Mesečni horoskop APRIL 2023

Mesečni horoskop APRIL 2023 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 5 minut

Energija Sonca v znamenju ovna vas bo v prvem delu aprila usmerjala v željo po novih začetkih. Po drugi strani pa bo čutiti nekaj utrujenosti in nezadovoljstva, če se ne bo vse odvijalo tako, kot ste si zastavili. Sonce v ovnu, ki ima v tem znamenju točko vzpenjanja in deluje zelo intenzivno bo poskrbelo za prodorno energijo, akcijo in več direktnosti v komunikaciji. Sedaj je čas za vodilno vlogo. Tisti, ki imate vodilen položaj, boste sedaj sposobni voditi še boljše. Energija ovna bo pravo vodilo, ne bo vam dovolila lenobe ali ležernosti.

Večkrat se boste znašli na vrhuncu svojih zmogljivosti.

Znali se boste usmeriti tja, kamor si boste zaželeli, na menja drugih se tokrat sploh ne boste ozirali. Izkoristite samozavest in ljubezen do sebe, tako da si privoščite nekaj posebnega, nekaj, kar ste si že dlje časa želeli, pa nekako niste bili pripravljeni tvegati. Nato se Sonce 20. aprila zavihti v znamenje bika in vam prinaša premišljen in z realnimi vzgibi obarvan čas, v katerem boste želeli vložiti trud in čas v zanesljive stvari.

Ta vpliv vas vabi, da se upočasnite in da se stabilizirate.  

Lahko tudi razkrije, kako lahko praktično moč zemeljskega elementa usmerite v vsakdanje življenje. Vaša čutila bodo prebujena in zaljubite se lahko v stvari, ki jih je prijetno gledati, se jih dotikati in jih okusiti. Ko je Sonce v Biku stvari postanejo veliko bolj ljubke, lene in udobne. Posedite dlje časa  v postelji, privoščite si okusno hrano in pijačo ter na pohodu vdihnite lepote narave v pravem smislu. To je čas, da se počutite resnično žive in hkrati povezane z zemljo.

Venera, ki se bo v začetku aprila nahajala v biku, vas lahko spomni, kako lep je lahko svet.

Mesečni horoskop APRIL 2023 za vsa astrološka znamenja

Venerina prisotnost v tem znamenju simbolizira čas poenostavitve zapletenosti, spuščanje v trdne temelje in ponovno izgradnja odnosov. Zmenki v tem času bodo več kot čudoviti. Nato se 11. aprila energija Venere in zračnih dvojčkov združujeta, da bi komunikacijsko in intelektualno lahko izboljšali interakcije in odnose. Torej, to je prijeten čas, saj Venera v znamenju dvojčkov ne komplicira.

Znamenje dvojčkov potrebuje raznolikost, da ostane zainteresirano, zato lahko zveze, ki jim primanjkuje energije padejo v vodo. To ni čas za izpovedovanje svoje neomajne ljubezni, ampak je čas za uživanje v vseh priložnostih, ki so vam na voljo. Mars se bo v aprilu nahajal v raku in vam podaril priložnost, da skrbno okrepite povezavo s preteklostjo in družinskimi vrednotami. Prihaja želja, da naredite bolj nežen in udoben korak v prihodnost. Res je, da je Mars umirjen, ko se premika skozi občutljivega raka, vendar to ne pomeni, da ne boste v tem obdobju ničesar naredili.

ZNANI, KI PRAZNUJEJO V APRILU

Klemen Brun, akademski slikar praznuje 25. aprila

S soncem v biku je njegova volja zelo intenzivna, je izjemno šarmanten, strpen in potrpežljiv. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Umetnost ali razvade so na vrhu njegovih zanimanj. Praktičnost in udobje sta pomembna zanj, zato v življenju skoraj nikoli ne išče tveganja in avantur, predvsem zaradi nevarnosti, da bi se poruši cona udobja.

Deluje vztrajno in premišljeno, tvegajo pa naj drugi.

S konjunkcijo med Soncem in Marsom Klemen dobro ve, kako se stvarem streže. Z lahkoto nadvlada vse težave s svojo neustavljivo močno voljo. Z iskrenostjo je energičen, odločen, hraber in poln samozaupanja. Najraje delate sami v tišini, imate močan smisel za detajle, resnost in metodičnost. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja.

Maša Merc praznuje 22. aprila

Maša je oseba, ki ima veliko srce in prodoren um, ki jo v življenju odlično vodi. Tolerantna, optimistična in ljubezniva ima vse pogoje za profesionalni uspeh. Spoštuje zakone in pravico, družabne ambicije so zelo visoke. Ker se njena Luna nahaja v tehtnici, jo odlikujeta družabnost in popularnost. S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom je sposobna biti dober mediator.

Maša zna uživati v družbi.

Je umirjena in diplomatska govornica ali bralka razne literature. Odlično se zna tudi izražati na slikarskem platnu, v zibelko pa ji je zaradi elegance, ki jo premore položena možnost za odlično ustvarjanje, ob katerem popolnoma preusmeri svoje misli. Sanje, vizije ali psihični vtis so živahni in hkrati globoki. Merkur v ovnu je tisti, ki ji omogoča zelo uspešno in pogumno podjetniško pot.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec april

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu aprilu največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v aprilu rojeni v znamenju ovna, tehtnice in vodnarja.

V katerem znamenju se bo v mesecu aprilu nahajala Venera?

Venera se bo do 11. aprila nahajala v biku, nato prehaja v znamenje dvojčkov.

V katerem znamenju se bo v aprilu nahajal Mars?

Mars se bo v aprilu gibal v direktni smeri v znamenju raka.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu aprilu največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v aprilu največ sreče rojeni v znamenju bika, leva in device.

Preberite tudi MOŠKI: HOROSKOP, KI ODGOVARJA ZAKAJ GA JE DOBRO IMETI OB SEBI in POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne pričakujte, da boste v začetku aprila, kljub temu da bi naj bilo sedaj vaše najboljše obdobje uspeli vse doseči naenkrat, saj je na vidiku nekaj splošne zmede. Kljub manjšemu razočaranju se boste s svojo prikupno podobo znašli v središču pozornosti, kar vam bo zelo všeč. Sestanek s prijateljem vam bo vrnil upanje, da boste lažje spremenili marsikaj, kar vam ne ustreza.

V ljubezni v sredini meseca, ko se bo Venera nahajala v dvojčkih ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite. Hrepeneli boste po svobodi in omenjeno odkrito priznali osebi, ki vam je že nekaj časa zelo blizu. Počasi prehajate na drugo točko, kmalu se vam bodo uresničile tudi vaše skrite želje. Končno se boste v zadnjih dneh tedna osvobodili vseh bremen.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V začetku aprila, ko s Soncem v znamenju ovna na dan prihaja resnica boste spoznali, da ste dobili napačen vtis o zadevah, ki so se spremenile. Pregledati in razčistiti boste morali tudi situacijo, ki je vezana na preteklost in vas čaka že nekaj časa. Prevzela vas bodo čustva, saj nikakor ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo. Zelo dobro se boste proti koncu aprila, ko se Sonce pomika v vaše znamenje počutili v svoji koži.

Nestrpno boste čakali na poseben dogodek in se ga veselili. To je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Nima smisla, da se obremenjujete s tem, kaj si mislijo o vas drugi, pomembno je predvsem, da ste zadovoljni sami s sabo. Življenje bo v zadnjih dneh aprila zopet živahno.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar v začetku aprila, kljub povečanem optimizmu ne sprejemajte drastičnih odločitev, saj bo to zanihalo celotno situacijo in s tem se bo razblinilo vaše ravnotežje. Zastavili si boste veliko opravkov, toda časa bo v sredini meseca vedno manj, zato ostanite na trdnih tleh. Počnite stvari, ki vas navdihujejo in širijo vaša obzorja.

Pretirana odgovornost bi vas v tem trenutku samo dodatno zmedla in popeljala v napačne odločitve. V zadnjem delu aprila se boste zalotili, da hrepenite po novostih, tako na poslovnem kot na čustvenem področju, vendar čas zanje še ne bo prišel. Zahtevajte več pozornosti, saj vas bodo težave drugih v nasprotnem primeru posrkale vase. Tisti dvojčki in dvojčice, ki ste v razmerju, boste zadovoljni.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Raki, že v prvih dneh aprila lahko pričakujete izziv, ki vas bo prebudil, obenem pa boste zaključili zadevo, ki vam jemlje ogromno energije. Ponosni boste na svoje dosežke, ki pa bodo tokrat še finančno podkrepljeni. Najlažje boste dosegli spremembe, če boste začeli pri nečem, kjer so rezultati vidni zelo hitro. Čas v sredini aprila bo več kot ugoden za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Previdni pa bodite v drugi polovici aprila glede odnosov z družinskimi člani. Vaše sklepanje bo potekalo v pravi smeri, vendar boste naleteli na nasprotna mnenja.

Vse boste delali tako kot je prav in kot od vas pričakujejo, kljub temu se bodo nizale kritike, ki vas lahko močno vznemirijo. Pristanite na kompromis in ocenite kdaj je pravi čas, da spregovorite in zahtevate več. Zvezde vam prinašajo v zadnjih dneh aprila več strasti, posebno v ljubezni.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V začetku aprila boste veliko razmišljali o stvareh, ki so se v zadnjem obdobju kar nekoliko nakopičile. Treba jih bo postaviti na pravo mesto. Nekdo vam bo izkazal svojo vdanost in naklonjenost, vendar pazite in ne mešajte prijateljskega sodelovanja z ljubezenskimi odnosi. Veliko stvari, ki se bodo odvijale sredi aprila, bo pustilo poseben pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano prihajajo na plano.

Pogum vam prinaša tisto, kar potrebujete in si želite že nekaj časa. Več časa boste konec aprila, ko boste hrepeneli po druženju namenili prijatelju, s katerim že dlje časa nista bila v stikih in ga že močno pogrešate. Spretno boste našli prave besede na določena vprašanja. Začutili boste, da je težavna situacija razrešena.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V april se boste zaradi energije ovna podali odločni in sicer z dobrim razlogom, saj postajate vedno bolj prepričani v dejstva, ki ste si jih zastavili. Na področju dela in izobraževanja boste pripravljeni stopiti stopničko višje, najprej pa prisluhnite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Nadaljuje se ljubezenska ali prijateljska zgodba, ki vas tudi sedaj precej ogreva, čeprav se zavedate, da dolgoročno morda sploh ni izvedljiva.

V drugi polovici aprila se vam obeta nekaj več sproščenih pogovorov, tudi z osebo, ki se do zdaj ni želela podati v globine. Opazili boste, da v domačem okolju preveč pritiskajo na vas, kar jim boste tudi povedali brez zadržkov. Vse bo v zadnjih dneh aprila potekalo bolj mirno, kot ste predvidevali, kar pa nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku aprila boste z energijo ovna nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih zadevah, ki so vam sledile v zadnjem času. Druženja z napačnimi osebami vas lahko še bolj obremenijo, zato usmerite pozitivno energijo in dobro voljo v stvari, ki vam veliko pomenijo. Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa žal ne bo mogoče, kljub temu vas bo vzpodbujala ambicioznost, še posebej ko boste dobili pohvalo.

V drugi polovici meseca se bo nepričakovano pojavila možnost, vendar boste tisto kar si želite dosegli samo, če boste ostali zvesti sami sebi in svojim čustvom. Na družinskem področju se obetajo lepi trenutki, ki vas bodo razveseljevali. Vezani, skušajte sprejeti tudi slabe lastnosti nasprotne strani.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naenkrat se boste začeli v začetku aprila zavedati, kaj vse bi morali pred nekom zamolčati in komu lahko sploh zaupate. Pazite še posebej pri tistih, ki se vam prijazno nasmihajo, za hrbtom pa nimajo o vas za povedati nič lepega. Ugoden vpliv planetov bo sredi aprila odločilen, vsekakor v pozitivnem smislu. Vse kar si boste zadali, boste opravili brez nepotrebnih zapletov, odnos s sodelavci vas bo popeljal v harmonijo.

