Mesečni horoskop DECEMBER 2023

Mesečni horoskop DECEMBER 2023 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 6 minut

Do 21. decembra se pripravite na ognjeno energijo, ki ne bo dovolila počitka. Strelec simbolizira nenehno potrebo po spremembah ter daje poudarek fizičnemu in mentalnemu izražanju. Prihaja svetlo obdobje spontanih rešitev. Ne glede na to, kako težko se zdi življenje v tem trenutku, se boste lažje kot v preteklem obdobju postavili na noge, manifestirali obilje in sprejemali tveganja. Nemirni, veseli in prijazni boste poudarjali ljubezen do svobode in prezirali rutino.

Neposreden in pošten pristop bo vreden občudovanja.

Z veseljem se boste odpirali novim možnostim in izkušnjam. Delovali boste kot duhovni bojevnik, napadali boste tiste, ki dajejo predrzne komentarje, in branili ljudi, ki si to zaslužijo. Bojevali se boste proti cinizmu, nadzorom ali manipulativnim taktikam. V kolikor ste se utapljali v negativnem obdobju, boste sedaj lahko spremenili svoje razmišljanje in sprejeli pozitivne vibracije.

Da bi resnično sprejeli vibracije tega vpliva, je potrebno živeti in pustiti živeti. Bolj kot običajno boste neodvisni.

Delovali boste samozavestno, ne bo vas strah povedati svojega mnenja in se postaviti za tisto, v kar verjamete. Prav tako se boste sposobni braniti. Uživali boste v telesni aktivnosti in ohranjali svoje telo zdravo z redno vadbo. Prihajata nadpovprečna moč in vzdržljivost. Na vsakem koraku boste pripravljeni dati priložnost tudi drugim in jim pomagati pri doseganju ciljev.

Mesečni horoskop DECEMBER 2023 za vsa astrološka znamenja

Energija Sonca v znamenju kozoroga, ki vas bo spremljala v zadnjem delu decembra bo povečala produktivnost.

Prihaja dodatna sposobnost za reševanje problemov. Na svoje ideje lahko pogledate objektivno in ugotovite, kako veliko idejo razčleniti na izvedljive, manjše korake. Izkoristite kljub prazničnemu obdobju energijo za delo na poslovnih načrtih, prijavah za zaposlitev in projektih, osredotočenih na napredek.

To je resen vpliv, katerega cilj je priti do dna vprašanja ali ideje, ki jo imate v mislih. Površinski odgovori tokrat ne bodo zadostovali. Nagnjeni boste k argumentom in prepričevanju drugih v nekaj, kar želite ali verjamete. Pomembno je, da v tem trenutku pazite, kako komunicirate in dovolite drugim svobodo, da se sami odločijo. Podarite prednost vljudnosti pred avtoriteto.

ZNANI, KI PRAZNUJEJO V DECEMBRU

Nika Zorjan praznuje 3. decembra

Niko zaradi Sonca v znamenju strelca krasijo dobrota, nagajivi ter razgiban duh, entuziazem, toplina in prijaznost. Venomer stremi k neodvisnosti in ima dober občutek, potrebo za potovanja in svobodo. Nika je razgledana in optimistična oseba, ki jo v življenju spremljajo srečna naključja. Potrebuje veliko svobode in nenehnega dogajanja, vendar učinkovitega, saj kljub temu da je flegmatična, stremi k uspehu. Spretno filozofiranje podkrepljeno z naprednim umom Niko večkrat reši iz zagate.

Ni pomembno, kaj počne, ne mara kompliciranja, malenkosti in pretiranega načrtovanja.

Skozi življenje se prebija s šalo, anekdotami in iskrivim humorjem. Njej zameri le redko kdo, saj je zaradi svoje širine duha, smeha in dobre volje, hudomušnih pogledov in ljubezni do ljudi zelo privlačna. Zna razlikovati med znanjem in modrostjo, svoja spoznanja plemenito predaja naprej. Sekstil med Soncem in Jupitrom nakazuje, da je Nika tolerantna, optimistična in ljubezniva. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije pa so zelo visoke. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja.

Mesečni horoskop DECEMBER 2023 za vsa astrološka znamenja

Luka Cimprič praznuje 26. decembra

Luka ima Sonce v znamenju kozoroga, zato globoko v sebi skriva ambicioznost in številne možnosti ter z veseljem prevzema odgovornost. Nikoli se ne izogne dolžnostim ter obveznostim, zato je zanesljiv in zvest. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti včasih ne zna sproščeno delovati. Vseh dogovorov se drži, ima dober spomin, rad se druži z inteligentnimi ljudmi. Včasih mu po krivici pripišejo hladnost in sebičnost, vendar ima čudovit smisel za humor, ki je neobičajen in v nasprotju z njegovo godrnjavostjo. Če mu uspe združiti prodornost in disciplino, bo njegova pot k uspehu dolga, vendar trdna in stabilna.

