Živimo v času pozitivne in negativne energije, vi izbirate

Človeka je potrebno gledati kot na fizično in energetsko telo. Energetsko telo ali auro imajo ljudje, živali, rastline, predmeti in kristali. Tudi naš planet Zemlja ima “aurično polje”, ki mu pravimo zaščitni ozonski plašč. Kakor je lahko življenje na Zemlji ogroženo, kadar je izpostavljeno škodljivim sevanjem iz vesolja zaradi ozonskih lukenj, tako je lahko tudi človekovo telo ogroženo, če je izpostavljeno različnim škodljivim vibracijam kot so tehnična sevanja, slabe misli, delovanje vodnih tokov, sevanja planetov, karmične mreže in podobna škodljiva sevanja.

Živimo v času pozitivne in negativne energije, vi izbirate

Če ničesar ne naredimo, da bi povečali in ohranili svoje čisto energetsko telo ali auro, se naše energetsko telo pod vplivom škodljivih vibracij umaže in za toliko stanjša, da pride do energetskih blokad in do energetskih lukenj na energetskem telesu človeka.

Energije, s katerimi pride v stik človekovo energetsko telo, lahko imajo na človekovo energetsko telo ugoden ali pa neugoden vpliv.

Ljudje s čistim energetskim telesom imajo dobro razvito intuicijo, ker so povezani z naravo in znajo presoditi, kaj je prav in dobro v življenju in kaj ni. V njihovi prisotnosti se prijetno počutimo, ker čutimo čistočo oziroma umirjenost njihovega energetskega telesa. Znajo se pogumno odločati, sklepati na podlagi dejstev in se nikoli ne smilijo sami sebi.

Nasprotno pa je pri ljudeh z močno umazanim energetskim telesom. V njihovi bližini zaznavamo njihovo umazano energetsko telo in se ob njih neprijetno počutimo, čeprav nam ta človek ni storil nič slabega. Preveč komplicirajo, iščejo negativne vzgibe in enostavno niso sproščeni. Enako primerjavo bi lahko naredili glede energetskega stanja v različnih prostorih, na različnih krajih, mestih ali točkah. Ponekod se počutimo prijetno, drugod pa ne. Vsakdo izmed nas ima zagotovo to izkušnjo.

Najbolj problematična energija, ki jo človek oddaja in sprejema, so slabe misli. Naše misli vplivajo na naše besede in dejanja. Naše misli pa vplivajo tudi na energetsko telo osebe, na katero mislimo ali ob kateri se nahajamo. Zato je zelo pomembno, da so naše misli dobre, plemenite in pozitivno usmerjene, kajti vse, kar slabo mislimo, se nam po naravnih zakonih vrne nazaj. Če delamo in dajemo dobro, se nam dobro v življenju nekega dne vrne nazaj.

Živimo v času pozitivne in negativne energije, vi izbirate

Če ste dlje časa podvrženi slabim mislim, se ta energija prenaša tudi na fizično telo.

Takšni posamezniki so nemirni, ponoči se prebujajo, se močno znojijo, zjutraj vstajajo neprespani in utrujeni, spremljajo jih glavoboli in bolečine v hrbtenici, imajo mravljinčaste roke in noge, povečano potrebo po uriniranju in še marsikaj. Če se to stalno ponavlja, organizem slabi in postaja občutljiv za razne bolezni. Lahko pride do razvoja rakastih obolenj, do bolezni srca in ožilja in podobno.

V izogib težavam in boleznim bodite pozitivni, delujte pozitivno, vendar kljub temu ostanite na realnih tleh, z možnostjo da sanjate o še lepšem jutri.