HOROSKOP: SE VAM ZDI ŽIVLJENJE VEČKRAT NEPOŠTENO?

Katera znamenja zodiaka so najbolj povezana z mislijo, da življenje ni pošteno?
Unsplash.com

Katera znamenja zodiaka so najbolj povezana z mislijo, da življenje ni pošteno?

Predviden čas branja: 5 minut

Želeli ste si več uspeha, se mu posvetili in storili vse, kar so vam drugi rekli, naj storite, vendar uspeh, ki ste si ga želeli prihaja prepočasi. Močno ste se utrudili, posebej na začetku, da bi se naučili vseh pravih stvari in rekli pravo stvar, kljub temu se stvari pogosto niso niti približno izboljšale. Ko ste se zgodaj v življenju prvič zaželeli uspeti, vam je bilo v zadovoljstvo izpolnjevati pričakovanja tistih, ki so vam predstavili pravila za uspeh. Učitelji, starši, mentorji, ki so vas obkrožali so vam samozavestno in prepričljivo predstavili svoja pravila za uspeh.

Toda sčasoma je zbledelo zadovoljstvo, ki ste ga čutili ob potrjevanju tistih, ki so vam predstavili ta pravila, saj njihova načela za uspeh ne glede na vaš trud niso obrodila obljubljenih sadov.

Največ volje vam je vzel pogled na celotno sliko, ko ste ugotovili, da njihova načela po večini niti njim niso prinesla uspeha. Kar je vse skupaj morda še poslabšalo, je bilo to, da ste začeli spoznavati ljudi, ki tem pravilom očitno niso sledili, pa so bili uspešni mimo formule, po kateri ste se sami tako prizadevno ravnali. Ste se že večkrat vprašali, kaj se dogaja? Kako je mogoče, da tisti, ki tako trdo delajo, prejemajo tako malo, tisti, ki delajo tako malo pa prejemajo tako veliko? Katera znamenja zodiaka so najbolj povezana z mislijo, da življenje ni pošteno?

Katera znamenja zodiaka so najbolj povezana z mislijo, da življenje ni pošteno?

RAK

Ko naredite vse, česar se domislite in se po svojih najboljših močeh resnično trudite delati to, za kar so vam drugi rekli, da bo prineslo uspeh, uspeha pa ni, ni čudno, če zavzamete obrambno držo in se začnete celo jeziti na tiste, ki kažejo uspeh, ki si ga vi želite. Včasih njihov uspeh celo obsojate, ker vse preveč boli, ko gledate, kako uspešno živijo to, kar se vam izmika. Večkrat nepravilno sklepate, da so drugi okoli vas združeni v nekakšni zaroti, da bi vam preprečili uspeh.

Sveto ste namreč prepričani, da ste storili vse, kar je bilo vaši moči, da bi uspeli. Dejstvo, da niste uspeli, pa v vaših mislih običajno pomeni, da so na delu neke sovražne sile, ki vas želijo prikrajšati za to, kar si želite. Nihče nikoli ni in nikoli ne bi mogel preprečiti vašega uspeha ali vam ga dati. Odvisen je samo od vas samih, nad vsem imate nadzor, zapomnite si.

DEVICA

Device, čas je, da se vrnete k pravi naravi svojega bitja in zavestno živite uspeh, ki vam ga je življenje pomagalo prepoznati in si ga želeti. Namenoma se sprostite, globoko in pozorno sledite, saj se boste postopoma in zanesljivo začeli spominjati, kako je zaupati v dobro. V sebi to že razumete, zato bodo absolutne resnice v vas zanesljivo zazvenele. Ko si želite uspeha, a ga z lastnega stališča trenutno ne živite, na mnogih ravneh lastnega bitja čutite, da je nekaj narobe. In ko ta močni občutek osebne neuglašenosti povečate z zavedanjem, da želenega ne dobivate, pogosto sprožite druge škodljive domneve.

Postanete ljubosumni do uspešnejših ljudi, zamerite neštetim ljudem, ki bi jim radi naprtili svoj neuspeh ali sami sebe celo črnite, kar je najbolj boleča in škodljiva domneva od vseh. Takšno razburjanje ni le normalno, ampak je odziv na občutenje neuspeha, zato prenehajte s prepričanjem, da je življenje do vas nepošteno. 

Katera znamenja zodiaka so najbolj povezana z mislijo, da življenje ni pošteno?

RIBI

Ribice ste hitro slabe volje, ko se ljudem okoli vas dogajajo lepe stvari. Če ste samski, vas pogled na dva zaljubljena v hipu lahko popelje v razočaranje in nezadovoljstvo. Namesto da dovolite zavisti, da se neprestano prebuja, naredite nekaj da boste tudi vi srečni, uspešni in zadovoljni. Tudi na področju dela in denarja se vam večkrat pojavi občutek, da se bolj trudite in žrtvujete kot drugi, rezultati pa niso tako bleščeči kot bi si želeli.

Zapomnite si, da nas neuspehi v življenju včasih pripeljejo na pot, ki nas bo vodila do najboljših stvari, ki se nam bodo zgodile v življenju. Uporabljajte intuicijo v smeri da se vam obeta nekaj lepega, da zmorete, ne pa da imate občutek, da je vse kar se vam zgodi do vas krivično.

Pripravljeno za Elle.si