RETROGRADNI MERKUR SE UMIKA DO JESENI

Retrogradnost Merkurja se umika, prihaja ugodno obdobje direktnega Merkurja

Retrogradnost Merkurja se umika, prihaja ugodno obdobje direktnega Merkurja

Merkur se je včeraj 22. junija začel zopet gibati v direktni smeri v znamenju dvojčkov, kjer se bo nahajal do 11. julija, ko nadaljuje svojo direktno pot v znamenju raka. Do 27. septembra, ko se ponovno začne gibati retrogradno pričakujte čas z manj nejasnosti, napak, zamud in nepredvidljivih težav. Merkur v dvojčkih se najboljše počuti, zato izraža pozitivne vibracije.

Ta Merkur je zabavljač, ki žonglira z vsem, kar potrebuje.

Retrogradnost Merkurja se umika, prihaja ugodno obdobje direktnega Merkurja

Z veseljem svoje ideje predstavi svetu s pisanjem, umetnostjo ali glasbo. Z Merkurjevo energijo se boste prelevili v vseživljenjske učence, ki jim bo redko dolgčas. Merkur je povezan z vašim glasom, vašo izhodiščno točko in načinom, kako stvari razumete. V dvojčkih je tekoč, zgovoren, mogočen, duhovit in je sposoben zaznavati zadeve in situacije z različnih zornih kotov. Ves čas se bodo pojavljale sveže ideje, ki jih boste z veseljem delili, vendar bolj na površinski ravni.

Zaželeli si boste spoznavanja novih ljudi, situacij, novic in kulture.

Vsaka zamuda, razočaranje ali zmeda v zvezi z zadevami, ki jim vlada Merkur, bo sedaj zaznala rešitev. Kaj se v resnici zgodi, ko se planet iz retrogradnega preusmeri v neposredno gibanje, je bolj podobno prebujanju iz globokega spanca. Merkur bo rabilo čas, da popije nekaj kozmične kave in se popolnoma prilagodi na prijetno vibracijo.

Merkur v dvojčkih se rad dotakne misli drugih in si s pogovorom izmenja tisto, kar ga zanima.

Zaradi tega boste najsrečnejši v družbi ljudi, od katerih se lahko kaj naučite. Najbolj aktivna bodo v času direktnega gibanja področja izobraževanja, medijev, tehnologije, umetnosti in prodaje. Vaše sposobnosti bodo najbolj zablestele v situacijah, ko razmišljate in iznajdljivo najdete rešitve. Če želite uravnotežiti zračni element, preživite več časa stran od pripomočkov, ki vplivajo na vaš živčni sistem.

Retrogradnost Merkurja se umika, prihaja ugodno obdobje direktnega Merkurja

Kaj početi sedaj, ko se Merkur giba v direktni smeri?

Medtem, ko je Merkur v direktnem gibanju je to pravi čas, da podpišete pogodbo, načrtujete pomembne sestanke, se pogovorite in sprejemate pomembne odločitve ali nakupe. Povežite se z ljudmi, ki vam nudijo duševno stimulacijo, naj vam ne bo nerodno izraziti svojega mnenja. Če imate s prijateljico vedno ostre, zanimive razprave o politiki, psihologiji ali odnosih je zdaj čas, da ponovno preučite ideje, ki ste jih že kdaj razglabljali. Vse ideje, ki so v času retrogradnosti spale, lahko sedaj preučite skozi objektiv, ki vam omogoča večjo jasnost in oblikovanje dejanskega koncepta.

Ali je priporočljivo v času Merkurja v dvojčkih prositi za povišico?

V času Merkurja v dvojčkih je smotrno prositi za povišico, saj boste zelo iznajdljivi.