Hrepeni po priznanju, zato se trudi, da bo vedno naredil dober vtis.

Vse, česar se loti, poskuša narediti vestno, natančno, uspeh pa doseže z vztrajnostjo, marljivostjo in prizadevnostjo. Luka je zelo odgovoren in odločitve sprejema skrbno, vse pomisleke upošteva, ter se modro uči iz preteklih napak. Duhovna nadarjenost je velika, pri čemer mu pridnost in marljivost, pomagata, da mu življenje ne povzroča težav. Konjunkcija med Soncem in Neptunom omogoča, da je z bujno domišljijo poln navdiha in zelo emocionalen. Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rad umetnost in lepoto. S stabilno osebnostjo se zelo dobro zaveda cilja, ki ga želi doseči. Vedno se pobere po težavah in ovirah.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec december

V katerem znamenju se bo v mesecu decembru nahajala Venera?

Venera se bo v prvih dneh decembra gibala v znamenju tehtnice. 4. decembra Venera prehaja v škorpijona. 29. decembra Venera nastopi v znamenju strelca.

V katerem znamenju se bo v decembru nahajal Mars?

Mars se bo nahajal v znamenju strelca.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu decembru največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v decembru največ sreče rojeni v znamenju ovna, raka in strelca.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu decembru največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v decembru rojeni v znamenju bika, device in rib.

Preberite tudi NAMIGI IN OPOZORILA V OBDOBJU STRELCA ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA in ALI STE SPOSOBNI BITI ČUSTVENO NAKLONJENI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prva polovica decembra, ki jo bo začinil vpliv Sonca v znamenju strelca vam prinaša na vseh področjih več optimizma in občutek, da se boo vse kar ni urejeno kmalu uredilo. Nekomu, ki vam je pred časom obrnil hrbet, dovolite da vam razloži, zakaj je določen korak naredil. V zadnjem delu decembra, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju produktivnega kozoroga premislite, kako bi izboljšali svojo finančno situacijo.

V zadnjih dneh meseca se boste ukvarjali sami s sabo in s povezavami, ki se vam zdijo zanimive. Morda se celo odločite za spremembo videza, saj vas bo mikalo izpostaviti se.

Smernica in namig za december.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na zasebnem področju vam z energijo Marsa v znamenju strelca dogajanja nikakor ne bo primanjkovalo. Dober občutek vas bo na vseh področjih usmeril v akcijo in odprte odnose. Tudi samskim bikom in bikicam se nakazujejo možnosti, ki obetajo dolgoročno nadaljevanje, zato se brez dvomov odprite.

V zadnjem delu decembra boste kljub temu, da se bodo povsod vsi veselili z energijo kozoroga razmišljali o resnih premikih in temu, kako bi čim prej uredili finance. To bo sijajna priložnost, da se otresete navad, s katerimi žal samo nazadujete. Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev.

Smernica in namig za december.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku decembra si boste privoščili daljši počitek, ki bo ponovno napolnil baterije in vas popeljal v svet brezskrbnosti. Ker boste, ko boste spočiti z energijo Sonca v strelcu  želeli vse izvedeti in udejanjiti takoj zdaj ne pričakujte, da vam bo kdorkoli sledil. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom, če boste želeli ohraniti notranji mir. Čeprav se ne bo v zadnjem delu decembra dogajalo nič posebnega, bo vaše razpoloženje nekoliko nihalo.

Več kot nove zmage in brezglavo pijančevanje vam bodo pomenili zdravi odnosi, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste naredili velik vtis.

Smernica in namig za december.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V december stopate z energijo Sonca v strelcu ponosni nase ter na svoje sposobnosti. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali, tudi bančni račun bo postopoma dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve tudi sredina meseca, saj prihajajo smernice, ki bodo odlično začrtane. Ko se boste družili s prijatelji, boste prebujali zadovoljstvo in sproščenost.

Izkušnje, ki ste si jih nabrali v zadnjem obdobju vam bodo v zadnjih dneh decembra razširile obzorje in pripomogle, da se boste znašli v vsaki situaciji. Pričakujte dobro motivacijo in urejene družinske odnose.

Smernica in namig za december.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V začetku decembra boste hrepeneli po kakšni malenkosti, ki bi vas vsaj za trenutek odtrgala od vsakodnevnega življenja. Veliko se boste gibali, ter iskali nekaj za svojo dušo. Sedaj je pravi čas, da o tem tudi spregovorite, saj boste naleteli na podporo tistih, ki so vam lahko v pomoč.

Poslovne zadeve boste dali v drugi polovici meseca nekoliko na stran, veliko boste naredili na področju osebne rasti, kjer ste se v zadnjem obdobju nekoliko zanemarili. Zaradi denarja se nikar preveč ne obremenjujte, saj bo vse skupaj potekalo gladko, brez nepredvidljivih zapletov.

