MOŠKI: HOROSKOP, KI ODGOVARJA ZAKAJ GA JE DOBRO IMETI OB SEBI

Ženske, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju?
Ženske, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju?

Ženske, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju?

Predviden čas branja: 6 minut

Tudi moški imajo svoj praznik, zato ne pozabite nanje. Tradicionalno se na dan mučenikov moškim delijo suhe slive nataknjene na suhe veje s trnjem in klobasa. Simbolično je to opomnik, da mučeništvo še traja. Pri tem, kako ga boste presenetili pa ste lahko bolj kreativni. Preverite, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju!

MOŠKI OVEN

Oven je tisti moški, ki bi rad prevzel odgovornost, vozil avto, naročal hrano v restavraciji in poskrbel, da ste bo njem vedno zadovoljni in seveda optimistični. On je vedno pustolovski in energičen, z veliko vzdržljivosti. Moški oven je zelo radodaren s svojim denarjem, časom in ljubeznijo.

MOŠKI BIK

Moški bik je ganjen zaradi vašega lepega obraza, prav tako ceni vse oblike lepote, vključno z umetnostjo in glasbo. Želi in potrebuje varnost, zato želi čim več časa preživeti z vami. Vedno vam bo prisluhnil ter poskrbel, da boste na vse težave gledali realno. Obožuje vrtnarjenje, zato ne skrbite da se ne bi pridružil pri urejanju okolice.

Ženske, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju?

MOŠKI DVOJČEK

Moški dvojček je pismen in uglajen, skratka očarljiv govornik ob katerem vam nikoli ne bo dolgčas. Vedno je zelo duhovit, obdan z ljubeznijo do besed. Zna presenečati in je idealna izbira, če si svoje življenje v prihodnosti predstavljate kot nepredvidljivo zgodbo.  Dvojček ima velik krog prijateljev, zato je dobra izbira, če želite tudi vi imeti več časa zase.

MOŠKI RAK

Rak je moški, ki je romantičen, nežen, pozoren in sramežljiv. Že kmalu po tem ko postaneta par bo razmišljal, kako vas bo sprejela njegova družina in sanjal o tem, kakšna bo vajina poroka. V kolikor želite moškega, ki zna kuhati, pospravljati, ki mu ni težko iti v trgovino, je rak najboljša izbira. Odprto zna povedati da vas ljubi.

MOŠKI LEV

Moški lev je prepričan, da je prav on za svojo izbranko božji dar. Velikokrat vam bo pokazal da je ponosen na vas, da vas spoštuje, skratka on ne skopari s komplimenti, ki pa jih seveda pričakuje tudi v zameno. Je odličen ljubimec, strasten, poln novih pikantnih domislic in predvsem vzdržljiv.

Ženske, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju?

MOŠKI DEVICA

Moški rojen v znamenju device je inteligenten, urejen, odgovoren ter zelo prizemljen. Če želite ob sebi nekoga, ki ima plačane vse položnice, ki točno ve kdaj ga kakšna stvar čaka in ki spremlja tudi vaš koledar, da česa slučajno ne pozabite, je prava izbira. To ni moški, ki bi na veliko razkazoval svojo ljubezen, ampak je predan na svoj poseben način.

MOŠKI TEHTNICA

Moški tehtnica je v bistvu rojen za ljubezen, prav tako potrebuje lepoto. To je pravi gentleman, ki bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da očara svojo izbranko. Vedno vas bo podpiral v vsem, saj je prava prispodoba junaškega viteza. Ne bo nasprotoval skrbi za otroka, medtem ko greste v službo, niti ga ne bo motilo, da ste čez vikend zmenjeni s prijateljicami.

Ženske, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju?

MOŠKI ŠKORPIJON

Moški škorpijon je skrivnosten, globok in prefinjen. Če boste znali zadovoljiti njegova čustva, intelekt in dušo se lahko prelevi v čudovitega in pozornega moškega, ki zna žensko vedno znova in znova presenečati. Obdarjen je z neverjetno količino moči in volje. Ne more pa se izogniti kančku ljubosumja, ki ga spremlja.

MOŠKI STRELEC

Impulziven, optimističen strelec je zabaven moški, ki zna navihano nasmejati, zmesti in popestriti. Ta moški je običajno zelo družaben z odličnim smislom za humor, njegova osebnost je precej otročja in prikupna, hkrati pa izjemno nadarjena. Romantike in pretiranih nežnosti od njega ne pričakujte, ko vas bo želel pohvaliti, bo to storil odprto in iskreno.

MOŠKI KOZOROG

Kozorog moški ima v svoji duši poleg tega, da želi biti zelo uspešen tudi kanček romantike. Njegovi aduti so inteligenca, pamet in tradicija. To je moški, ki si bo če ste njegova izbranka prizadeval, da omogoči tudi vam čim boljši življenjski slog. Zelo je zrel in odgovoren, in sicer na vseh področjih svojega delovanja.

Ženske, zakaj je dobro imeti ob sebi moškega, rojenega v določenem astrološkem znamenju?

MOŠKI VODNAR

Vodnar je napredno misleč moški, ki je navdušen nad eksperimentiranjem in svobodno ljubeznijo. Ko vas enkrat uspešno zapelje, se presenečenja verjetno ne ustavijo. To je zelo inteligenten moški s širokimi interesi, ki lahko vključujejo filozofijo, računalnike, šport, šah, matematiko in potovanja. Ob njem lahko pozabite na nadzor, saj želi, da oba delujeta neodvisno.

MOŠKI RIBI

Moški ribi je nežen in občutljiv moški, ki komaj čaka, da bo izbranki podaril srce in dušo. Vse, o čemer razmišlja se pretaka skozi njegovo domišljijo. Sposoben je žrtvovati vse za ljubezen in dobesedno lahko naredi vse za ljubljeno osebo. Zna odpustiti, zna razumeti ter vas potolažiti, ko ste razočarani ali žalostni.

Ne pozabite, da imajo tudi moški srce, mnogokrat bolj občutljivo in ranljivo kot si predstavljate, saj običajno čustva prikrivajo za svojo »moško, hladno masko«. Prav tako kot ženska, si moški želi objema, topline, sočutja in besed, da ga imate radi, da ga potrebujete, spoštujete, ste ponosni nanj in mu zaupate. Pokažite jim, da spoštujete njihov praznik, razvajajte ga na ta praznični dan prav tako kot si vi želite, da je on pozoren do vas.

Pripravljeno za Elle.si