Povabljeni boste nekam, kjer se boste odlično počutili, zato bo središče pozornosti tokrat vaše. Iznajdljivi boste, spretni in pozitivno naravnani, kljub temu boste ves čas razmišljali o temu, kako bi izboljšali finančno stanje. Razmislite, če bi se v zadnjih dneh meseca sploh vpletali konflikte, ki se bodo odvijali. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se rešila.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju vas bo v začetku aprila, ko vas bo spremljala energija ovna vodil ego, kljub temu se ne dokazujte preveč, saj bi se lahko nekdo enostavno obrnil vstran. Previdni bodite pri opravkih, ki zahtevajo popolno natančnost in ne hitite tam, kjer bi se morali bolj analitično poglobiti. V drugi polovici aprila bo marsikaj zelo zapleteno, zato ne bodite presenečeni nad dejstvi, ki vas bodo nenehno presenečala s svojo vsebino.

Čustev preprosto ne boste sposobni nadzirati, kar vas bo oviralo pri sproščenem počutju. Na miselnem področju boste v ospredju, ko pa bo prišel čas za dejanja, ostanite v ozadju, saj niste dovolj prepričani kaj je tisto, kar si želite. Nepremišljenost vam lahko v zadnjih dneh meseca, ko boste ves čas hrepeneli po tveganju pokvaril načrte.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Morali se boste podati globlje vase, se zahvaljevati in prositi, potem pa se bo kar na lepem pojavil odgovor po katerem hrepenite. Zavedate se, da vam je ostalo malo časa na razpolago, da bi dokončali nekaj pomembnega. Zato nikar ne izgubljajte svoje dragocene energije za tiste, ki vam na koncu niti niso hvaležni. Delo boste v drugi polovici aprila opravljali vestno in predano.

Poslovni sestanki bodo pridobivali na intenzivnosti zahvaljujoč vašemu nastopu in vodenju. V domačem okolju pa boste imeli težavo v zvezi z vprašanji, ki se nekako vlečejo v nedogled. Vsekakor nagonsko veste, da obstaja več mogočih izhodov, izberite tistega, ki je trenutno vsem skupaj najbližje. Verjemite, da vam bo marsikdo hvaležen.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite v začetku aprila zaradi energije Sonca v ovnu presenečeni, če bo nekdo na vsak način želel prekrižati načrte in nagajati s svojo provokativnostjo. Ugotovili boste, da ste dovolj močni, da lahko vztrajate. Pomirite se, razmislite in si vzemite nekaj več časa za sproščen pogovor, ki vas bo odrešil skrbi. Nikogar ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa, čeprav se običajno pri tem ne zmotite.

Doma poskusite v drugi polovici aprila poiskati zlato sredino v odnosih, ki so zadnje čase nekoliko bolj napeti. Skrajni čas je, da na osebnem področju nekaj storite, saj se bo v nasprotnem primeru začelo krhati razpoloženje. Vaš položaj na ljubezenskem področju je boljši, kot ste upali, zato ste lahko v zadnjih dneh aprila mirni in zadovoljni.

Smernica za boljše počutje v aprilu
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikakor se ne morete odločiti, kakšna naj bi bila prava taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas obremenjujejo. Vse se vrti okoli enih in istih vprašanj, kar vas bo vznemirjalo iz trenutka v trenutek, tudi tiste, ki ste nekoliko bolj odločni. V sredini meseca boste marsikoga presenetili, saj boste  navduševali s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bo nekdo popolnoma narobe razumel.

Umaknili se boste od tistih, ki včasih preveč komplicirajo. Energijo vam bo v zadnjih dneh meseca jemalo dogajanje na zasebnem področju, ki se bo sicer počasi stopnjevalo v pravi smeri. Če boste trdni in odločni, bo pogled v prihodnost jasen, kar vas bo osvobodilo nakopičene negativnosti.

Smernica za boljše počutje v aprilu