ODPRAVITE NEGATIVNO ENERGIJO IZ SVOJEGA DOMA

Znaki, da imate v svojem domu slabo energijo
Znaki, da imate v svojem domu slabo energijo

Znaki, da imate v svojem domu slabo energijo

Predviden čas branja: 4 minute

Vedeti, kako zaznati negativno energijo v svojem domu, je v resnici lahko zelo preprosto. Ali je energija v vašem domu dobra ali slaba ali nevtralna lahko ugotovite glede na to, kako se počutite v svojem domu. Hiša, napolnjena z dobro energijo, deluje sveže in živahno, polna je življenja in v njej se počutite dobro. Po drugi strani se lahko zaradi doma, v katerem se utapljate v slabi energiji, počutite, kot da vas nekaj duši. V zraku čutite napetost in ves čas vas nekaj vleče vstran. Negativna energija in stres gresta z roko v roki, zato je lahko za slabo počutje delno kriv vaš dom.

Kaj povzroča v domu slabo energijo?

  • Pretirano pritoževanje. Če se vi ali vaši družinski člani neprestano pritožujete, tudi če je vse v redu je lahko to krivo, da imate v domu negativno energijo.
  • Negativni odnosi. Kadar so ljudje okoli vas, zakonci, otroci, družina in prijatelji negativni, je njihova energija povezana tudi z vašim domom. Negativna energija privlači še več negativne energije in postane začaran krog.
  • Igra krivde. Člani gospodinjstva vedno na nekoga kažejo s prstom? Negativna energija v domu jim preprečuje, da bi zaznavali pravo sliko.
  • Kritika. Če je v domačem okolju prisotnih veliko kritik, v povezavi s krivdo, je lahko vaš dom preplavljen s slabo energijo. Ko vi ali drugi v vaši hiši oddajate negativne vibracije, povečujete slabo energijo v svojem domu.
  • Navlaka. Eden največjih znakov negativne energije v domu je nered. Nered blokira način pretoka energije skozi dom, zato lahko zadrži slabo energijo in poslabša stanje ter družinske odnose.
Znaki, da imate v svojem domu slabo energijo

Tudi če ne opazite nobenega od teh opozorilnih znakov, je dobro očistiti hišo, še posebej takrat, ko se je v njej nekdo močno sprl, je bil bolan ali je doživel hujše težave. Negativna energija lahko sčasoma pronica v vaš dom, zato je prav, da jo očistite. V svojem domu bi se morali počutiti varno, preplavljeni z dobro energijo, zato je pomembno, da poskrbite za to, da se znebite negativne energije.

Prva stvar je da očistite svoj dom.

Znebite se vsega nereda, tako da stvari pospravite ali odstranite in poskrbite, da boste očistili vsak vogal. Med čiščenjem naj bo čim več svetlobe in svežega zraka. Ne pozabite na prah, sesanje in preverjanje pajčevine. Med čiščenjem doma vedite, da je shranjevanje zlomljenih predmetov v hiši slab korak. Predmeti, ki vam ne prinašajo veselja vas lahko samo povlečejo navzdol. Če imate predmet, ki je nepopravljivo pokvarjen, je čas, da se ga znebite. Čiščenje hiše začnite z vrati in okni. Vrata in okna so tam, kjer zunanja energija vstopi v vaš dom. Očistite kljuke, vrata, okvirje in okna doma, da bodo energetsko prečiščeni.

Žganje žajblja je preprost in hiter način za čiščenje negativne energije.

Znaki, da imate v svojem domu slabo energijo

Stojte v središču ali pred vhodnimi vrati sobe, ki jo želite očistiti. Večina ljudi začne v kuhinji, saj je to srce doma. Prižgite sveženj žajblja, kot bi prižgali kadilo, in pustite, da plameni ugasnejo. Žajbelj previdno razpihujte, da spodbudite stalen dim. Predstavljajte si, kako dim absorbira slabo energijo in jo odnaša. Hodite v smeri urnega kazalca po sobi in v krožnih gibih vrtite žajbljev sveženj. Posebno pozorni bodite na stene, vogale in tla in ne pozabite na strop.

Kaj storiti po končanem čiščenju hiše in odstranjevanju negativnih energij?

Zdaj, ko ste iz svojega doma očistili slabo energijo, se lahko osredotočite na privabljanje pozitivne energije v svoj prostor. Solne svetilke v različnih prostorih so odlična izbira. Prenova notranje opreme lahko prav tako  pripomore k pozitivnim vibracijam. Pomembno je, da se zavedate, kakšno energijo vam dom prinaša – dobro ali slabo.