Moški dvojček je zagotovo najbolj zabaven predstavnik zodiaka

Navdušen, očarljiv in pameten moški dvojček je dober skoraj v vsem, kar si zamisli, tudi če drugi smatrajo da mu ne uspeva. On je tisti, ki vas bo vedno znal nasmejati in spraviti v dobro voljo. Ne pričakujte pa, da bo z vami delil globino in razumel vaše solze. Po naravi je zelo prijazen in komunikativen, zato spada med največje spogledljivce zodiaka.

Moški dvojček je znan po svoji bistroumnosti, radovednosti in odlični komunikaciji.

Vedno dvomljiv in ​​spreten se težko v življenju umiri ali ustali. Rad razpravlja o skoraj vsem, vendar se ustavi, ko se zadeve spuščajo v globino.

Moški dvojček je zagotovo najbolj zabaven predstavnik zodiaka

Relativno pomanjkanje čustev in zelo nizka stopnja razumevanja drugih ga večkrat usmeri v to, da ga ne razumejo, oziroma, da ocenjujejo, da mu je za vse vseeno, da je preveč flegmatičen.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE DVOJČKA

Preveč razmišlja in premalo čuti, kar prinaša v njegovo življenje številne posledice v mnogih pogledih. Dinamičen in navdušujoč podarja prednost raznolikosti. Verjetno ima več interesov, več hobijev in več načrtov, kaj bo storil v življenju. Dvojček je odlična izbira, če želite v razmerju eksperimentiranje. Dvojček moški običajno bolj uživa v teoriji kot v praksi in ima resnično bogato domišljijo. Zanj je zelo pomembna mentalna stimulacija, bolj kot fizična.

On ni najbolj romantičen, zato ljubezenski šepeti in nežno božanje z njim žal ne pridejo v poštev.  

To je moški, ki daje manj pomena spolnosti. Označujeta ga mladosten sijaj in vznemirjenje, ki ga spremlja na vseh področjih. Želi si, da bi ga nekdo izzval, vendar se ne bi poglabljal v njegove negotovosti.

Moški dvojček je zagotovo najbolj zabaven predstavnik zodiaka

Potrebuje nekoga dovolj pametnega, ki ob pravem času pove prave stvari.

Če je v dolgoročnem razmerju, bo ves čas pričakoval spremembe, saj se boji rutine in dolgočasja. Njemu boste zaradi vtisa, ki ga daje s svojo razigranostjo težko popolnoma zaupali zato, ker ni mogoče napovedati, kaj bo jutri šinilo njegovemu umu ali srcu.

Dvojček ni eden izmed tistih tradicionalnih moških, ki bi morali storiti prvi korak, on bo z veseljem sprejel žensko povabilo, samo da se sliši zanimivo. Z njim se ni mogoče dolgočasiti, razen če je v svojem elementu in preveč govori.

Resnica je, da njegova narava sploh ni tako lahka in površna, ampak zelo zapletena in težko razumljiva.

Je pozitiven, avanturističen in poln raznih zamisli, vedno na poti in pripravljen na vsak življenjski izziv. Ko je resnično zaljubljen, pokaže svoje otroško srce, čisto in nedotaknjeno. Lahko je tudi nezanesljiv, deluje kot razvajen otrok in se boji svojih čustev.

Preberite tudi ZAKAJ TEŽKO RAZUMEMO ROJENE V ZNAMENJU DVOJČKA?