Smernica in namig za december.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Začetek decembra bo zaradi Merkurja v znamenju kozoroga sprožil paniko na področju dela in denarja. Bodite premišljeni, prav tako ne dovolite, da bi vas kdo s sladkimi besedami potegnil v zadevo, ki vam je čisto tuja. Razveselil vas bo le pozitiven kompliment, da ste varčni.

V drugi polovici decembra si boste želeli ljubezni, zato boste zelo strastno nadaljevali z svojim tempom, ki vam lahko prinese nekaj prijetnih noči. Problem lahko nastane pri odločitvah, pazljivi bodite še posebej tisti, ki ste v resni vezi, saj se bo pojavilo nekaj resnih zapletov, povezanih z medsebojnim zaupanjem.

Smernica in namig za december.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Težko se boste v začetku decembra, ko boste zaradi Sonca v strelcu preveč optimistično naravnani, odločali o pomembnih zadevah. Previdni bodite  še posebej tisti, ki vas čakajo na področju kariere pomembne prelomnice. Saturn bo sredi meseca prebujal manjše omejitve na osebnem področju. Nikar ne ravnajte samo po svojih občutkih, ampak poslušajte tudi nasvete tistih, ki vas zelo dobro poznajo.

Čeprav se vam bo zdelo nekoliko neumno, se spomnite stavka, da je v vsem slabem tudi nekaj dobrega. Veliko se boste naučili, še posebej tam, kjer imate zadnje obdobje največ težav.

Smernica in namig za december.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

December se bo začel malce ležerno. Najprej boste želeli razčistiti vse kar je povezano s preteklostjo, kar vas lahko močno obremeni. Potem si boste na sredini meseca končno vzeli nekaj časa samo zase, da se soočite sami s sabo in se začnete pomikati naprej. Poslovne zadeve, ki so nekoliko v zaostanku se bodo rešile v drugi polovici meseca, ko boste kljub številnim zabavam prekipevali od delovne vneme.

Tudi na finančnem področju se nikar ne ustavite, ampak si zastavite še višje cilje, ker ste jih vsekakor sposobni uresničiti. Vse se bo v zadnjih dneh meseca vrtelo okrog ljubezni in iskanja osebne sreče.

Smernica in namig za december.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energija Sonca v vašem znamenju vam bo v začetku decembra pomagala priti do odgovorov na vaša vprašanja. Napetost, ki se vas je dotikala v zadnjem obdobju, se z optimistično naravnanim pogledom umika vstran. Dovolili si boste korake začinjene s tveganjem, v smeri da se stabilizirate. Bolj kot kvantiteta vam bo pomembna kvaliteta.

V zadnjem delu decembra, ko prihaja vpliv Sonca v kozorogu boste mnogo bolj odločni, kot je v vaši navadi. Imejte odprte oči, kajti v nasprotnem primeru lahko spregledate nekaj zelo pomembnega. Prednost podarite razumu in vse bo zopet na svojem mestu.

Smernica in namig za december.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Venera v znamenju tehtnice vas bo v prvih dneh decembra navdihnila z nežnimi čustvi, prav tako bo poudarila iskanje pravega smisla pri tistih ki ste samski. Prišli boste do določenih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugodna bo sredina decembra na področju posla in finančnih zadev, ki vam bodo neprestano polzele iz rok.

Kljub temu da se boste trudili in v delo vlagali vso svojo energijo, vam lahko kakšna zadeva spodleti. V zadnjih dneh meseca bo priporočljivo, da prisluhnete nekomu, ki razmišlja čisto drugače od vas. Lahko vam odpre nove možnosti, ki vam prinašajo razcvet.

Smernica in namig za december.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kot ste običajno, boste tudi v začetku decembra z energijo Sonca v strelcu polni energije. Težko se boste več časa zadrževali na istem mestu ter se prilagajali tistim, ki niso dovolj drzni za vaš okus. Ker boste želeli opraviti več stvari naenkrat se vam lahko zgodi, da jih ne boste imeli časa za prijetna srečanja. Kljub temu se boste dobro počutili.

Prav tako se boste osvobodili notranjega strahu, ki vam je kradel trenutke sreče. Konec decembra boste sprejeli večje odločitve povezane z ljubezenskim življenjem. Nikar ne odlašajte s simpatičnim povabilom, saj se vam bo kmalu obrestovalo.

Smernica in namig za december.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Počutje bo v začetku decembra nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj optimistično naravnano življenje. Spremembe bodo obrodile veliko boljše rezultate kot v preteklosti, ko ste bili preveč trmasti ter zaprti v svoj svet. V drugi polovici decembra se boste vsega lotili bolj premišljeno in diplomatsko, kar vam prinaša boljše rezultate.

Priplezali boste stopničko višje, saj boste polni energije in motivacije, kljub temu, da se bodo vsi v vaši bližini zabavali. Poskusite biti v zadnjih dneh meseca, ko bo nekdo ves čas drezal v vaš intimni svet bolj objektivni.

Smernica in namig za december.