svojih skrivnostnih načinih, zato vohunijo za ljubljeno osebo tudi takrat, ko se nič posebnega ne dogaja. Ne bodite presenečeni, če jih boste zalotili, da imajo shranjana vsa vaša gesla.

Imate ob sebi ljubljeno osebo, ki rada vohuni?

Device imajo težavo zaupati, saj jim njihova analitična ter kritična narava tega običajno spontano ne omogoča. O ljubljeni osebi vohunijo že pred tem, ko se z njo združijo, saj morajo vendar vedeti, s kom imajo opravka. Pozorno spremljajo vedenjske vzorce in premike, saj so večkrat brez razloga prepričani, da jim ljubljena oseba nekaj prikriva. Ker jih vedno zanimajo podrobnosti, se ne zadovoljijo s splošnim ogovorom. Če se ne oglasite na telefon, bodo takoj začeli dvomiti, da se za njihovim hrbtom nekaj dogaja. Radi vohunijo tam, kjer bi si ljubljena oseba najmanj mislila. Sposobni so tudi poizvedovati, da bi se dokopali do informacij.

Rakovo vohunjenje je v bistvu povezano s čustveno občutljivostjo in slabšo samopodobo. Čeprav si srčno želijo zaupati in v razmerju biti mirni, jim to običajno ne uspeva. Njihovi strahovi se pogosto kažejo kot potreba po popolni obveščenosti o življenju tistih, ki jim predajo srce. Blizu so jim subtilne oblike nadzora, vključno s spremljanjem sporočil na telefonu ali brskanjem po računih družbenih medijev. Ljubezen je središče njihovega življenja, zato že najmanjša sprememba v vedenju ljubljene osebe lahko povzroči, da postanejo vohuni.

Imate ob sebi ljubljeno osebo, ki rada vohuni?

Dvojčke lahko negotovost spodbudi k temu, da prikrito vohunijo za ljubljeno osebo. V smeri potešitve svoje radovednosti postavljajo vprašanja, ob katerih se lahko ljubljena oseba nelagodno počuti. Dvojčki so zahrbtni, zato bodite pozorni, čeprav vam zatrjujejo, da jim lahko popolnoma zaupate. Neprestano vohljanje na raznih omrežjih je njihov hobi, ki pa jih na koncu običajno ne razveseli, ampak le obremeni. Napačna fraza ali pogled ljubljene osebe je lahko razlog, da se dvojčki podajo v raziskovanje v smeri da bi izvohali nekaj, česar še ne vedo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KLJUČ ZA SREČO JE ODKLEPANJE INTUITIVNE MODROSTI in NE UDRIHAJTE PO LJUDEH, KADAR SO NA TLEH, GOVORITE ISKRENO