KATERA JE NAJBOLJ MOČNA IN NEODVISNA ŽENSKA ZODIAKA?

Ženska, ki zna poskrbeti zase in se ne boji življenja
Ženska, ki zna poskrbeti zase in se ne boji življenja

Ženska, ki zna poskrbeti zase in se ne boji življenja

Predviden čas branja: 4 minute

Ona je samozavestna, samozadostna, ambiciozna ter iznajdljiva. Skozi življenje potuje pogumno, z dvignjeno glavo. Težave so zanjo izzivi, saj se zaveda, da bo potem, ko jih bo rešila še močnejša. Njena osebnost je ustvarjalna, strastna ter energična. Biti v središču pozornosti je zanjo pravi balzam, uspešno voditi ter hkrati tudi slediti pa je njena specialiteta. Ženska, ki ne potrebuje nikogar, da bi bila srečna je seveda ovnica. Ona je iskrena, domiselna in pozitivno naravnana ženska, ki je prav magnet za moške, prav tako tudi za ljudi, ki občudujejo njen optimizem in pogum. Ona ne prenese šovinizma, ogovarjanja ali kakršnih koli krivic. Direktno se zna postaviti zase, zahtevati kar ji pripada ter braniti tiste, ki so ji pri srcu in se sami niso sposobni braniti.

Fizični svet je njena naravna domena, zato uživa v neprestanem gibanju in dinamiki, ki ji jo marsikdo zavida.

To je ženska, ki je v vseh vlogah cenjena in občudovana. Mladostnica rojena v znamenju ovna odraste prej kot vrstniki, saj jo njena zrela narava, željna znanja vodi naprej, k novim izzivom. Študentka ovnica je tista, ki se običajno znajde na vrhu kot vodja skupine in iniciator ter dober organizator. Podjetnica ovnica je zbrana, odločna in nepremagljiva, zato svoje cilje popelje do konca, prav tako zna zaslužiti, saj ji njen ego ne dovoli, da svoje dobro delo ne bi bila dovolj plačana. V službi zna samozavestna ovnica, ki ima običajno ego ravno na pravi poziciji narediti vsak projekt zabaven, spodbuditi sodelovanje in pomagati drugim, da se soočijo s svojimi strahovi in premaknejo začrtane meje.

Ženska, ki zna poskrbeti zase in se ne boji življenja

Ovnica v vlogi mame je igriva in zabavna, verjame, da ni nikoli prestara, da bi se z otroki podala v igro in v zanimive dogodivščine.

To je babica ali teta, ki je najboljše zatočišče, ko se kdo od bližnjih znajde v težavah, saj svetuje brez pomilovanja. Nikoli ne prosi za pomoč, raje jo nevsiljivo ponudi in nikoli ničesar ne pričakuje v zameno. Uspeh je zanjo sicer pomemben, a če ji spodleti, se s tem niti ne bo preveč obremenjevala, nasmejano bo hitro prešla na naslednjo novo stvar, brez malodušja ter nerganja. Spremlja jo pogum, ki ji ga podarja Mars, zato običajno brez drame in igranja vloge žrtve premaga vse težave, saj je tako drzna in sposobna narediti vse, kar se odloči.

Poleg tega, da je neustrašna, spada med najbolj poštene ženske in niti ne pomisli, da bi koga ogoljufala ali prikrojila resnico.

Ženska, ki zna poskrbeti zase in se ne boji življenja

Glede na njeno prirojeno radodarnost je odprta za delo na področju dobrodelnosti, prav tako je odlična mentorica, ker ji je mar za druge in jih želi narediti srečnejše. Prizadeva si pomagati ljudem in skupnosti, kar ji daje pravi občutek izpolnjenosti. Ljudi, prijatelje, sodelavce, partnerje in ljubimce sprejema takšne kot so, z vsemi njihovimi plusi in minusi, nikoli ne obtožuje in ne vsiljuje svojih prepričanj. Prepričana je, da je čar v temu, da si takšen kot si.

Ovnica se ne ozira na mnenja drugih, ne želi biti odvisna od nikogar, sama želi krojiti svojo usodo, biti srečna in svobodna.

Ker ji nikoli ne manjka optimizma, se pogosto znajde v vlogi borke za pravice drugih. To je ženska, ki ne dovoli da bi ji kdo lagal, zato bo vsako laž, ki jo bo morda zaznala takoj direktno razkrila. Ker ima močno izoblikovan svoj jaz, jo je težko prenesti naokoli. Ona enostavno ne razume, kako so lahko nekateri ljudje tako naivni in psihično nestabilni ter obremenjeni s sabo in drugimi. Preteklost ni njena težava, prav tako jo ne zanima dolgoročno načrtovanje, pomembno ji je, da je srečna tukaj sedaj, v tem trenutku.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi PRIHAJA OBDOBJE OVNA, ODLIČEN ČAS ZA AKCIJO in VSE O KARIERNI POTI OVNOV IN NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZANJE